- Πόντοι
- 118
Κωστα σε ευχαριστω πολυ για το ποστ!Μερικά πράγματα να γράψω. 1. Καλορίζικο και να το ευχαριστηθείς που αυτό από τα γραφόμενά σου είναι ΣΙΓΟΥΡΟ.
2. όταν το δουλεύεις stand alone λειτουργεί όπως το software;;
3. Πού φτάνει σε κανάλια/layer ήχων;
1) αυτο ηταν το ολο θεμα! να παρω τα vibes ανθρωπων που ασχολουνται , να το μοιραστω με καποιους που σιγουρα θα καταλαβουν!
δε μπαινουμε μονο να ρωτησουμε ή να ζητησουμε βοηθεια, αλλα και για αυτην την ανταλλαγη!!! ετσι το βλεπω εγω!
2) η Arturia ειναι πασιγνωστη για τα σοφτ synth της! (το ξερουμε ολοι, μπορει καποιος να μπει στο θεμα, που να μην εχει και τοση γνωση, ας γραφτει δε πειραζει) κατι demo ειχα κατεβασει παλιοτερα για δοκιμη και μονο, τα πιανα της υπεροχα, δεν ειχα αγορασει, ειχα κι ακομα εχω αρκετα αλλων! οποτε δεν ειχα ποτε, ουτε σε κοματια μου ουτε σε πειραματισμους μου, δοκιμασει Arturia! Και εχω δωσει ωρκο, απο τοτε που αρχιζα να εχω εισοδημα αρκετο για νακληπτει και αυτες τις αναγκες, που τα τηρω αυτα, software, ή αγορασμενο, ή αν ειναι μεσα σε bundle υλικου, πχ καρτα ηχου / synth καλη ωρα, ok θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα το εχω, ή τιποτα...
οποτε, απο εκει που δεν ειχα καμια "εμπειρια" με τα προϊοντα της εταιριας, μπηκα κατευθειαν στα... Κατι παραπανω απο βαθια!!!
αυτοι , εχουν γκρουπαρει οτι συνθ, δικο τους ή αλλων, με αδεια το εχουν εξομοιωσει και το εχουν βαλει στο Analoglab, ενα προγραμμα ηχοεξερευνητης, με τους ηχους παραπανω! (Αυτοι εκει μεσα στη Synclavier τι ηχους ειχαν φτιαξει ρε)!!!!!
προσαρμοσμενη εκδοση του Analoglab, εχει φτιαχτει για το 100 % standalone οργανο, για να δουλευει με ακριβως τους ιδιους ηχους , μπορει να τους πειραξει σε ενα βασικο επιπεδο μεσα απο το οργανο, καποια φιλτρα, εφε, αλλαγη εντασεων κλπ. (Αν ο παιχτης το επιθυμει, μπορει να το συνδεσει και να κανει περισσοτερη και βαθιτερη δουλεια σε σχεση με τη τροποποιηση & τον ολο σχεδιασμο των ηχων , αλλα και να μεταφερει βιβλιοθηκες και βιβλιοθηκες, για να εμπλουτιστει η παλετα του synth!) που υπαρχουν και στο προγραμμα / vst (για Windows & Mac, (M1 processor & above, μακρια απο'μας!!!!!!!!!! γκουχ!!! εμ... Οκ. Το οτι ειναι σταθερα, νομιζω δεν μπορει να το αμφισβητησει, Ουτε ο Κανενας! Ελα ομως , οτι στο που παει/ τι παιρνει καποιος, παιζει τεραστιο ρολο και η συνηθεια,,,!
Πχ εγω, αν αυριο εκλεινε η Microsoft και εξαφανιζονταν τα Windows, θα πηγαινα σε Linux χωρις δευτερη σκεψη, κι ας ειναι... Πονος (λιγο στην αρχη) το σεταρισμα για μουσικη! το αντεχω. Εχω και ψυλοκαποιες γνωσεις,,,))!
ειναι ενα ολοκληρο σχεδιο αυτο το μηχανημα, αναβαθμησεις τρεχουν συνεχως και το προτζεκτ, αυτο ειναι που θελουν και οι ιδιοι, θα βρισκεται συνεχως σε εξεληξη. Για τον εμπλουτισμο με ηχους στο οργανο, αλλα και λειτουργειων.
3)bi timbral ειναι!
2 ηχους τον εναν πανω στον αλλον, 2 ηχους , εναν αριστερο , 2 δεξι χερι (σπλιτ)!!!!!
εχει εκπληκτικο μενου για playlists, να φτιαξεις ενα προγραμμα, πακετο ηχων για livακι, τι ηχους θα χρειαστουν τα τραγουδια που θα παιξεις,,, τους περνας, το ανοιγεις,,,
και παιαιαιαιζεις!!!!!