Άντε, και με φρουτώδεις γεύσεις!
Υ.Γ. Αλλάζουμε και καμιά αντίσταση που και που. Όχι όπως με τις χορδές...
Χαχαχαχα, ένα από τα υγρά που μου έδωσε η νύφη μου, ήταν καραμέλα, και ένα άλλο τσιχλόφουσκα. Μου ήρθε εμετός και πήρανε πόδι άμεσα.
Δεν είμαι εγώ για τέτοια.
Μόνο τούρτα black forest και προφιτερόλ δεν έχω δει ακόμα σε γεύσεις υγρών.
Άσε, άλλαξα αντίσταση χωρίς καν να είμαι σίγουρος ότι έπρεπε.
Από παλαιοχορδίτης, θα γίνω αντιστασιακός (με τις αντιστάσεις) τώρα στα γεράματα.
Νικόλα σ' ευχαριστώ για όσα έγραψες.
Δυο λόγια πάνω σ' αυτά.
Στα 4 πακέτα Κούπερ ήμουν κάποτε, σταδιακά πήγα στα 2 πακέτα winston 100άρια, και προσπάθησα να σταθεροποιηθώ στο 1,5 πακέτο με ζόρι.
Όταν μου είπαν ότι πρέπει να το κόψω .... χθες (πριν περίπου ενάμιση μήνα), το κατέβασα στα 15 τσιγάρα την ημέρα άμεσα.
Σταδιακά άρχισε να ωριμάζει η σκέψη για το άτμισμα, γιατί
δεν είναι δική μου επιθυμία να το κόψω, δεν είναι κάτι που το θέλω.
Είναι ανάγκη.
Αυτό που θα ήθελα, είναι να μπορούσα να καπνίζω ελάχιστα, και όταν θέλω εγώ, πράγμα που το έχω κάνει παλιά για αρκετά χρόνια.
10 μέρες τώρα (από την στιγμή που άρχισα το άτμισμα) , καπνίζω 2 με 4 τσιγάρα την ημέρα, χωρίς να πιεστώ ιδιαίτερα (μην σου πω καθόλου).
Αυτό που με εντυπωσίασε, είναι το εξής.
Ανάβω τσιγάρο τώρα, θεωρώντας ότι θα είναι κάτι περισσότερο από το άτμισμα, αλλά απογοητεύομαι.
Δεν είναι.
Δεν μου δίνει πια αυτό που μου έδινε, είναι κάτι ανάλογο σαν εμπειρία με το άτμισμα, σχεδόν τίποτα παραπάνω.
Και καπνίζω πια συνειδητά, όχι από ανάγκη.
Εγώ επιλέγω πότε θα καπνίσω, οπότε ελέγχω τα πράγματα πολύ περισσότερο από ότι 10 μέρες πριν.
Θα με ρωτήσετε "τότε γιατί καπνίζεις?"
Καπνίζω για να έχω πάντα την αίσθηση ότι δεν χάνω τίποτα, και θέλω να έχω την σύγκριση με το άτμισμα πρόσφατη, και επίσης γιατί μπορώ να το ελέγχω, δεν είναι πια ανάγκη το τσιγάρο, κι αυτό με εξιτάρει.
Είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες, και άλλα πράγματα δουλεύουν για τον καθένα μας.
Πάντως δεν πρέπει να αφήσω το τσιγάρο να μου κάνει περισσότερη ζημιά από όση έχει ήδη κάνει.
Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο, σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι περίμενα.