Argytar Corona-bird project για τις δύσκολες ώρες...

αυτο δεν ειναι γεφυρα κιθαρας.....ειναι η γεφυρα ριο -αντιριο.....
Νταξ το παράκανα στην περιγραφή! Έχει ωραία πράματα ο άτιμος όμως και το ψάχνει πολύ!

Ονομα και πραμα γεφυρα.

Βαλε κανα προχειρο pickguard, αν εχεις, και με photoshop αλλαζεις ο,τι χρωμα θες. Θα παρεις ιδεες.

Έβαλα ένα πρόχειρο από πλέξι

1FBD8375-EBC4-4CC0-A77B-A77EBCE8CDD2.jpeg

Δεν μου αρεσει και τοσο. Πολυ χονδροκομμενο ειναι, και ωντας μαυρο νομιζω χαλα το τελικο look.

Μαλλον θα σου προτεινω κατι που να κανει λιγοτερη αντιθεση, δηλαδη σκουρο λαδοπρασινο, αλλα οχι και παρα πολυ σκουρο (προς μαυρο).

Guard IΔΙΟ χρωμα με την κιθαρα (και βερνικι) 

αλλα με περίγραμμα ειτε άσπρο ειτε μαυρο (Με τιποτα χρυσο καθως εχεις ηδη πανω nickel hardware....) 

Δεν ξερω αν εχεις πρόσβαση σε cnc η υδροκοπη αλλα τσεκαρε και τις κιθαρες Trussart (ενα engraved.... Η δέρμα... Η διάτρητο πλέγμα...θα κανει την κιθαρα πραγματικα ιδιαίτερη) 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αυτο δεν ειναι γεφυρα κιθαρας.....ειναι η γεφυρα ριο -αντιριο.....
Τις φοβάμαι τις ατσάλινες έχω βάλει μια σε PRS style και είχε υπερβολικά τονισμένα πρίμα?

Guys είστε ωραίοι όλοι και σας ευχαριστώ!

Θα κάνουμε το εξής:

έχω μαύρο προς το παρόν 3-ply.

Θα το βάλω να δω πως είναι.

Αύριο θα έχω αλουμίνιο το οποίο θα δοκιμάσω επίσης. Θα δούμε αν πάει αν και όπως λέει η σύζυγος θα γίνει η κιθάρα λίγο militaire.

Το Σάββατο 30.05.2020 θα πάρω ένα λευκό που θα προσπαθήσω να κάνω aged white. Θα δοκιμαστεί επίσης.

Το anodised αλούμινουμ για firebird δεν βλέπω να πωλείται πουθενά σε ένα πρόχειρο websearch, οπότε λίγο χλωμο να το δοκιμάσω , αν και καταλαβαίνω κάποιους που το αγαπάνε, ο matawan το έχει και στη Τζαζζμάστερ του και της πάει πολύ, εγώ προσωπικά δεν έτυχε να είμαι ποτέ πολύ φίλος του, αν και βλέπω τη σύνδεσή του με ένα πράσινο μεταλλιζέ φινίρισμα.

...εδω ο JohnPs έχει μια ΩΡΑΙΑΟΤΑΤΗ strat να μοιραστεί σε φωτό αν θέλει, που δικαιώνει Matawan SF και τον ίδιο!

Ακουγεται φανταστικα. Μπραβο σου και να την χαιρεσαι!

16 minutes ago, argytar said:

Για τα γούστα μου είναι ό,τι πρέπει!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ακουγεται φανταστικα. Μπραβο σου και να την χαιρεσαι!
Ευχαριστώ φίλε!

Να είσαι καλά!

Θα προσπαθήσω να βάλω τα σωστά ποτς και knobs μέχρι την Παρασκευή και ίσως τα σωστά κουρδιστήρια για να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ!

Το βάρος ως τωρα ειναι 2840γρ μιλάμε για πίπουλον!!

11 minutes ago, fusiongtr said:

Έλα ρε συ, και rock 'n' roll hoochie koo!!!!!!!!!!

ΣΚΟΤΩ

Εδώ είσαι....

Ε ναι, αλλά πού να τον ακουμπήσεις αυτόν!! Μεγάλη αγάπη από νωρίς!

Το βάρος ως τωρα ειναι 2840γρ μιλάμε για πίπουλον!!

?

Ολα τα λεφτα να εχει κανεις την κιθαρα που γουσταρει, με το βαρος που γουσταρει, και με τον ηχο που γουσταρει. Το οτι την δημιουργησες με τα χερακια σου δρα πολλαπλασιαστικά στην ολη ευχαριστηση. 

Ευγε!

Ποση διαφορα θα ειχε στο βαρος με απλη tunomatic γεφυρα?

?

Ολα τα λεφτα να εχει κανεις την κιθαρα που γουσταρει, με το βαρος που γουσταρει, και με τον ηχο που γουσταρει. Το οτι την δημιουργησες με τα χερακια σου δρα πολλαπλασιαστικά στην ολη ευχαριστηση. 

Ευγε!

Ποση διαφορα θα ειχε στο βαρος με απλη tunomatic γεφυρα?
Εννοείς με απλό stop tail? 
Περίπου 300 γρ αν μιλάμε για αλουμίνιο ή κάπου στα 230 αν μιλάμε για brass steel zamak κλπ... 

Δεν το λες και λίγο.

Το ήθελα όμως το bigsby για πολλούς λόγους πρώτον και κύριον γιατί το γουστάρω τρελά. Έπειτα ήθελα να μην είναι neck heavy. Αυτή τη στιγμή ζυγιάζει άψογα!

Τι έφτιαξες βρε Doctor, η κιθάρα είναι σούπερ οπτικά και από ήχο σκοτώνει! 

Εν το μεταξύ κοιτάω την φάτσα σου στο βίντεο που παίζεις και η έκφραση σου είναι όλα τα λεφτά!

Thumbs up!!!

Τι έφτιαξες βρε Doctor, η κιθάρα είναι σούπερ οπτικά και από ήχο σκοτώνει! 

Εν το μεταξύ κοιτάω την φάτσα σου στο βίντεο που παίζεις και η έκφραση σου είναι όλα τα λεφτά!

Thumbs up!!!
Θενξ παίχτη! 
Τώρα το βλέπω κι εγώ, κυρίως έβλεπα να είναι η κιθάρα στο κάδρο αλλά το χαμόγελο δεν κρύβεται, είναι σαν να μου έκανα(ν) μόλις δώρο ένα ωραίο καινούριο παιχνίδι!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back