άρθρο του RS για το γνωστό θέμα των δικαιωμάτων

Είσαι σατανάς λαίμαι ?

ΥΓ: Μα που είναι αυτό το αγόρι; Από πότε που είδε το "χρυσό ψαλίδι" εξαφανίστηκε. Να ανησυχούμε; ?
Κάνω μποϊκοτάζ στο τυρι και το γάλα. Δεν ξαναβάζω στο σάντουιτς και τον καφέ. Θα πίνω εσπρέσο, όχι καπουτσίνο.,, #Ερχόμαστε!! 

Αν αγαπητοί κυρίες (που είναι αυτές αλήθεια) και κύριοι πιστεύεται πως αυτά που γράφονται στο "πρωταρχικό υλικό καθαρισμού τζαμιών" καθώς και στα διαδυτιακά παρακλάδια τους, είναι χωρίς την έγκριση των GOLDEN BOYZ που πληρώνουν αυτά τα ψίχουλα, τότε πάω πάσο...
Ας το πάμε ανάποδα... Είσαι εσύ στη θέση της κυρίας που έγραψε το άρθρο. Δεν ξέρω τι γνώσεις έχει επί του θέματος...

Ρωτάς, μιλάς με κόσμο που θεωρητικώς έχει κάποια ιδέα και λαμβάνεις κατευθύνσεις. Και κάποια από αυτές (τις κατευθύνσεις) σε οδηγεί στον κύριο τάδε  που είναι καθηγητής στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Σου λέει Α. Το καταγράφεις και συνεχίζεις. Και κάπως έτσι στο τέλος της ημέρας (κουτσά- στραβά) έχεις ένα ρεπορτάζ.

Θα μου πεις, λείπει ο "αντίλογος", (αν και στο συγκεκριμένο κομμάτι θα ήταν εκ των ουκ άνευ, γιατί θα έβγαινε εκτός θέματος).

Τώρα να ο καθηγητής ή οι άλλες πηγές του ρεπορτάζ είναι "πιασμάν" από τα golden boyz (της μουσικής βιομηχανίας), αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά πιστεύω ότι ούτε εσύ το γνωρίζεις. Σαφέστατα όμως το εικάζεις...

ΥΓ: Αν κάποιος βέβαια το γνωρίζει, αυτός δεν μπορεί να άλλος από τον Φιούζιο που είναι γνωστό ότι αυτά με τους "πιασμάν", τα παίζει στα δάκτυλα ?   

Ρωτάς, μιλάς με κόσμο που θεωρητικώς έχει κάποια ιδέα και λαμβάνεις κατευθύνσεις.
Με πάτησες στον κάλο τώρα και μάλιστα με το τακούνι Τεξανής μπότας, αλλά δεν θα αρχίσω γιατί θα μας πάρει το ξημέρωμα...απλά θα παραθέσω αυτό:
https://www.openculture.com/2016/04/carl-sagan-presents-his-baloney-detection-kit-8-tools-for-skeptical-thinking.html

Πάντως Τέρρυ αν θες να επενδύσεις μην πάρεις παραγωγό Μπόουϊ.

Ας τον αυτόν να τον ακούμε σε καμία κασέτα.

Έρχομαι σε παίρνω, πάμε κάνα Λουτράκι..... ρουλέτα, με καλλίτερη απόδοση από το 10ετες και πίνουμε και κάνα ουισκακι καθώς σπιναρει η μπίλια.
Φίλος συνήγορος την έχω σκεφτεί τη machina...

Δώσε βάση: Μαζεύω γέροντες και συνταξιούχους- ταλαντούχους μουσικούς (ex admin, sir). Cos για το επαναστατικό άλλοθι. Φιούζιος & SF για το οικονομικό- επενδυτικό κομμάτι. Ερχόμαστε στα LK studios (μόλις ζεστάνει ο καιρός για να ρίχνουμε και καμία βουτιά στην private παραλία). Γράφουμε δίσκο επιτυχιών.  Εκδίδουμε 50ετές ομόλογο. Μαζεύουμε το χαρτί. Γινόμαστε μπουχός για... Αρούμπα ?

