α) ποιος όρισε τα standards?LK είπε:Θα κάνω σε πραγματικό χρόνο τις αναγωγές.
Κάποιοι άνθρωποι έχουν "ταλέντο" ή δώρο (από τη φύση/ από το Θεό, όπως θες το λες).
Έχουν π.χ "μουσικό αυτί" ή καλλίτερη ακοή αν προτιμάς, αίσθηση του ρυθμού κ.ο.κ ή......καλές* σωματικές αναλογίες.
Κάποιοι άλλοι μπορούν να πετύχουν τα ίδια με πολύ σκληρή δουλειά (μελέτη/ εξάσκηση στη μουσική- διατροφή/γυμναστική κατ' αναλογίαν).
Το να αλλάζεις τα standards, γιατί δεν μπορεί να τα πιάσει "ο χρυσός μέσος όρος", είναι πισωγύρισμα.
Το θέμα είναι οι "σωματικές (γυναικείες εν προκειμένω) αναλογίες", οι οποίες θεωρόυνται βιομηχανικό πρότυπο, * για τον χώρο της μόδας τουλάχιστον, και αυτές ακολουθούσαν (μέχρι τούδε) οι κατασκευαστές τις Βarbie.
Κάτι τύποι/ τύπισσες σαν την Anna Wintour.Tamtam είπε:α) ποιος όρισε τα standards?
Δεν αποκλείεται, αλλά είναι άσχετο με αυτό που λέμε.b) Το να μην αρέσει σε κάποιον δηλαδή το βιομηχανοποιημένο π******ριό / role model τύπου Μπάρμπι και ΤΖον ΤΖον (Mykonooos) δηλαδή αποκλείεται;
Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά σου, να σου αρέσει ό,τι θες.Προσωπικά όσο ντεκαβλέ βρίσκω το show off στη μόδα, την βιομηχανία της ομορφιάς, το πορνό ή τους αγώνες ταχύτητας, εξίσου απωθητικό το βρίσκω και στη μουσική. Από αυτή την άποψη...
χα χαααLK είπε:Κάτι τύποι/ τύπισσες σαν την Anna Wintour.
Δεν αποκλείεται, αλλά είναι άσχετο με αυτό που λέμε.
Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά σου, να σου αρέσει ό,τι θες.
Το θέμα μας είναι "το γυναικείο" σώμα.Tamtam είπε:χα χααα
Για το λινκ του μποναμάσσα με τις 300 κιθάρες και τα γυαλιά ηλίου -λες και παίζει στο Μπιγκ Μπράδερ ένα πράγμα, δεν σχολίασες τίποτα όμως.
Όλα τα πρότυπα που ανάφερα σχετικά είναι φίλε μου, όχι άσχετα. και η Γουίντουρ θαμπώνει μόνο τους επαρχιώτες ελληναράδες που εχουν ονειρώξεις για κάτι τριτοδεύτερες "μπάρμπι" στην εθνική οδό Τρικάλων - φαρκαδώνας. Λιβ γιορ μυθ ιν Greece.
Εδώ τώρα τι να απαντήσω;και η Γουίντουρ θαμπώνει μόνο τους επαρχιώτες ελληναράδες που εχουν ονειρώξεις για κάτι τριτοδεύτερες "μπάρμπι" στην εθνική οδό Τρικάλων - φαρκαδώνας. Λιβ γιορ μυθ ιν Greece.
Ίσα μωρή γόπα μη σε φουμάρω να 'ουμ που δεν καταλαβαίνεις που κολλάνε να 'ουμ.LK είπε:Τα "τριτοδεύτερα" και τα "τεταρτοπέμπτα" που λες, τα τρίκαλα και η Φαρκαδώνα, ειλικρινά ΔΕΝ καταλαβαίνω που κολλάνε (στη συζήτηση για το γυναικείο σώμα) .
Κανένας, ή μάλλον όλοι όσοι θέλησαν να τα ορίσουν σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο και ήταν αρκετά ''πειστικοί'', ώστε να ακολουθήσει η μάζα.Tamtam είπε:α) ποιος όρισε τα standards?
