Argytar Corona-bird project για τις δύσκολες ώρες...

Ωραιος μπαφος?! Μπραβο Doc!!!
???

baf.jpg

κύριοι ... σας βλέπω χαρούμενους μετά την quara ντίνα!

Πάντως beyond the fun, πολύ μου αρέσει το εργαλείο,thumbs up!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα κουρδιστήρια ή καθυστέρησαν δυο μήνες ή κάπου χάθηκαν λόγω της κατάστασης...

ο Stew Mac τα ξαναστέλνει τα Steinberger με DHL Express και θα τα λάβω Παρασκευή...

Αλλά στέλνει χρυσά γιατί τέλειωσαν τα νίκελ. Klein...

Βρήκα όμως πρόχειρα κάτι gotoh που ψιλοταιριάζουν, εβαλα ενα volume και ένα τζακ και άκουσα τον ms2 b duncan....

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ

Ακούγεται όπως τη φανταζόμουν... φαηαρμπερντ ήχος σκαστός αλήτικος σαουθιάρικος!!

θα φτιάξω και το γκαρντ και όταν έρθουν διακόπτες κλπ θα την ακούσουμε ολοκληρωμένα...

5AA30279-F4BC-4E6B-B2E7-6526B2E0660D.jpeg

329EDAE9-572D-49BC-8F0D-9D2ECBF03F94.jpeg

Μια καλή ερώτηξη είναι άσπρο ή μαύρο γκαρντ;;; Επειδή στην κιθάρα πάνω έχω μονο μαυρο κ νικελ hardware έλεγα να μη φορτώσω και με άλλη πληροφορία τα πράγματα και να φτιάξω θρη πλάη μαύρο.

Γνώμες;

Πρωτη επιλογη μαυρο

Δευτερη επιλογη πολυ σκουρο πρασινο (να τεινει προς το μαυρο)

Ναι για το pickguard λέω κοίταξε τι ωραία δένει με το Bigsby και τον νίκελ μαγνήτη!

Ηταν η πρωτη μου σκεψη και εμενα (η αληθεια ειναι οτι ταιριαζει χρωματικα), αλλα το απερριψα διοτι ισως να ηταν too much, για να μην το χαρακτηρισω διαφορετικα, καθως ήδη ειναι εντονο το νικελ στοιχειο λογω bigsby. 

Ίσως μαύρο γκαρντ με σκαμμένο ένα ταττού δίπλα από τον διακόπτη με το δρέμελ να φαίνεται άσπρο... να σπάει λιγο και να ταιριάζει με το binding...

Ειναι προφανες οτι μια τετοια κιθαρα θελει anodized gold pickguard! ?

Από εκλεκτό σε εκλεκτό το πάτε βλέπω! Αντε να βρω μπλανκ γκολντ ανοντάηζντ!

Καλή σκέψη δε λέω. Ίσως εδώ θέλει ένα aged white για να μη σκοτεινιάσει το όργανο και να ταιριάζει και με το κρεμ binding. Θα τα δοκιμάσω και τα δύο και βλέπουμε, θα βάλω τις ανάλογες φωτόζ

Nα σχολιάσω επίσης ότι η γέφυρα είναι Halon Abr1 mill machined solid 1060 cold rolled steel tune o matic με self lubricating brass saddles και brass posts και thumbwheels.

Τέλος οι χορδές είναι Fender Voodoo J Hendrix .10-.38 , οι οποίες με το 24.625" scale είναι απλά βούτυρο! Με καλό twang ΚΑΙ bite. 

Σύντομα κλιψ

9B31F9AC-D657-47D7-B0B3-6F306DF7CFA7.jpeg

3DB98E75-A8D6-46D9-B05C-3ED2DC7ABB15.jpeg

Nα σχολιάσω επίσης ότι η γέφυρα είναι Halon Abr1 mill machined solid 1060 cold rolled steel tune o matic με self lubricating brass saddles και brass posts και thumbwheels.
αυτο δεν ειναι γεφυρα κιθαρας.....ειναι η γεφυρα ριο -αντιριο.....

Trending...

Νέα θέματα

Back