- Πόντοι
- 1,788
Φιλοσόφω έοικας ω μάστορα! Δεν σε πίανω; Μιλάς με γρίφους;philosophos είπε:Γιατί πχ στο pod farm2 ακούω και you tube, ενώ στο rig νιετ, νάδα.
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Φιλοσόφω έοικας ω μάστορα! Δεν σε πίανω; Μιλάς με γρίφους;philosophos είπε:Γιατί πχ στο pod farm2 ακούω και you tube, ενώ στο rig νιετ, νάδα.
Αν το guitar rig παίζει κι αυτό μόνο του χωρίς να πρέπει να ανοίξεις κάποιο DAW λογικά θα μπορείς να ακούς και ότι άλλο θες ταυτόχρονα .Αλλά ντεν ξέρει για το ριγκ να σε βοηθήσω .philosophos είπε:Σόρρυ που πετάγομαι !!
Αυτό το για την πάρτη του ισχύει, και για το guitar rig4 ??
Γιατί πχ στο pod farm2 ακούω και you tube, ενώ στο rig νιετ, νάδα.
Την onboard την έχω απενεργοποιημένη.
Και το guitar rig δουλεύει stand alone....αλλά εξακολουθώ .......να μην καταλαβαίνει!kostas80 είπε:Αν το guitar rig παίζει κι αυτό μόνο του χωρίς να πρέπει να ανοίξεις κάποιο DAW λογικά θα μπορείς να ακούς και ότι άλλο θες ταυτόχρονα .Αλλά ντεν ξέρει για το ριγκ να σε βοηθήσω .
Το pod farm δουλεύει stand alone και έχει αυτή την ιδιότητα .
Άστο κάτω τώρα αμέσως !!LK είπε:edit: Τώρα το έπιασα. ;D Εννοεί να ακούει και youtube ταυτόχρονα ή ό,τι άλλο, ενώ τρέχει και το guitar rig (όχι να ακούει yοutube μέσω του guitar rig 8)). Όχι, αν τρέχεις stand alone του guitar rig, δεν μπορείς να ακούσεις τίποτα άλλο. Ενεργοποιούνται οι asio drivers ενώ για τα "άλλα" θέλεις direct x (μιλάμε πάντα για την ίδια κάρτα)
Άαααανα μπράβο !! ;DLK είπε:Το άφησα....αφού ;D
Αντρέπομαι ...αλλα με αρέζει........ ;Dphilosophos είπε:Βάλε και άλλο βιντεάκι με μωράκια στην: μουσική που ακούμε τώρα, πουρόγερε. Σα δεν ντρέπεσε??
Να γιατί δεν κάνεις καριέρα στην μουσική !!LK είπε:Αντρέπομαι ...αλλα με αρέζει........ ;D
Μπορώ να σκεφτώ και άλλους 3.000 λόγους…αλλά ο δικός σου με εξυπηρετεί καλλίτερα! ;D Θα τον λέγω και εγώ!philosophos είπε:Να γιατί δεν κάνεις καριέρα στην μουσική !!
Γιατί είσαι ντεμοντέ. 8)
Nai εντάξει, απλά, πρώτον υπάρχει τρόπος να συνδεθώ τελικά στα ηχεία μου και να μην βάλω το αυτοενισχυόμενο;kostas80 είπε:ώπα
το cubase θέλει την κάρτα για πάρτυ του ... δε γίνεται να ακούς μουσική (media player) και να ακούς και το project ταυτόχρονα απο τη lexicon .
Αν ορίσεις σαν κάρτα εξόδου στο pc σου τη lexicon , το cubase αυτόματα δουλεύει με την on board κάρτα . Εκεί την έχεις κάνει μάλλον την κουτσουκέλα![]()
Μάλιστα. Λοιπον. Κανονικα το εχω συνδεδεμένο στο αυτοενισχυόμενο και επισης τα ακουστικά. Αυτες τις εξόδους δηλ. στη λεξικον!!!!kostas80 είπε:Προσπάθησε σε παρακαλώ να το εκφράσεις λίγο καλύτερα .... δεν κατάλαβα τίποτα :-\
το σωστό είναι όταν δουλεύεις στο cubase ... είτε ακούς τι έγραψες , είτε ηχογραφείς να ακούς απο την έξοδο της LEXICON . ότι κι αν έχεις συνδέσει σ'αυτή .
Αυτό είναι το ΛΑΘΟΣ σου ... μην την έχεις . όρισε την μόνο απο το device setup του cubase.weathmu είπε:Όταν λοιπόν ανοιγω τη λέξικον την έχω ως προεπιλογή στο πρόγραμμα των windows
Το αντίθετο έπρεπε να συμβάνει πάντως κανονικά. Να μπορείς να γράψεις με το monitor enable πατημένο και να ακούς τι έγραψες χωρίς να είναι πατημένο...από τα ίδια ηχεία όμως.weathmu είπε:Απλά όταν παταω το enable ενεργοποιουνται τα ηχεία του pc! και ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑ!![]()
δεν υπάρχει αυτό ... κάτι παίζweathmu είπε:Απλά όταν παταω το enable ενεργοποιουνται τα ηχεία του pc! και ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑ!![]()