- Πόντοι
- 898
Άμα παίξεις με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο μπέρδεμα και την ίδια καθυστέρηση.WilliamSats είπε:
Άμα παίξεις με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο μπέρδεμα και την ίδια καθυστέρηση.WilliamSats είπε:
Ναι ρε...δεν παίζει πολυφωνίες...μια-μια νότα παίζει...όταν πας να παίξεις πολλές (κανένα μπαρέ...) εκεί την ακούειWilliamSats είπε:Στο 0:36-0:58, αυτό που κάνει με το πιάνο γίνετε και στο Roland στην ίδια ταχύτητα?
pas du probleme ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Άμα παίξεις με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο μπέρδεμα και την ίδια καθυστέρηση.
Ναι, αλλά σε κάποια φάση παίζει και ακκόρντα. Καλά ακούστηκε πάντος έ?Ναι ρε...δεν παίζει πολυφωνίες...μια-μια νότα παίζει...όταν πας να παίξεις πολλές (κανένα μπαρέ...) εκεί την ακούει
Για βάλτο πάνω σε Slide guitar....να δεις μπουκωμα.(θα μεινει από την πολλή πληροφορία.).WilliamSats είπε:Ναι, αλλά σε κάποια φάση παίζει και ακκόρντα. Καλά ακούστηκε πάντος έ?
Εάν εσένα σου κάνει αυτό που άκουσες ο.κ.WilliamSats είπε:Καλά ακούστηκε πάντος έ?
Δε διαφωνώ, αλλά η μόνες επιλογές που έχω για να σχηματίσω γνώμη, ήστε εσείς και τα βίντεο του youtube, καθώς εδώ (Ρόδο) δέν ξέρω κανένα να έχει GR-20 ή ακόμα το πιο δυσεύρετο AXON.Μανώλης Χναράκης είπε:Εάν εσένα σου κάνει αυτό που άκουσες ο.κ.
Εξαρτάται από το τι ζητάς και τι απαιτήσεις έχεις από ένα μηχάνημα. Κι επειδή μιλάμε(τε) για ταχύτητα, αν σου κάνει η ταχύτητά του δεκτό. Αν πάλι δεν σου κάνει, πας για άλλα. Δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά γενικά και για όλα τα μηχανήματα.
Με βλέπεις και επιμένω διότι αυτοί που κάνουν τα demo ξέρουν να παίξουν έτσι όπως θέλει το μηχάνημα και σε πολλά σημεία παίζουν με το feel της καθυστέρησης έτσι ώστε να ακουστεί χρονικά σωστά. Γνωρίζουν τα αδύνατά τους σημεία και τα αποφεύγουν ή/καί παίζουν +/- με αυτά. Όταν θα παίξεις εσύ ο ίδιος πάνω στο ίδιο μηχάνημα, μπορεί, λέω μπορεί, να βγάλεις άλλο αποτέλεσμα. Το ίδιο αποτέλεσμα ή κοντά σε αυτό που ακούς θα βγάλεις όταν το γνωρίσεις καλύτερα το όποιο μηχάνημα.
Ευτυχώς που υπάρχεις εσυ και με καταλαβαίνεις.Μανώλης Χναράκης είπε:Κατάλαβα. Ελλάδα είναι η Αθήνα...
Μία λεπτομέρεια.
Άλλη η καθυστέρηση με τους εσωτερικούς ήχους του/των GR και άλλη με τους ήχους εξωτερικής μονάδας μέσω Midi.
Κατανοητό.Μία λεπτομέρεια.Άλλη η καθυστέρηση με τους εσωτερικούς ήχους του/των GR και άλλη με τους ήχους εξωτερικής μονάδας μέσω Midi.
Σίγουρα αλλά κάπως με κάποιο τρόπο πρέπει να σχηματίσω μία γνώμη και 'γω, αφού όπως είπα δεν έχω πρόσβαση για να δοκιμάσω κάτι.Την τελική κουβέντα, αν κάποιο μηχάνημα σου κάνει ή όχι, την έχεις μόνο εσύ.
Είσαι σε καλό δρόμο. Αλήθεια σου λέω. Αυτό σημαίνει ότι καταλαβαίνεις ότι κάπου - κάπως θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Αυτό να το έχεις σαν δεδομένο και είναι δεδομένο. Το θέμα είναι το μέγεθος της καθυστέρησης που θα το κρίνεις τελικά εσύ.Κατανοητό.
Την γνώμη θα την σχηματίσεις εσύ τετ-α-τετ με το μηχάνημα.-...πρέπει να σχηματίσω μία γνώμη και 'γω...
Προσωπική εμπειρία και γνώμη: όχι.WilliamSats είπε:Στο 0:36-0:58, αυτό που κάνει με το πιάνο γίνετε και στο Roland στην ίδια ταχύτητα?
Εγώ πάλι ζηλεύω την signature Hagstrom του και θέλω μια ίδια! (αλλά φευ...).Korgious είπε:o τάκος μου έφυγε! (με όλη την σημασία).
Του ζηλεύω για την δουλειά που κάνουν. (Demostration).
Εσυ ξεκίνησες ένα εγχείρημα με rack mount synth....δεν γραφεις κανα θεματάκι..να γλυτώσεις και τον William..που 2 μέρες τον ύπνο του έχει χάσει?The Genius Loci είπε:Εγώ πάλι ζηλεύω την signature Hagstrom του και θέλω μια ίδια! (αλλά φευ...).
Τι εννοείς.... Μην ξεχνάς ότι είμαστε απλοί πρωτόγονοι κιθαρίστες;Korgious είπε:Μου κάνει εντύπωση όμως,πως εν έτει 2010, σας πέφτουν τα σαγόνια με αυτά..............
:..................................................................... :
...............................
Μην το παίρνεις έτσι. Απλά, το midi ζει και βασιλεύει δεκαετίες. Που είσασταν ?RayDTutto είπε:Τι εννοείς.... Μην ξεχνάς ότι είμαστε απλοί πρωτόγονοι κιθαρίστες;