Καλησπερα παιδες!Εχω μια κατοσταρα κεφαλη και αναγκαστικα πρεπει να βρω καποιο τροπο να εχω καλο ηχο σε λογικες εντασεις!Δεν εχω ιδεα τι γινεται με attenuators και θελω συμβουλες πανω σε αυτο το θεμα(μαρκες,ειδη,τιμες κλπ)
χωρις να το εχω δοκιμασει ειναι το πιο οικονομικο ομως ακουγεται ξεκαθαρα στο βιντεο οτι ο ηχος σου δεν χαλαει οσο γονατιζεις τον ενισχυτη...
ευρω 89.95....
το συγκεκριμενο στο βιντεο ειναι για 50W...στην σελιδα τους θα βρεις και για 100W....οχι πως αν το βαλεις σε κατοσταρι κεφαλι δε θα λειτουργησει απλως δεν θα εχεις τοσο μεγαλο range στο attenuation
Σας ευχαριστω ολους.Τα τσεκαρα ολα και μπορω να πω οτι με εξεπληξε παρα πολυ το aracom..βεβαια ειναι απλησιαστο αλλα με λιγη πεινα κατι θα γινει..κατι ακομα,σε σχεση με τα αλλα πεταλια,υπαρχει καποιο προβλημα,θα συνεχιζουν να συμπεριφερονται κανονικα ή θα αλλοιωνεται ο ηχος τους?
Τσέκαρες ΚΑΙ τα προηγούμενα θρεντς και τις συζητήσεις τους? Γιατί ελπίζω το "όλα" να μην περιορίζεται στα ελάχιστα μοντέλα & πληροφορίες που αναφέρονται εδώ.
Τσεκαρα και τα προηγουμενα threds και γενικα κανω πολλη ερευνα!Εχω τον vintage modern ο οποιος εχει master volume αλλα αρχιζει να ακουγεται κανονικα γυρω στο 6-7/10 που ειναι μια ενταση στην οποια οι γειτονες δν θα ειναι και πολυ ευχαριστημενοι.
...ένα υπερκοστολογημένο για την στοιχειώδη απλότητά του διαδεδομένο DIY κυκλωματάκι (ένα volume knob & ένα tone knob) που έχει σχολιαστεί και στα προηγούμενα θρεντς πως δεν δίνει συνολικά την συμπεριφορά του ενισχυτή σε χαμηλότερα επίπεδα έντασης αλλά μόνο επιδρά στο τελικό στάδιο, απλά περιορίζοντας το επίπεδο του σήματος που φτάνει σε αυτό (μεγάλη διαφορά). Ένα Electroharmonix Signal Pad ή ακόμη καλύτερα ένα Boss LS2 θα κάνουν την ίδια δουλειά με πολύ καλύτερο value for money (αλλά χωρίς το EQ, που ούτως ή άλλως αν όντως το θελήσει κάποιος μπαίνει κι αλλιώς με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια με ένα πεταλάκι).
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.