Backing tracks collection

4 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε

Ξες τι μ αρέσει; Οι ατέλειες. Με κάνουν να αισθάνομαι όντως ακροατής σε live. Στα θετικά, το tone και τα slides. Κορυφαία 

Από ατέλειες, άλλο τίποτα....

Δεν έκανα slides (απ' όσο θυμάμαι δλδ), ούτε κάτι που να θυμίζει slide ηχητικά. 

Από ατέλειες, άλλο τίποτα....

Δεν έκανα slides (απ' όσο θυμάμαι δλδ), ούτε κάτι που να θυμίζει slide ηχητικά. 
Ελαφριά γλιστρηματα από νότα σε νότα slides δε λέγονται;

Ναι, οντως. Τα κάνω σε καποια σημεια στο "ρεφρέν" που παιζω

Ένα ημιτόνιο και ξαναγυρίζω πίσω, αντί να κάνω bend.

Ωραίος Νέκκονά μου.

Αυτή η τελεκάστερ μόνο, σε πηγαίνει πίσω. :classic_tongue:

Ωραιο μπακινγκ. Βασικα δεν ειναι μπακινγκ ειναι σημειο σολο απο κομματι του χωρις το σολο, γι'αυτο ειναι ωραιο.

Πολυ τσιμπημενο σε τεμπο ομως ρε γ@μωτ0. Δεν το ευχαριστιεμαι οσο θελω. Ο Τζιμ δεν εχει τετοιους περιορισμους, καθως τερατοπαιχτρονι, αλλα δε μπορω να το φχαρστηθω οπως θελω.

Ωραιος Νεκκωνα. Μια ερωτηση. Σου αρεσουν οι διαγωνισμοι? Γιατι σε θυμαμαι κ σε αλλον να εχεις γραψει κατι

Σου αρεσουν οι διαγωνισμοι? Γιατι σε θυμαμαι κ σε αλλον να εχεις γραψει κατι
Ναι. Βασικά γουστάρω πολύ τα collabs. Όχι απαραίτητα για το βραβείο 

Εμενα καθολου. Ενας απο τους λογους που υπαρχει κ αυτη η τυποποιηση κ κονσερβοποιηση ειναι τα collabs οπως γινονται. Σουπες κακα μπακινγκ τρακ για να βγει κατι ευκολα κ να μπορουν να ταιριαξουν απο πανω οι φωτοκοπιες σολο χωρις πολλες πολλες δυσκολιες. Που να ξυνουμε τωρα το κεφαλι μας για κατι δημιουργικο? Μουσικη κανουμε ?

Οταν δε ειναι κ διαγωνισμος ακομα χειροτερα... Απο που να το πιασεις?

Αυτο ξεχωριζει γιατι ειναι απο προσωπικη δουλεια κ ειναι ο Τζιμ απο πισω

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμενα καθολου. Ενας απο τους λογους που υπαρχει κ αυτη η τυποποιηση κ κονσερβοποιηση ειναι τα collabs οπως γινονται. Σουπες κακα μπακινγκ τρακ για να βγει κατι ευκολα κ να μπορουν να ταιριαξουν απο πανω οι φωτοκοπιες σολο χωρις πολλες πολλες δυσκολιες. Που να ξυνουμε τωρα το κεφαλι μας για κατι δημιουργικο? Μουσικη κανουμε ?

Οταν δε ειναι κ διαγωνισμος ακομα χειροτερα... Απο που να το πιασεις?

Αυτο ξεχωριζει γιατι ειναι απο προσωπικη δουλεια κ ειναι ο Τζιμ απο πισω
Καλά τα λες. Γι'αυτό ακούω μόνο Γκουρμίδας ασούμε ?

Attachments

Μάστερ του Blues δεν είμαι. Ούτε καν καλός δεν είμαι. Ούτε μέτριος, διότι για να είναι κάποιος μετριος μπλουζίστας, πρέπει πρώτα να είναι μπλουζίστας. Ούτε από αυτό είμαι...?

Έχεις την ευχή μου, όπως και να 'χει! ?

ποστάρω κάτι σε blues

Πολύ ωραίο το βιντεάκι και παίξιμο όπως πρέπει. Σε κάποια σημεία παίζεις πολύ όμορφα πράγματα.

Παίζε συνέχεια σε backings και θα γίνεις και εσύ ένας μάστερ! ?

Αφού είχα τελε ρε φίλε. To tone πώς σου ακούγεται;

Έχεις πετύχει το βαθος και είναι το ίδιο εκείνο του backing track. Άρα υπάρχει ομοιογένεια. Ο,τι ήχο και να βάλεις θα ταιριάξει. Είναι θέμα γούστου.

Ο δικός σου ήχος είναι πολύ καλός, αλλά λίγο τζαζέ για τα γούστα μου. θα το ξεκινούσα με τέτοιο ήχο, και στη συνέχεια θα πήγαινα σε bridge και θα έδινα κι άλλο gain. Είναι θέμα επιλογής αυτό, βέβαια, καθώς τι ήχο θα επιλεξεις είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον τρόπο που θα παίξεις.

Μελετώντας την melodic minor κλίμακα, ένα αυτοσχέδιο backing track και ένα τζαμάρισμα πάνω του. Έχει λάθη αλλά έτσι μαθαίνεις ? λένε ?

Το backing track

Amelodic.mp3

Και το τζαμάρισμα

A melodic minor jam.mp3

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back