Tότε σε merco (από το merci) πολύ... ;Dyngwie_m είπε:Κοπλιμέντο βέβαια.
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Που είναι και ο ΤGL να ανεβάσει και εκείνος τώρα που ξεθαρεύουμε ένας-ένας?
Tότε σε merco (από το merci) πολύ... ;Dyngwie_m είπε:Κοπλιμέντο βέβαια.
Με Ωμέγα δεν είναι, mercώ ;D ;D ;D ?marathon είπε:Tότε σε merco (από το merci) πολύ... ;D![]()
Κάτω από την αχλαδιά κάθονται 2 πιτσιρίκοι ! ;DWilliamSats είπε:Καμία παραγγελιά? ;D
Ντεν ξέρω τραγκούντια ελλήνικος, πως το λέτε εσείς εντώ? ;D ;D ;DKorgious είπε:Κάτω από την αχλαδιά κάθονται 2 πιτσιρίκοι ! ;D
κι εμέις την παραγγελιά δεν την ξέραμε...μέχρι που γύρισε στο μαγαζί με 2κανο ο πέλάτης...και την παίξαμε φαρσι. (Αληθινό γεγονός).WilliamSats είπε:Ντεν ξέρω τραγκούντια ελλήνικος, πως το λέτε εσείς εντώ? ;D ;D ;D
Θέλω να σε ακούσω να γκαζώνεις το σιτάρ...όπως σου είπα εμένα δεν με εμπνέει καθόλου...ίσως γιατί έχω πραγματικό :WilliamSats είπε:Καμία παραγγελιά? ;D
Το έχεις στον τοίχο....και κάθεται.....marathon είπε:Θέλω να σε ακούσω να γκαζώνεις το σιτάρ...όπως σου είπα εμένα δεν με εμπνέει καθόλου...ίσως γιατί έχω πραγματικό :![]()
![]()
Το κουρδίζω και το παίρνω?marathon είπε:Έλα κούρδισέ το εσύ... 8)
για να κουρδίσεις σιτάρ...όπως λέει και ο Ravi, πρέπει να προσευχηθείς και να νηστέψεις...και για το 2ο δεν σε έχωKorgious είπε:Το κουρδίζω και το παίρνω?
OK νομίζω το'χω αυτόmarathon είπε:Θέλω να σε ακούσω να γκαζώνεις το σιτάρ...όπως σου είπα εμένα δεν με εμπνέει καθόλου...ίσως γιατί έχω πραγματικό :![]()
![]()
αυτό? (π.χ.)?WilliamSats είπε:OK νομίζω το'χω αυτόλίγο σε hard rock μπορεί να βγεί αλλά δεν πειράζει ε?
Άγιος ο Blackmore, Αγιος ο Malmsteen, Άγιος Ο Αθάνατος ο Roth ελέησον ημάς.
;D ;D ;D
ΟΚ!!!Korgious είπε:αυτό? (π.χ.)?
Alberto Marsicano. Δες τον.WilliamSats είπε:ΟΚ!!!
Ωραία φάση το κομματάκι, δεν το είχα ξανακούσει έτσι.
Κλέβεις....πατάς το pedal της οκτάβας.... ;Dyngwie_m είπε:Επειδή κατέβαζα το wavelab γιατί δε βρήκα τίποτα παλιό από το GR έκατσα και έγραψα μια χαζομάρα με το sitar. Την επισυνάπτω για να δεί ο Bill κυρίως τον ήχο.