Νομίζω ότι τα ξυλα στην strat είναι μια χαρά όντως...δηλαδή μια αλλαγή μαγνητών είναι αρκετή..νομίζω ότι σαν να μου προτείνεις ήχο malmsteen ουσιαστικά όχι?(όχι με χαλάει βεβαια)...ο evo2 για bridge δεν σου αρέσει δηλαδή? η απλά δεν ταιριάζει με τους hs?WilliamSats είπε:Μην πειράξεις τίποτε άλλο στην κιθάρα σου εκτός απ'τους μαγνήτες και τα ποτενσιόμετρα. Είναι μια χαρά όργανο.
Για τους μαγνήτες, θα σου προτείνω μία λύση all around που καλύπτει από Jazz μέχρι "νεκρομπούρμπουρουμ" ;D .
Γέφυρα DiMarzio HS-2
Μέση και Neck, DiMarzio HS-3.
Προσοχή όμως, για να δουλέψουν καλά αυτοί οι μαγνήτες, θέλουν 500άρια ποτενσιόμετρα (και τα 3), αφού στην ουσία είναι διπλοί (Stacked Humbuckers ή Single Sized Humbuckers).
Το μεγάλο ΣΥΝ σ'αυτούς τους μαγνήτες είναι ότι, όπως και να παίξεις, με όσο γκάζι και να έχει ο ήχος σου, οι νότες θα βγαίνουν καθαρές χωρίς μπουκώματα και άσχετα "τσιρίγματα".
Επίσης δεν θα έχεις και το κλασσικό 60 cycle hum (θόρυβος μονών) αφού είπαμε, είναι διπλοί σε μέγεθος μονού.
πάντως από ότι είδα ο συνηθέστερος συνδυασμός είναι (br) hs3 (mid) hs2 (ne) hs4
τώρα η φάση με τις custom όντως από ότι βλέπω να την πάρεις κομμάτια "κωλοσυμφαιρει"..αλλα μια και έχω την strat τώρα λέω να ασχοληθώ με αυτή αν πάρω σαν δεδομένο ότι έχει καλά ξυλα και αξίζει..