Αρχάριος τραγουδιστής και home studio! Boήθεια!

philosophos είπε:
Γιατί πχ στο pod farm2 ακούω και you tube, ενώ στο rig νιετ, νάδα.
Φιλοσόφω έοικας ω μάστορα! Δεν σε πίανω; Μιλάς με γρίφους; :DΤι εννοείς ακριβώς ότι "ακούς youtube" στο podfarm και όχι στο guitar rig;

philosophos είπε:
Σόρρυ που πετάγομαι !!

Αυτό το για την πάρτη του ισχύει, και για το guitar rig4 ??

Γιατί πχ στο pod farm2 ακούω και you tube, ενώ στο rig νιετ, νάδα.

Την onboard την έχω απενεργοποιημένη.
Αν το guitar rig παίζει κι αυτό μόνο του χωρίς να πρέπει να ανοίξεις κάποιο DAW λογικά θα μπορείς να ακούς και ότι άλλο θες ταυτόχρονα .Αλλά ντεν ξέρει για το ριγκ να σε βοηθήσω .

Το pod farm δουλεύει stand alone και έχει αυτή την ιδιότητα .

kostas80 είπε:
Αν το guitar rig παίζει κι αυτό μόνο του χωρίς να πρέπει να ανοίξεις κάποιο DAW λογικά θα μπορείς να ακούς και ότι άλλο θες ταυτόχρονα .Αλλά ντεν ξέρει για το ριγκ να σε βοηθήσω .

Το pod farm δουλεύει stand alone και έχει αυτή την ιδιότητα .
Και το guitar rig δουλεύει stand alone....αλλά εξακολουθώ .......να μην καταλαβαίνει!

edit: Τώρα το έπιασα. ;D Εννοεί να ακούει και youtube ταυτόχρονα ή ό,τι άλλο, ενώ τρέχει και το guitar rig (όχι να ακούει yοutube μέσω του guitar rig 8)). Όχι, αν τρέχεις stand alone το guitar rig, δεν μπορείς να ακούσεις τίποτα άλλο. Ενεργοποιούνται οι asio drivers ενώ για τα "άλλα" θέλεις direct x (μιλάμε πάντα για την ίδια κάρτα)

I mean that ταυτοχρόνως-αυτοστιγμή-αφθορεί και παρά χρήμα, οσονούπω βάνω το όργανό μου στη φάρμα 2, αυτό κραυγάζει και ακούω συνάμα και τι λέει ο φλούφλης στον σωλήνα.

Π.χ. παίξε τώρα το τάδε ακκόρδο τρις. Το παίζω εγώ, τρις.

Στο guitar rig 9-5=4, den μπορεί ο καλλιτέχνης (εγώ δηλαδή ;D) να ακούσει από τον σωλήνα (και όχι μόνο από τον σωλήνα, από πουθενά. Ούτε γουινάμπα, ούτε βιελσί τίποτις). Μόνο το όργανό μου να κάνει πως κελαηδάει .

Λέει δεν λέει ο άλλος : βάρα, πάτα, χτύπα, σφυρί πάνω, τραβήξου πίσω και τέτοια, ήχος δεεεεεν.

Να σε πω δε, πως έχω βάλει asio4all και στο μεν guitar rig μόλις εκκινεί τους καλεί και εκκινούν και αυτοί-οι καλοί μου-, στη φάρμα 2,δεν προσκαλώνται και δεν έρχονται. Στα configuration τσι φάρμας λέει, asio driver none. Αυτό το none, μην εννοεί νονέ και μου λέει: βάλε άσιο νονέ ?? ;D

Any katapliktikous αηδίας pliz ??

(Καλά δεν σκάω κιόλα. Το παίζω με το pod farm 2.)

Άμα κατάλαβες τίποτα, σφύρα μου κλέφτικα. ::) ;D ::)

Τραβήξου, το στέλνω το μήνυμα....

Τόστειλα.

(Τις είδα της απαντήσεις, δεν καλύφτομε και το μπουμπουνάω, γιατί έγραψα και πολλά και είναι κρίμα να παν χαμένς.)

LK είπε:
edit: Τώρα το έπιασα. ;D Εννοεί να ακούει και youtube ταυτόχρονα ή ό,τι άλλο, ενώ τρέχει και το guitar rig (όχι να ακούει yοutube μέσω του guitar rig 8)). Όχι, αν τρέχεις stand alone του guitar rig, δεν μπορείς να ακούσεις τίποτα άλλο. Ενεργοποιούνται οι asio drivers ενώ για τα "άλλα" θέλεις direct x (μιλάμε πάντα για την ίδια κάρτα)
Άστο κάτω τώρα αμέσως !!

