Audio Interface 2023 - Προτάσεις

ένας SPL Goldmike...

Νίκο αυτός είναι προενισχυτής μικροφώνου.

Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσέ με) χρειάζεται DI για να πλαγκάρεις κιθάρα απ' ευθείας.

EDIT: Βέβαια, τώρα θα μπει ο @Jazzjoker και θα πει να πάρει αυτό που είναι το πιο value for money (το οποίο βέβαια σκοτώνει).

EDIT 2: Ο @npap μίλησε για φωνή και ακουστικά όργανα, άρα μιλάει μόνο για mic preamp.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πχ ένας Golden Age Project Pre-73 MKIII ή αν ανέβαινες λίγο ακόμα (χωρίς να ξεφύγεις πάντα) ένας SPL Goldmike...
Επειδή τυχαίνει να τους έχω ΚΑΙ τους δύο αυτούς προενισχυτές, να πω ότι ταΐζοντάς τους στο line του FF400 υπάρχει αισθητή διαφορά χρώματος, και με ακουστικά, και με μόνιτορ του 200ευρου (κάτι παλιο alesis M1 Active MKII), ακόμα και για μενα. (που τα έχουμε πει αυτά, δεν είμαι κι ο δυνατότερος σε αυτού του τύπου την ακρόαση, τι δυνατότερος δηλαδή, κουφός μπίτι.)

Σε σκαρλετ δεν είχε τύχει να τα βάλω να δοκιμάσω διαφορές, αλλά πιστεύω κι εκεί θα υπήρχε κάποια διαφορά.

(O goldmike πράγματι παίρνει μόνο mic, αλλά ο GAP 73 έχει μπροστά DI είσοδο.)

Επειδή τυχαίνει να τους έχω ΚΑΙ τους δύο αυτούς προενισχυτές, να πω ότι ταΐζοντάς τους στο line του FF400 υπάρχει αισθητή διαφορά χρώματος, και με ακουστικά, και με μόνιτορ

Α γεια σου κυρ Αλή μου.

Γι' αυτό είπα ότι ο ήχος θα είναι διαφορετικός, όχι απαραίτητα καλύτερος ή χειρότερος, αλλά διαφορετικός.

Αυτό είναι ακριβό. Εδώ, και γλιτώνεις και τα μεταφορικά.

https://smart.noiz.gr/details.php?id=521291&search_id=4335126

Ναι, αλλά ούτε αυτό έχει instrument input (ούτε είναι λαμπάτο ασούμε).

Θα πρέπει να αγοράσει και DI.

Μια η άλλη θα του έρθει. :classic_tongue:

Προσωπικά θα πρότεινα αυτό που είναι ότι πρέπει.

Προσωπικά θα πρότεινα αυτό που είναι ότι πρέπει.
Αυτό πράγματι καλό είναι, αλλά τώρα μωρέ να αναστατώνουμε τους ανθρώπους να πιάνουνε τα κολλητήρια, ας το αφήσουμε το Μανλέικο να ξεκουραστεί λιγάκι, άνθρωποι είναι κι αυτοί.

Η φάση έχει ξεφύγει. Δηλαδή λέμε να έχουμε μια απλή plug n play κατάσταση και έχουμε πάει σε προενισχύσεις. Δεν είναι όλος ο κόσμος για τέτοια πράγματα. Είμαι από αυτούς ?

Η φάση έχει ξεφύγει. Δηλαδή λέμε να έχουμε μια απλή plug n play κατάσταση και έχουμε πάει σε προενισχύσεις. Δεν είναι όλος ο κόσμος για τέτοια πράγματα. Είμαι από αυτούς ?

Έλα βρε παραπονιάρη.

Έχουμε και plug 'n' play.

Ο @Jazzjoker προτείνει αυτό.

Έλα βρε παραπονιάρη.

Συγνωμη αλλα ηθελα να το πω και τις προαλλες που το ποσταρε αστειευομενος ο JJ - ΤΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΜΑΣΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΕ ΜΟΥ?

Έλα βρε παραπονιάρη.

Έπαιρνα μια Martin D-45 και έγραφα ακόμη και με Zoom. Ευτυχισμένος θα ήμουν.

Ρε συ τι είναι αυτό το noiz.

Ότι λες την προηγούμενη, το βρίσκεις την επόμενη στις αγγελίες.

