- Πόντοι
- 403
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Πω πω ρε φίλε, τι φοβερό εργαλείο είναι αυτό!
Να το πάρεις, και να του κοτσάρεις ένα Floyd rose και ένα midi σύστημα εσωτερικά, να κάνεις παπάδες λέμε ......
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αφορά όσους θέλουν να διορθώσουν όσο γίνεται (και γίνεται σε σοβαρό ποσοστό) τον συγκεκριμένο μαγνήτη που μάλλον βρίσκεται σχεδόν σε κάθε σπίτι που αγόρασε ηλ. κιθάρα.
Συμφωνώ και τον έχω στον νου μου αλλά δεν αναφερόμουν στην δική μου κιθάρα και βαλάντιο.Για την δική σου κιθάρα, αν θέλεις να ανέβει πραγματικά πολλά επίπεδα σε ηχητική απόδοση κι εφόσον μπορείς να διαθέσεις 70-80 Ε, θα κοιτούσα για έναν μεταχειρισμένο Seth Lover, αν και οι επιλογές σήμερα είναι αρκετές.
Συμφωνώ και τον έχω στον νου μου αλλά δεν αναφερόμουν στην δική μου κιθάρα και βαλάντιο.
Σκέψου πως κάποιος έδωσε 100-200 ευρω για την κιθάρα του. Θα δώσει τα μισά και βάλε για μαγνήτες;
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως ο 57CH επιδέχεται βελτίωση σε μεγάλο βαθμό χωρίς έξοδο.
Στον συγκεκριμένο μαγνήτη (και όχι σε όλους) η αφαίρεση του καπακιού προσθέτει αρκετά πρίμα που του λείπουν για να καθαρίσει η νότα. Και φυσικά θα αφαιρεθεί αναγκαστικά το έξτρα κερί για αισθητικούς τουλάχιστον λόγους.
Σκέψου πως κάποιος έδωσε 100-200 ευρω για την κιθάρα του. Θα δώσει τα μισά και βάλε για μαγνήτες;
Αν πουληθεί θα πουληθεί όπως ήρθε. Με της μάνας της.
Οι άλλοι θα πάνε αλλού.
Μέγα λάθος κατά την γνώμη μου.
Εγώ θα έλεγα να της αλλάξεις τα φώτα, και να την πουλήσεις έτσι, αλλαγμένη.
Δεν βλέπεις όλους αυτούς που ξεσκίζουνε τις tele και τους βγάζουμε μετά signature μοντέλα με τις αλλαγές που αυτοί κάνανε?
Γιατί δηλαδής να μην σου βγάλουνε κι εσένα μια σιγκατούρα κιθάρα όπως την έφτιαξες εσύ?
Το γράφει και στην υπογραφή σου.