Ναι, αυτό εννοεί. :)

philosophos είπε:
Άστο κάτω τώρα αμέσως !!

Ναι, αυτό εννοεί. :)
Το άφησα....αφού ;D

LK είπε:
Το άφησα....αφού ;D
Άαααανα μπράβο !! ;D

Κατάλαβα για το rig. Μην σκας να εξηγείς .ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.  Ο.Κ.

(Βάλε και άλλο βιντεάκι με μωράκια στην: μουσική που ακούμε τώρα, πουρόγερε. Σα δεν ντρέπεσε?? βάλε, βάλε, βάλε, μην ακούς τι λέω  ;D ;D ;D

philosophos είπε:
Βάλε και άλλο βιντεάκι με μωράκια στην: μουσική που ακούμε τώρα, πουρόγερε. Σα δεν ντρέπεσε??
Αντρέπομαι ...αλλα με αρέζει........ ;D

LK είπε:
Αντρέπομαι ...αλλα με αρέζει........ ;D
Να γιατί δεν κάνεις καριέρα στην μουσική !!

Γιατί είσαι ντεμοντέ. 8)

philosophos είπε:
Να γιατί δεν κάνεις καριέρα στην μουσική !!

Γιατί είσαι ντεμοντέ. 8)
Μπορώ να σκεφτώ και άλλους 3.000 λόγους…αλλά ο δικός σου με εξυπηρετεί καλλίτερα! ;D Θα τον  λέγω και εγώ!  :D

Y.Γ.: Που ‘ σαι Weathmu, εσύ μην τα διαβάζεις αυτά…εσύ έχεις διάβασμα στο cubase :D .Θα εξετασθείς αύριο εφ’ όλης της ύλης  ;D. 

kostas80 είπε:
ώπα

το cubase θέλει την κάρτα για πάρτυ του ... δε γίνεται να ακούς μουσική (media player) και να ακούς και το project ταυτόχρονα απο τη lexicon .

Αν ορίσεις σαν κάρτα εξόδου στο pc σου τη lexicon , το cubase αυτόματα δουλεύει με την on board κάρτα . Εκεί την έχεις κάνει μάλλον την κουτσουκέλα  ;)
Nai εντάξει, απλά, πρώτον υπάρχει τρόπος να συνδεθώ τελικά στα ηχεία μου και να μην βάλω το αυτοενισχυόμενο;

Επι της ουσίας, δεν παίζει μέσω μεντια κ.α. Εκεί τα απλά ηχεία δεν έχουν ήχο. Άρα δουλεύει η λεξικον γι αυτό! Στο μόνο που δούλεψε ήταν όταν ηχογραφώ δηλ. όταν πατάω εκείνο το κουμπί που μου έλεγες monitor enable. Τοτε μονο παρεμβαίνουν τα απλά ηχεία! Στις  άλλες εφαρμογές ήχου δεν έχει όταν δουλεύω την λέξικον!

Γενικά, δεν είναι κάτι το σημαντικό απλά δεν ακούγεται απο τα ακουστικά, πρέπει να βάλω τα ακουστικά στα απλά ηχεία για να τα ακούσω....

Προσπάθησε σε παρακαλώ να το εκφράσεις λίγο καλύτερα .... δεν κατάλαβα τίποτα  :-\

το σωστό είναι όταν δουλεύεις στο cubase ... είτε ακούς τι έγραψες , είτε ηχογραφείς να ακούς απο την έξοδο της LEXICON . ότι κι αν έχεις συνδέσει σ'αυτή .

kostas80 είπε:
Προσπάθησε σε παρακαλώ να το εκφράσεις λίγο καλύτερα .... δεν κατάλαβα τίποτα  :-\

το σωστό είναι όταν δουλεύεις στο cubase ... είτε ακούς τι έγραψες , είτε ηχογραφείς να ακούς απο την έξοδο της LEXICON . ότι κι αν έχεις συνδέσει σ'αυτή .
Μάλιστα. Λοιπον. Κανονικα το εχω συνδεδεμένο στο αυτοενισχυόμενο και επισης τα ακουστικά. Αυτες τις εξόδους δηλ. στη λεξικον!!!!

