Θα μπορούσες να ανεβάσεις 1-2 demos σου? Με ενδιαφέρει να δώ πως τα χρησιμοποιούν και άλλοι εκτός από εμένα...yngwie_m είπε:Εγώ τα έχω και τα δύο

Θα μπορούσες να ανεβάσεις 1-2 demos σου? Με ενδιαφέρει να δώ πως τα χρησιμοποιούν και άλλοι εκτός από εμένα...yngwie_m είπε:Εγώ τα έχω και τα δύο
Το παρατήρησα αυτό, αλλά νόμιζα οτι έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση.yngwie_m είπε:Ένα κόλλημα του VG88 είναι πχ στις δωδεκάχορδες που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ξεκουρδισμένη η κιθάρα.
Ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω μαζί με το GR στην ηχογράφηση.Όσο αφορά τις hight gain καταστάσεις όντως το VG88 δεν δρέπει δάφνες.Αλλά από την άλλη σε διάφορες ηχογραφήσεις μου έδινε πάντα την εντύπωση, προσωπικά τουλάχιστον, ότι ο ήχος της κιθάρας είναι εκεί που πρέπει να είναι και δεν έχει ούτε αιχμές ούτε χαράδρες (γεγονός όχι πάντα καλό), αλλά αισθανόσουν ότι η ηλ. κιθάρα στο "τάδε" κομμάτι δεν ενοχλεί.
Για το VG88 επισυνάπτω τον third party editor που έχω και χρησιμοποιώ εγώ.
Cheers!![]()
Κανονίστε μη με κομπλάρετε ;D εγώ τώρα αρχίζω...Θα μπορούσες να ανεβάσεις 1-2 demos σου? Με ενδιαφέρει να δώ πως τα χρησιμοποιούν και άλλοι εκτός από εμένα...![]()
Demos και από τα δύο ή σε ενδιαφέρει το GR-20 συγκεκριμένα; Να ψάξω λίγο στα κιτάπια μου και θα επανέλθω "δημήτριος".marathon είπε:Θα μπορούσες να ανεβάσεις 1-2 demos σου? Με ενδιαφέρει να δώ πως τα χρησιμοποιούν και άλλοι εκτός από εμένα...![]()
Ότι έχεις πρόχειρο...για το GR20 με νοιάζει που το έχω...τα VG δεν μου γεμίζουν το μάτι (ακόμα)yngwie_m είπε:Demos και από τα δύο ή σε ενδιαφέρει το GR-20 συγκεκριμένα; Να ψάξω λίγο στα κιτάπια μου και θα επανέλθω "δημήτριος".
Πρόσεχε...δεν έχω άδικα τον τίτλο σαχλοφωνίστας ;D ;DΕν τω μεταξύ ας ακούσω και τα δικά σου φίλτατε Μαραθώνα.
![]()
Ο Yameth σε έβαλε? ;DΡε Μάραθε τώρα που το θυμήθηκα. Γιατί έχουν όλα ένα φύσημα;
Δεν μπορώ να διορθώσω κάτι που δεν ακούω...έχει και τα καλά του να είσαι μεγάλος σε ηλικία...RayDTutto είπε:Μα η πλάκα ήταν ότι νόμιζα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο πισί μου στην αρχή. Και τα άκουσα εναλλάξ με άλλη μουσική για να το τσεκάρω. Τα δικά σου είναι.
Αν βρεις κανένα καλό γιατρό, για σφύρα και προς τα δω, γιατί ούτε εγώ ακούω κάτι ;Dmarathon είπε:Άλλος ακούει φύσημα, να αρχίσω να ανησυχώ?
Με τι ρύθμιση στην έξοδο του VG, Guitar Amp, Power+cabs ή Line/Phones?Αλλά από την άλλη σε διάφορες ηχογραφήσεις μου έδινε πάντα την εντύπωση, προσωπικά τουλάχιστον, ότι ο ήχος της κιθάρας είναι εκεί που πρέπει να είναι και δεν έχει ούτε αιχμές ούτε χαράδρες (γεγονός όχι πάντα καλό), αλλά αισθανόσουν ότι η ηλ. κιθάρα στο "τάδε" κομμάτι δεν ενοχλεί.