Σιγουράκι κ. συνήγορε. Στάνταρ άσσος λαίμαι ?

Φίλος συνήγορος την έχω σκεφτεί τη machina...

Δώσε βάση: Μαζεύω γέροντες και συνταξιούχους- ταλαντούχους μουσικούς (ex admin, sir). Cos για το επαναστατικό άλλοθι. Φιούζιος & SF για το οικονομικό- επενδυτικό κομμάτι. Ερχόμαστε στα LK studios (μόλις ζεστάνει ο καιρός για να ρίχνουμε και καμία βουτιά στην private παραλία). Γράφουμε δίσκο επιτυχιών.  Εκδίδουμε 50ετές ομόλογο. Μαζεύουμε το χαρτί. Γινόμαστε μπουχός για... Αρούμπα ?

Και μετά γινόμαστε σαν τους Floyd και σκοτωνόμαστε για τα γκαφρά.

Και θα βγάζεις εσύ την Χριστίνα να λέει για μένα και τον cos, θα βγαίνει η Μαίρη και θα ανεβάζει στο τουίτερ ότι ο SF και ο LK είναι τεμπελχανάδες άχρηστοι και τσάμπα παίρνουνε μερίδιο, κλπ.

Στο τέλος θα μας τα φάνε οι δικηγόροι, κι έτσι θα μπορέσει ο LK να κάνει την συλλογή του από vintage αυτοκίνητα, πισιά, τΕλεοράσεις, κιθάρες, και να τα βάλει στο νέο του 15όροφο στούντιο που θα γράφουν οι Duran Duran το album της επανένωσής τους.

Αυτά ασούμε.

Δεν με αρέζει το σΚέδιο.

Και μετά γινόμαστε σαν τους Floyd και σκοτωνόμαστε για τα γκαφρά.

Και θα βγάζεις εσύ την Χριστίνα να λέει για μένα και τον cos, θα βγαίνει η Μαίρη και θα ανεβάζει στο τουίτερ ότι ο SF και ο LK είναι τεμπελχανάδες άχρηστοι και τσάμπα παίρνουνε μερίδιο, κλπ.

Στο τέλος θα μας τα φάνε οι δικηγόροι, κι έτσι θα μπορέσει ο LK να κάνει την συλλογή του από vintage αυτοκίνητα, πισιά, τΕλεοράσεις, κιθάρες, και να τα βάλει στο νέο του 15όροφο στούντιο που θα γράφουν οι Duran Duran το album της επανένωσής τους.

Αυτά ασούμε.

Δεν με αρέζει το σΚέδιο.
Είσαι θεός... Τι θεός... ημίθεος (Angela mode) ?

Edit: Τι κρίμα να μην τα λέμε αυτά από κοντά, συνοδεία των γνωστών καφασιών (μπύρας).  Μπυροποσία ταχύτατα λαίμαι... 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χοντρε,ε χοντρε.
Παρακαλώ, χωρίς χαρακτηρισμούς για τη σωματική διάπλαση των αξιότιμων μελών...

gold-scissor.webp

Η Μερέντα είναι εδώ δίπλα.
Σωστός... Και αν θυμάμαι καλά πρέπει κάπου εκεί να είχαν ανακαλυφθεί κάτι τάφοι της κλασικής εποχής. 

Πρέπει να υπάρχει και ένα λατομείο.

Σωστός... Και αν θυμάμαι καλά πρέπει κάπου εκεί να είχαν ανακαλυφθεί κάτι τάφοι της κλασικής εποχής. 

Πρέπει να υπάρχει και ένα λατομείο.

Εσύ πρόσεχε, ξέρεις πολλά και ανησυχώ. :classic_tongue:

Η Μερέντα είναι εδώ δίπλα.

