- Πόντοι
- 2,148
κάτι σε τζαγκ ή άστον
θενξ ! Πολύ σκούρο και εγώ που έχω μια ψιλοδυσχρωματοψία έπρεπε να κάμω ζουμ για να μην το περάσω για μαύρο... θα ξεβάψω προς το παρόν και βλέπουμε!Ωραία η Firebird αλλά λίγο χούντα η απόχρωση!
Σκεφτόμουν κάτι σκουρότερο και σίγουρα λιγότερο λαδί, δίνω παράδειγμα που μπορείς να βρεις και κάτω απ' το σπίτι σου (που λέει ο λόγος) για μελέτη:
![]()
Αν κινηθείς προς τα εκεί ίσως θέλει λίγη σκέψη το χρωματικό ταίριασμα με το hardware σου. Στο BRG ταιριάζουν πολύ τα χρυσά (αλλά μας πάνε σε uber-κυριλέ κατάσταση που συνήθως δεν είναι ο σκοπός) ή τα μαύρα (που μας πάνε σε πολύ μοντέρνα ή/και metal χωρικά ύδατα).
Δε θα κακοπέσουν και τα chrome (η Mini το καταφέρνει δεκαετίες) αλλά με προσοχή.
Θενξ boy! Ελπίζω να λες το σκούρο πράσινο χεχεχε!!Αργύρη έγραψες πάλι, και το χρώμα είναι όλα τα λεφτά!
Όντως και σε μένα μου άρεσε.Το μίνιο εννοούσα!
Ναι βρε το σκουρο πρασινο, εμενα προσωπικα μου αρεσει!
Μα δεν είναι μίνιο!!! ???Το μίνιο εννοούσα!
Ναι βρε το σκουρο πρασινο, εμενα προσωπικα μου αρεσει!
Όντως και σε μένα μου άρεσε.
Μ' αρέσει που έκανες και μπέλυκατ. Δεν φτάνει εκεί η κοιλιά αφού.
Πάμε λίγο ασούμε
Άρχισαν τα βερνικώματα με νιτρίδιο
Προβολή συνημμένου 24014
Προβολή συνημμένου 24015
Μου αρέσει, έτσι ακριβώς ειναι και το δικό μου πάτωμα, κελεμπέκια και μαόνια παντού ατάκτως ερριμένα ?
Βοηθάει αυτό για να μην εμφανιστεί φλεβίτιδα απ' την ορθοστασία. (σε εμένα δυστυχώς άρχισαν να εμφανίζονται τα σημάδια φθοράς από την εργασία. Φλεβίτιδα-πρεσβυωπία-αυχενικό-πονοκέφαλοι-εμβοή-άσθμα-ρινίτιδα-tennis elbow τα εμφανή...)Μου αρέσει, έτσι ακριβώς ειναι και το δικό μου πάτωμα, κελεμπέκια και μαόνια παντού ατάκτως ερριμένα ?
... η εμπειρία έχει το τίμημά της?Βοηθάει αυτό για να μην εμφανιστεί φλεβίτιδα απ' την ορθοστασία. (σε εμένα δυστυχώς άρχισαν να εμφανίζονται τα σημάδια φθοράς από την εργασία. Φλεβίτιδα-πρεσβυωπία-αυχενικό-πονοκέφαλοι-εμβοή-άσθμα-ρινίτιδα-tennis elbow τα εμφανή...)