Barbie gets real.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 9K
Tamtam είπε:
Στα περιοδικά που δούλευα, έβλεπα για χρόνια τα κορίτσια από τα πρακτορεία (Δανέζες , Σουηδέζες κ.λπ. και κάποιες -λίγες - ελληνίδες) άβαφες με σορτσάκια και σανδαλάκια να περιμένουν να περάσουν από κάστινγκ και δεν ήταν όχι τσουλάκια όπως τις παρουσιάζετε αλλά οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, καταρρίπτοντας τον βλαχοκυριλέ μύθο της κάθε "μπάρμπι" (σας) κάθε στιγμή.
δεν θα είχες και μεγάλη θέση στα περιοδικά που δούλευες.... ;)

Αφού συγκρίνετε BB, Muddy και λοιπούς ηλεκτρικούς μπλουζμεν με τον μπρίλη μποναμάσα,
φυσικά και δεν συγκρίνονται...απλά ΕΣΥ έκανες ένα ατυχή (έως αστείο) παραλληλισμό και δεν θέλεις να το παραδεχθείς.

οι βορειοευρωπαίες είναι μεθυσμένα κολώπαιδα στο φαλιράκι και τη μύκονο
δεν σου μίλησα για κανένα Φαληράκι και καμμία Μύκονο...σου είπα για την ίδια τη πατρίδα τους....που -προφανώς- δεν έχεις ζήσει ;)

Ό,τι να ναι παραθέτεις.....Ανέστηηηηηη ;D

Tamtam είπε:
Σας πείθει δηλαδή π.χ. περισσότερο από τη Σάσα Γκρέι;
Να καταλάβω δηλ...τι ψάχνουμε? Εάν η Τζούλια είναι χειρότερη ηθοποιός από τη Σάσα? :D ;D

marathon είπε:
θα πάω και εγώ εκεί...για να τον προστατεύσω!!!! Τώρα έχω και εκεί σπίτι....χωρίς να πλερώνω ΕΝΦΙΑ ;D ;D
Ανέστη είναι ζόρικα τα πράγματα εκεί, μην πας μόνος.

Να 'ρθω για βοήθεια?

fusiongtr είπε:
Να 'ρθω για βοήθεια?
Ξεκίνα από το Φαληράκι για προθέρμανση...για να βγάλουμε το χειμώνα ;D

LK

Δεν θα είχα πρόβλημα να απαντήσω δημόσια, αλλά μετά και το σχόλιο του Μαραθον θα είναι σα να απολογούμαι για το ότι η θέση μου δεν είναι αυτή που εικάζει. Οπότε... ρώτα τον Μαραθώνα να σου πει που δούλευα, όπως φαίνεται ξέρει πιο πολλά απ' ό,τι εγώ για τη δουλειά μου :)

Και δεν είναι και το μόνο που ξέρει, γενικά είναι ξερόλας. Γνωρίζει που εχω ζήσει και που όχι, επίσης έχει υπόψη του ότι ένας (μαύρος στις ΗΠΑ) bluesman του 50 και του '60, φορούσε το κοστούμι όπως το φοράει σήμερα ένας ξιπασμένος λευκός για να μοστράρει στο Άλμπερτ Χόλ και όχι ως σημάδι κοινωνικής καταξίωσης και proudness σε έναν κόσμο λευκών. Αλλά τι να λέμε τώρα.  

Καλό καλοκαίρι παιδιά, ας μην ανεβάζουμε άλλο τη θερμοκρασία. Ο καθείς και οι "μπάρμπι" του.

Εγώ σε ρώτησα,όχι ο Μάραθον.

Tamtam είπε:
όπως φαίνεται ξέρει πιο πολλά απ' ό,τι εγώ για τη δουλειά μου :)
της ίδιας δουλειάς -περίπου- είμαστε απλά εγώ είμαι (σίγουρα) πιο παλιός ;)

Να ''μαs τη λέs'' δημόσια δεν σε εμποδίζει ο Μάραθον πάντωs.Tέστα.

Tamtam είπε:
δούλευα, έβλεπα για χρόνια τα κορίτσια από τα πρακτορεία (Δανέζες , Σουηδέζες κ.λπ. και κάποιες -λίγες - ελληνίδες) άβαφες με σορτσάκια και σανδαλάκια
της ίδιας δουλειάς -περίπου- είμαστε απλά εγώ είμαι (σίγουρα) πιο παλιός ;)
Ανέστη, εκτός από την Ουψάλα, να σε βοηθάω και στην δουλειά που και που?

fusiongtr είπε:
Ανέστη, εκτός από την Ουψάλα, να σε βοηθάω και στην δουλειά που και που?
Πάνε οι καλές εποχές αγόρι μου.... :'( :'( Τώρα τη βγάζουμε με Μποναμάσα!!!!

Αν θέλετε πληροφορίες για Σουηδέζες και γενικά βόρειες, εδώ. Στείλτε τα εμβάσματά σας και θ' απαντήσω στον καθένα προσωπικά.

Nestoras είπε:
Αν θέλετε πληροφορίες για Σουηδέζες και γενικά βόρειες, εδώ. Στείλτε τα εμβάσματά σας και θ' απαντήσω στον καθένα προσωπικά.
Εγώ πάντως...τις πληροφορίες τις πήρα πριν πάω.. ;)

Να κάνω μια (ή περισσότερες) ερώτηση; (ούπς, την έκανα ;D). Ποιό είναι το θέμα του νήματος; Αν υπάρχουν όμορφες γυναίκες που δεν είναι καριόλες (και τι πάει να πεί όμορφες; ), αν η Τζούλια ξέρει τι κάνει (αλήθεια, έχει κανείς σας first hand experience), αν κουστούμι και μπλούζ πάνε μαζί ή μήπως πόσες γκόμενες θα βγάλει ο γιός του marathon;

theoctapus είπε:
Να κάνω μια (ή περισσότερες) ερώτηση; (ούπς, την έκανα ;D). Ποιό είναι το θέμα του νήματος; Αν υπάρχουν όμορφες γυναίκες που δεν είναι καριόλες (και τι πάει να πεί όμορφες; ), αν η Τζούλια ξέρει τι κάνει (αλήθεια, έχει κανείς σας first hand experience), αν κουστούμι και μπλούζ πάνε μαζί ή μήπως πόσες γκόμενες θα βγάλει ο γιός του marathon;
ή εάν όλα αυτά που σωστά παραθέτεις, μας κάνουν σουρουκλεμέδες ελληνάκους ;)

Για τη Τζούλια πάντως, θα ήθελα να ξέρω και εγώ...

marathon είπε:
ή εάν όλα αυτά που σωστά παραθέτεις, μας κάνουν σουρουκλεμέδες ελληνάκους ;)
Άπαξ και γεννήθηκες και μεγάλωσες στο Ελλάντα είσαι σουρουκλεμές* ελληνάκος (more or less) είτε σου αρέσει είτε όχι. Δεν χρειάζεται άλλο κριτήριο.

*Σουρουκλεμές, ωραία λέξη, θα την χρησιμοποιώ συχνότερα.

theoctapus είπε:
Άπαξ και γεννήθηκες και μεγάλωσες στο Ελλάντα είσαι σουρουκλεμές* ελληνάκος (more or less) είτε σου αρέσει είτε όχι.
Άρα δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιούμε σαν προσβολή...διαβάζουμε, δεν διαβάζουμε τη Vogue....σωστά? ;) ;D Άμα δεν έχεις γεννηθεί Ελλάδα....αλλά έχεις την Ελληνική παιδεία (νταξ, ο Θεός να την κάνει)...μετράει?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back