Αποριες fender 600 champ

πως γινεται να δωσω λιγο περισοτερο "γκαζι" στον φεντερ μου?? ετσι για μπλουζ, γιατι κ στο τερμα μου βγαζει πολυ καθαρο ηχο..

Σε ποιά είσοδο βάζεις την κιθάρα? (Βάλε την στην "high gain")

Αν δεν βρωμίζει με το volume της κιθάρας στο τέρμα τότε η κιθάρα σου στην παρούσα της κατάσταση έχει πολύ χαμηλό output. Σε αυτή την περίπτωση το πιο πιθανό είναι ότι σε παίρνει άνετα να σηκώσεις λίγο το(-υς) μαγνήτη(-ες). 

καλημερα οτι θα βρωμισει λιγο ο ηχος στην high εισοδο ειναι γεγονος αλλα δεν θα βγαλει το gain που ισως περιμενεις...εγω επαιζα με αυτο το σετακι

http://i458.photobucket.com/albums/qq301/vagtanplan/DSC01149.jpg 

και ειχα πολυ καλα καθαρα αλλα στο τερμα ναι μεν εσπαγε ο ηχος αλλα σε συνδιασμο με πιο εντονη πιεση στις χορδες καταφερνα λιγο καλυτερο αποτελεσμα.

πεταλακι πεταλακι !!!!

οντως..μαλλον θα χτυπησω κανενα λαμπατο. καλητερο απ τα "νορμαλ" δν θα ναι λογικα?

για λαμπατο μεγαλυτερο σε καινουργιο εισαι μινιμουμ 500ε εαν τα διαθετεις καντο...θυμισου τι σου εγραψα περι του θεματος λιγο πιο πανω...

αλλα και με ενα ντραηβ πεταλακι μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου με το 600...

Συγνώμη βρε παιδιά, θέλετε πετάλι σαν μίνιμουμ στα... 550 ευρώ με ένα ενισχυτάκι των... 140 ευρώ;!!;

Tα λαμπάτα (α) δεν κάνουν μίνιμουμ 550 ευρώ, (β) δεν είναι πάντα καλύτερα από τα solid state, απλά διαφορετικά. Η στοιχειώδης δουλειά που απαιτείται θα γίνει από ένα υποτυπώδες και φτηνό μπουστεράκι ή tubescreamerάκι, δλδ. ένα MXR Micro Amp ή ένα Digitech Bad Monkey (αμφότερα καλά).

Πάντως κάποιος τρίτος που θα διάβαζε την συζήτησή σας θα νόμιζε ότι μιλάτε για κανένα headroom στυλ Twin Reverb στα... 135W! 5 βατ σε εξάιντσο ηχείο έχετε... Πόσο ακόμη περισσότερο θέλετε να το ταλαιπωρήσετε;; ??? ???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bloody κ γω πεταλακι εννοουσα αλλα ο συναδελφος καταλαβε ενισχυτη γι αυτο εγινε το ψιλομπερδεμα ;D

mike_rhd είπε:
Ηρθε σημερα ο φεντερ ;D ;D  Ωραιο ηχο εχει για μπλουζ κ πολυυυυυυυυυυυυ καθαρο ρε παιδι μου. ακομα κ με την ενταση στη 12 δν "βρωμιζει" σχεδον καθολου.
Αποκλειετε να μην βρωμιζει,μαλλον παιζεις με την low input,εμενα με μονους μαγνητες απο το 6-7 και πανω αρχιζει να παιρνει,καμια σχεση η low με την high εισοδο....κατ εμε πολυ ανωτερη η high....την low την βρισκω πολυ ψοφια...

καλος ενισχυτης για εντασεις δωματιου και για blues...τιποτα παραπανω!

Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα αν συνδέσουμε 2 κιθάρες σε hot rod deluxe (εννοώ και στα 2 input, high and low) και να παίζουν ταυτόχρονα...;;

Vodkapower είπε:
Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα αν συνδέσουμε 2 κιθάρες σε hot rod deluxe (εννοώ και στα 2 input, high and low) και να παίζουν ταυτόχρονα...;;
Τι μου θυμισες τωρα...Εποχες που αυτος που ειχε ενισχυτη με ''πολλες''εισοδους ηταν αρχηγος γιατι φιλοξενουσε και οποιον πικραμενο δεν ειχε ενισχυτη πανω του ;D

Οσο γι αυτο που ρωτησες μαλλον δεν θα παθει κατι σοβαρο αλλα το σιγουρο ειναι οτι οι 2 υποδοχες δεν φτιαχτηκαν για τετοιο λογο...

Και ξανακανω την ερωτηση απευθυνομενος στα φιλοκιθαριστικα σας αισθηματα.

Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια καμπινα (μαλλον 1/12) που να παιζει στα 4Ω για να την παντρεψω με τον champ600?

Μηπως πρεπει να την σαξω μονος μου?Κι αν ναι που?

Μου φαινεται ενδιαφερων πειραμα για χρηση του ενισχυτακιου-ιου-ιου σε μικρα λαιβακια ;)αντι να ασχοληθω με διαφορα ψιτ-κιτ που ειμαι και Ασχετος ???

Εχει να προτεινει κανεις καποιο καλο μεγαφωνακι 6'' για τον 600 champ? Οσο γινετε να μην σπαει ευκολα...

Chord ο Harilatron έχει πειραματιστεί ακριβώς με αυτόν τον ενισχυτή χρησιμοποιώντας καμπίνα, οπότε φαντάζομαι όταν ευκαιρήσει και αν δει το παρόν θρεντ θα σπεύσει να βοηθήσει.

Doubletrouble δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω...

bloody_sunday είπε:
Chord ο Harilatron έχει πειραματιστεί ακριβώς με αυτόν τον ενισχυτή χρησιμοποιώντας καμπίνα, οπότε φαντάζομαι όταν ευκαιρήσει και αν δει το παρόν θρεντ θα σπεύσει να βοηθήσει.

...
:)

Μωρε το βλέπω αλλά όπως έχω ξαναπει η αυτοσχέδια καμπίνα μου δεν ήταν ό,τι πιο πετυχημένο έχω φτιάξει.  Ουσιαστικά δεν έχω πλήρη προσωπική εμπειρία επί του θέματος.  :)

...είχε τύχει μία φορά και βάλαμε 2 κιθάρες σε έναν champ 600 και ήταν μια χαρά!  :)

chord είπε:
Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια καμπινα (μαλλον 1/12) που να παιζει στα 4Ω για να την παντρεψω με τον champ600?
12αρι στα 4Ω δεν νομιζω να βρεις...

αρα μαλλον κατι σε 2Χ12@8Ω (=4Ω)   

αν εχεις κανενα φιλο με ...twin reverb μπορεις να το δοκιμασεις εκει ;)

Η δικη μου προταση για καμπινα για champ 600 θα ηταν μια φτηνη καμπινα, οπως πχ η ωραιοτατη καμπινα του epi valve junior και ενα καλο 12αρι στα 4 ohm (ολο και καποιο θα βρεις). Παιρνεις την καμπινα, κοτσαρεις το μεγαφωνο που πηρες και πουλας αυτο που εβγαλες, θα παρεις και καποια λεφτα σου πισω.

odis13 είπε:
ενα καλο 12αρι στα 4 ohm (ολο και καποιο θα βρεις)
10αρι, ναι... 12αρι δυσκολο  :-\

εδιτ: σε 15αρι παιζει 4Ω...  :o

γεια σας και παλι...οταν ημουν υπερυφανος ιδιοκτητης του 600αρακιου, ειχα βρει τις παρακατω μοντιφικαρισιες ...

http://www.indy-guitarist.com/diy  δεν ειν' κακοοοος

ειναι καποιες ιδεες δεν λενε πολλες λεπτομεριες αλλα εχει ψαξιμο ακομα.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back