Σωπα φιλΩς...μενω εκθαΜΠος.... ;DΚΑΝΕΝΑ από αυτά τα θέματα που συζητάμε, είτε αφορούν την τέχνη ή τον πολιτισμό, τα πρότυπα ή ό,τι άλλο, ΔΕΝ έχουν αφετηρία, επικεντρό ή προορισμό τους τον Ελλαδικό χώρο.
ου να μου χαθουνε οι βαρβαροι... ;DΑφορούν το παγκόσμιο γίγνεσθαι και ρυθμίζονται/ υποκινούνται/καθοδηγούνται/ what ever από πρόσωπα/συμφέροντα που ΔΕΝ έχουν ιδέα ποιά είναι η Ελλάς και που πέφτει στον χάρτη.
http://en.wikipedia.org/wiki/Grandiose_delusionsΤωρα πως φτάνουμε στο σημείο αυτή τους τη συμπεριφορά να τη χαρακτηρίζουμε .....Ελληνική, είναι αντικείμενο προς μελέτη.
;DAccording to the DSM-IV-TR diagnostic criteria for delusional disorder, grandiose-type symptoms include grossly exaggerated belief of:
self-worth
power
knowledge
identity
exceptional relationship to a divinity or famous person.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dexceptional relationship to a divinity or famous person.
κοιτα εδω κατι βλαχους με κουστουμια που τολμανε να παιζουν ...μουσική του δρόμου και της σκόνης (που το σκεφτηκες αυτο ρε παιδακι μου.. ;D)Το να φοράς γυαλιά ηλίου και κοστουμάκια όπως ο Μποναμάσσα για να παίξεις μουσική του δρόμου και της σκόνης σε ένα θέατρο, είναι επαρχιωτισμός του αισχίστου είδους
Αυτό έκανε και ο Clapton...και έκανε γνωστή αυτή τη μουσική, γιατί εάν περιμέναμε απο το Μισσισιπή...θα ήξερες τόσα (μάλλον) όσο και για τις ινδικές ράγκες του Ραβί ;DTamtam είπε:Το να φοράς γυαλιά ηλίου και κοστουμάκια όπως ο Μποναμάσσα για να παίξεις μουσική του δρόμου και της σκόνης σε ένα θέατρο, είναι επαρχιωτισμός του αισχίστου είδους.
εάν δεν καταλαβαίνει ή Τζούλια...ποιά -κατά τη γνώμη σου- καταλαβαίνει? ;D ;Dόσα κι η Τζούλια Αλεξανδράτου από σεξ.
δεν έχει γενικά συνείδηση γιατί είναι τελείως πίτα (αυτό δείχνουν πάντως οι εμπειρίες και λεγόμενα γηγενών).... ; Θα σου πώ περισσότερα σε 2 χρόνια που θα τελειώσει ο γιός μου το μεταπτυχιακό του στην Ουψάλα!!!π.χ. από τη βόρεια Ευρώπη, που ξέρει να γαμιέται καλά και είναι θεά ακριβώς επειδή ΔΕΝ έχει συνείδηση της ομορφιάς της
καλά...η σακακιά του πρώτου θεούημίθεου...είναι όλα τα φράγκα ;Dκοιτα εδω κατι βλαχους με κουστουμια που τολμανε να παιζουν ...μουσική του δρόμου και της σκόνης
ωχ,ειναι και ωραιο παιδι (σε αντιθεση με τον μπαμπα του... ;D) θα στον ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ οι λυσσαρες με το μπουρι της ,σουηδικης,σομπας.... ;DΘα σου πώ περισσότερα σε 2 χρόνια που θα τελειώσει ο γιός μου το μεταπτυχιακό του στην Ουψάλα!!!
ελα ρε συ το κοριτσακι...πως κανεις ετσι για 8,9,10,11,12 βοτκες την ημερα?γιατί είναι τελείως πίτα
θα πάω και εγώ εκεί...για να τον προστατεύσω!!!! Τώρα έχω και εκεί σπίτι....χωρίς να πλερώνω ΕΝΦΙΑ ;D ;DSuperfunk είπε:ωχ,ειναι και ωραιο παιδι (σε αντιθεση με τον μπαμπα του... ;D) θα στον ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ οι λυσσαρες με το μπουρι της ,σουηδικης,σομπας.... ;D