ΟΚ τώρα βγαίνει κάτι.yngwie_m είπε:Πάντα Line/Phones. Δεν το έχω παίξει σε ενισχυτή το μηχάνημα. Έχω έναν 120άρη με 1χ12 woofer και μια μικρή κόρνα τρανζίστορ για πλήκτρα (ουσιαστικά flat response μηχάνημα) και πάντα το περνούσα απο εκεί ή απευθείας στο pc για ηχογράφηση.
Κι εγώ το V.2 έχω. Θα δουλεύει κανονικότατα.WilliamSats είπε:ΟΚ τώρα βγαίνει κάτι.
Εγώ χθες προσπάθησα να το δουλέψω και στις άλλες δύο ρυθμίσεις (guitar amp, power amp+SP), μέσω κάρτας ήχου στα μόνιτορ και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Μόλις το έβαλα στο phones είδα φως!
Σήμερα θα το βάλω στον editor (υπόψιν έχω το 88 V.2, ελπίζω να κάνει.) για να δω κατά πόσο ευκολότερο είναι να ρυθμίσω ήχο απο εκεί, γιατί χθές μου βγήκαν τα μάτια.
Όντως!marathon είπε:Μια χαρά μου ακούγονται. Εάν δεν έλεγες ότι είναι από το VG δεν θα το καταλάβαινε κανένας...
Το κλαις το μηχανάκι Μάραθωνα.marathon είπε:Kαλημέρα μελλοντικοί σαχλοφωνίστες
...Επειδή το είχα υποσχεθεί, έφτιαξα ένα 5λεπτο δείγμα για τον Bill. Ότι παίζω είναι μία και έξω (και γεμάτο πρασινάδες), και σε raw μορφή (δεν επεξεργάστηκα καθόλου τους ήχους).
Έχω παλιές χορδές και έκανα ένα ψευτοσετάρισμα στα γρήγορα στον midi μαγνήτη (περιέργως έχω πολύ λίγα τριγκεροφάλτσα). :
Έχω αρκετό καιρό να παίξω σαχλόφωνο, και όπως πολύ σωστά λέει ο TGL, πρέπει να το αντιμετωπίζεις διαφορετικά από τη κιθάρα...θα προσθέσω ότι και το κάθε όργανο θέλει διαφορετικό τρόπο σκέψης και παιξίματος. Δηλ εάν καθόμουν (που δεν το έκανα) να βάλλω χέρι σε attack, release και τα λοιπά της πεταλιέρας, ο ήχος του εκάστοτε οργάνου παραμετροποιείται καλύτερα.
ΥΓ2. Eπειδή δεν είμαι ο Σατριάνης...τόσο μπορώ.![]()
Aυτό είναι...κομπλιμέντα τώρα ή....ότι θέλεις να μου πείς, πές το στα ίσιαyngwie_m είπε:Το κλαις το μηχανάκι Μάραθωνα.
Άτιμο παιδί, ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΛΟ,ΜΑΣΤΟΡΑ!!! ;D
Κατ' αρχάς ευχαριστώ.WilliamSats είπε:Not Bad At All!!!
Όντως!
Τελικά αξίζει να το ψάξω παραπάνω, μονο που πρέπει να βρω το δεύτερο MIDI καλώδιο &@%!^*@#(&* για τον Editor.
Yngwie, μήπως υπάρχουν και έτοιμα preset στο internet για να πειραματιστώ λιγάκι?
Κοπλιμέντο βέβαια. Την ατάκα την έχω ακούσει από πελάτη προς το μπουζουξή μας σε ένα μαγαζί για να παίξει πιο γρήγορα. ;Dmarathon είπε:Aυτό είναι...κομπλιμέντα τώρα ή....ότι θέλεις να μου πείς, πές το στα ίσια![]()
![]()
Tότε σε merco (από το merci) πολύ... ;Dyngwie_m είπε:Κοπλιμέντο βέβαια.