Όταν λοιπόν ανοιγω τη λέξικον την έχω ως προεπιλογή στο πρόγραμμα των windows. Άρα δεν παίζει τα αρχεία δεν έχει ήχο στις εφαρμογές αφου δεν έχει σύνδεση με το pc παρα μόνο αυτό το usb. Όμως. Την ώρα που ηχογραφώ στο cubase και ακουγεται η φωνή μου στα ακουστικά από την έξοδο της λέξικον, ακούγεται ταυτόχρονα και στα ηχεία του υπολοιγστή μου δηλ. ξαφνικά ενεργοποιούνται μόλις πατήσω το monitor enable!!!!!

το αυτο ενισχυομενο το εχω κλειστο καθως θελω απο τα ακουστικα να δουλέψω.

Αυτό εννοούσα, πως ξαφνικα ενεργοποιούνται τα ηχεία του πpc!?? kai exei plaka na anoikso to αυτο ενισχυομενο και να ακουγεται και εκει!!!! χαχαχαχαχα

Τώρα, το άλλο που ρώτησα είναι το εξης: θέλω να μην δουλέψω στο αυτοενισχυόμενο τελικά. αλλά να συνδέσω τη λεξικον στα ηχεία του pc, γίνεται???

weathmu είπε:
Όταν λοιπόν ανοιγω τη λέξικον την έχω ως προεπιλογή στο πρόγραμμα των windows
Αυτό είναι το ΛΑΘΟΣ σου ... μην την έχεις . όρισε την μόνο απο το device setup του cubase.

Ακυρώνεις την lexicon έτσι βρε παιδί .  Και επίσης ΜΗΝ έχεις enable το κουμπάκι που λέει monitor , δεν υπάρχει λόγος . Κανονικά πρέπει να σε ακούς και χωρίς να ειναι enable .

Μπορείς να ακούς απο τα ηχεία του υπολογιστή αν τα συνδέσεις στο out της omega και μόνο .

Όπου λέει edirol εσυ lexicon

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης της κάρτας σου με τον υπολογιστή παρά μόνον η USB σύνδεση. Και εγώ και ο Κώστας σε αντιμετωπίζουμε με την προϋπόθεση ότι εγκατέστησες την κάρτα σου (lexicon) (τους drivers) σωστά στον υπολογιστή σου. Σωστά;

ολα σωστα περί drivers!!! δεν ειμαι τοσο ασχετος μη νομίζετε! Απλά, πρωτη φορά ασχολουμαι με τέτοιο θέμα ίσως πρεπει να φέρω καποιον ειδικό. Ακούγομαι παντως και χωρίς το enable στα ακουστικά!(άρα και  στο αυτο ενισχυομενο αν το χω ανοιχτό). Απλά όταν παταω το enable ενεργοποιουνται τα ηχεία του pc! και ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑ! :o

Μην κολλάς δεν το είπα για να σε προσβάλλω, για να κερδίσουμε χρόνο στο ρώτησα.

Μην το πατάς το enable αν είναι. Άστο.

Πήγαινε και στην καρτέλα file= > preference set up => vst => Τι βλέπεις “Auto Monitoring” ; Παίξε και με αυτό λίγο . Βάλε το στο manual (αν θυμάμαι καλά) και δες τι γίνεται και εκεί.  

weathmu είπε:
Απλά όταν παταω το enable ενεργοποιουνται τα ηχεία του pc! και ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑ! :o
Το αντίθετο έπρεπε να συμβάνει πάντως κανονικά. Να μπορείς να γράψεις με το monitor enable πατημένο και να ακούς τι έγραψες χωρίς να είναι πατημένο...από τα ίδια ηχεία όμως.

weathmu είπε:
Απλά όταν παταω το enable ενεργοποιουνται τα ηχεία του pc! και ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΑ! :o
δεν υπάρχει αυτό ... κάτι παίζ  :P

παίξε απο δω παίζε απο κει .... σαλάτα θα γίνει .... μη σου πω πουρές .

Εκείνο το manual τίποτα ?  ::)

ok.tha to kano avrio ayto pou lete alla den me xalase pou akousa ti foni mou apo ta ixeia mou, itan poly oraia! xaxaxaxaxa ;D

Γι αυτο αποφάσισα να βγαλω το αυτο ενισχυομενο και να συνδεσω με καποιον τρόπο τα ηχεια του pc που δεν ειναι καθόλου ασήμαντα!!!

Κάνε και κάτι τελευταίο.

Πας Devices - Device setup- VST multitask και αποτσέκαρε το "direct Monitoring"

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back