Μήπως να αρχίσουμε να συζητάμε και για άλλα πράγματα...?

Εργαλείους. Και firewire και usb. Και 4 προενισχύσεις, και 2 ζυγιές ADAT. Ένα τζόκερ ρε παιδιά.?

Και το ARC μαζί.

Τι να λέμε τώρα!!!

1800 η κάρτα και 130κάτι το ARC.

Ένα τζόκερ ρε παιδιά.?

Αν πουλήσεις περίπου 170 σετ υαλοκαθαριστήρες στο βεντζινάδικο την πήρες ασούμε.

Ξεκίνα τις πωλήσεις λέμε.

Αν πουλήσεις περίπου 170 σετ υαλοκαθαριστήρες στο βεντζινάδικο την πήρες ασούμε.

Ξεκίνα τις πωλήσεις λέμε.
Εμένα αυτό που με τρώει είναι να μάθω αν μπορώ να κόψω τιμολόγιο τέτοια πράγματα να πάρω πίσω το ΦΠΑ, αλλά δεν τολμώ να ρωτήσω τη λογίστρια μήπως με σφάξει με το βλέμμα. Αλλά είναι άδικο. Χρειάζεται PA το βενζινάδικο. Γιατί να φωνάζω σαν χωρζάταρος "Έλα μου λίγο από την άλλη, είναι ανάποδα η τάπα δε σε φτάνω"; Να έχω κανά δυο U-87, σε millenia προενίσχυση, και ένα Manley Slam στο μάστερ, σε HEDD ηχεία, να απολαμβάνει κι ο πελάτης μια ποιότητα παραπάνω, να εμφανίζω και έξοδα. Εδώ έχουν φύγει χιλιάααααρικα για το εισροών-εκροών και δεν έχει πάρει κανείς μυρωδιά, ούτε πελάτης, ούτε θεσμός. Προστιθέμενη αξία: 0.

Αμα δεν εχεις fireplace?
Ρε δώστέ το μου εμένα και κάθομαι και σε σόμπα μαντεμένια σε καλύβι!?

Edit: Για όποιον έχει φίλους ντράμμερ:

https://smart.noiz.gr/details.php?id=537983&search_id=4339929

Φοβερή τιμή αν ισχύει.

Edit 2: Και το μικρό αδερφάκι:

https://smart.noiz.gr/details.php?id=534423

Πολύ πράμα στις αγγελίες!❤️

Εμένα αυτό που με τρώει είναι να μάθω αν μπορώ να κόψω τιμολόγιο τέτοια πράγματα να πάρω πίσω το ΦΠΑ, αλλά δεν τολμώ να ρωτήσω τη λογίστρια μήπως με σφάξει με το βλέμμα. Αλλά είναι άδικο. Χρειάζεται PA το βενζινάδικο. Γιατί να φωνάζω σαν χωρζάταρος "Έλα μου λίγο από την άλλη, είναι ανάποδα η τάπα δε σε φτάνω";

Βρε Αλή μου, να ντη ρωτήσεις την κερία λογίστρια ασούμε.

Κι άμα σε αγριοκοιτάξει, να ντης πεις ...

"Όταν παγαίνεις μωρή φώκια να βάλεις μπεντζίνα, και σου 'ρχεται εκεί απάνω που γεμάει ο ντεπόζιτος, να φας κανένα κουρασάν, και θες και καφεδάκι μετά, σου αρέσει να ακούς τις αγριοφωνάρες των φορτηγατζήδων που έρχονται για πετρέλαιο? Όχι. Δεν προτιμάς να ακούσεις κάτι να γουστάρεις, να πάει κάτω ο γκαηφές που ρουφάς? Ναι. Ε, και τι θες, να τραγουδήσω εγώ να γουστάρεις? Το θέλω λοιπόν το μηχάνησμα. Και για σένα, και για όσους έρχονται για μπεντζίνα. Να μάθει τον Μπαχ δηλαδής και κανένας άλλος εκτός του ΜάνουΧ. Και το μπεντζινάδικο θα πρέπει να το επιχορηγήσει το υπουργείο πολιτισμού ασούμε."

Και άμα της τα πεις αυτά και την αγριοκοιτάξεις κι εσύ, ίσα που θα ξεσηκώσει τους Μανλήδες από το κρεβάτι νυχτιάτικα να σου φτιάξουνε το μηχάνησμα το Σλαμ ασούμε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back