Πάω και με τα πόδια άμα λάχει ασούμε.

/cdn-cgi/mirage/4807fb72f1431bc0ea53b151712563daeb56d4a8dad3524f8237d666301d4637/1280/https://i.postimg.cc/4NG4S4xt/Untitled.jpg

Α από αρχαιοτάτων χρόνων δηλαδή.

Λόγω επαγγέλματος... ?

Σοκολατοποιος;

Παρακαλώ, χωρίς χαρακτηρισμούς για τη σωματική διάπλαση των αξιότιμων μελών...

Προβολή συνημμένου 34119
Δεν έχω πρόβλημα.

Ημουν κορμάρα, τούμπανο 30 χρόνια. Όλο το ΝΟΙΖ το ξέρει. ? Δεν έχω να αποδείξω τίποτα?

Συνειδητά έτρωγα τη μερέντα και έγινα τόφαλος και καλά έκανα γιατί με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που φέρνει ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ? θα γίνω στέκα αναγκαστικά, οπότε θα πάω ΧΟΡΤΑΤΟΣ

Και σήμερα έχω κανονίσει να ΠΛΑΚΩΘΩ ΣΤΟ ΦΑΙ.

ΦΑΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

Δεν έχω πρόβλημα.

Ημουν κορμάρα, τούμπανο 30 χρόνια. Όλο το ΝΟΙΖ το ξέρει. ? Δεν έχω να αποδείξω τίποτα?

Συνειδητά έτρωγα τη μερέντα και έγινα τόφαλος και καλά έκανα γιατί με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που φέρνει ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ? θα γίνω στέκα αναγκαστικά, οπότε θα πάω ΧΟΡΤΑΤΟΣ

Και σήμερα έχω κανονίσει να ΠΛΑΚΩΘΩ ΣΤΟ ΦΑΙ.

ΦΑΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

Παιρνε τουλάχιστον αυτην που δεν έχει φοινικέλαιο και δεν θα σου φράξει τα πάντα όλα 

https://www.bioshop.gr/250gr-allos.html

Ή τουλάχιστον το ταχίνι με σοκολάτα,και αυτό θα σε κάνει τόφαλο αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγιωταινα

Παιρνε τουλάχιστον αυτην που δεν έχει φοινικέλαιο και δεν θα σου φράξει τα πάντα όλα 

https://www.bioshop.gr/250gr-allos.html
κοίτα τις τιμές. ?

Πλέον δεν πάει άλλο.

Τώρα θα πούνε "έγινε ο σεισμός στην Τουρκία" και επειδή εκεί είναι όλα τα εργοστάσια θα βάλουμε στις τιμές άλλο 40% πανω. ??

Εγώ σας προειδοποίησα. Βγείτε και φάτε ότι μπορείτε να το ευχαριστηθείτε.

Δεν έχουν να βάλουν άλλους φόρους σε εμάς τους φτωχούς γιατί θα γεμίσουν άστεγους? και θα στραφούν σε εσάς τους ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.

ΛΥΣΑΛΛΕΑ χαχαχαχαχαχαχαχα?

Μην ακούτε για Ελλάδα 2.0 και επιτυχίες και τέτοια.

Εμένα ακούστε!

Θα σας ΓΔΑΡΟΥΝ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Εμ βιολογικά μου ήθελες χάθηκε η πουτινομερεντα που τρώνε όλοι οι αγνοί αριστεροί?

Καπιταλα,ε καπιταλα.
To γάλα και το τυρί δεν ήταν καπιταλιστικό.

Ήταν του λαού.

Με τα καπιταλιστικά σας φροντίσατε να το πληρώνουμε χαβιάρι?

Που είναι ο ανταγωνισμός και η ανάθεση σε ιδιώτες που θα μειώσει τις τιμές και θα βελτιώσει τις ζωές?

Κοροϊδια 2.0 μου μυρίζει . χααχχχχαχαχαχαχα?

Trending...

Νέα θέματα

Back