• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Απο κιθαρίστας σε D.J. Πως?

kotsos_007

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γενικά... ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει μουσική... συγκεκριμένα κιθάρα... πως άραγε θα μπορούσε να γίνει ένας καλός D.J.? Να μιξάρει, να κάνει να ράνει, προσοχή... όχι τόσο για μαγαζί γιατί αν είναι για μαγαζί σαν τα every day- all day ας πάει να μπογιατίσει καλύτερα... απλώς γενικά για έναν απλό εξοπλισμό, λίγο να μιξάρει κ να βγάζει κανα καλό ήχο...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πουλας κεθάρα κ παιρνεις βινυλιοπικαπιές με μιχτη θανατερό.

Καλύτερα να αρχίσεις με δίσκους της Μαριννέλας που εχουν κ αναποδα μηνύματα κ στο σκράτς 8α βγάζεις γαμώ τους ήχους κ τις λέξεις.

Υ.Γ.Πιο ποιοτικό θέμα δεν παιζει τελευταία

Υ.Γ.2. μπορει ο κυβερνογιάννης να πέθανε κ να μένει στις μνήμες μας αλλα βλέπω νεο αστέρι να γεννιέται. H oxi?

λοιπον .... βινυλιομαρινέλλες κ.τλ. δεν πολυκατάλαβα... αλλα δεν πουλάω τιποτα!!!! Κ αν δεν μ βγεί το ντιτζειλικι εγω τι θα κάνω θα είναι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι????? πειτε τιποτα ντεκακια κ μικτες που μπορω να παρω...

εγγυηση φιλε σε αυτο που πας να κανεις και γω θα γουσταρα κανενα deck με τιποτα trancοκαταστασεις τωρα τελευταια την εχω ακουσει λιγο ειναι και καλοκαιρακι αμα βρεις το μυστικο ριχ'το κατα δω... 8)

kotsos_007 είπε:
λοιπον .... βινυλιομαρινέλλες κ.τλ. δεν πολυκατάλαβα...
Που να καταλάβεις δύσμοιρε...Για να καταλάβει κάποιος τον Trigga πρέπει να έχει τελειώσει πανεπιστήμιο στη Λάρσα...εδώ εμείς που τον διαβάζουμε τόσο καιρό, υποθέτουμε ότι καταλάβαμε...

και εσύ ρε Λάμπρο τζιτζι, άσε λίγο το Noiz αφού δεν μπορείς να γράψεις κανονικά...πάρε άδεια...κάνε καμμιά βουτιά...δεν θα μας χάσεις εδώ θα είμαστε και όταν γυρίσεις!

μπορει κανένας φίλος συμπάσχον να μπει σε κανα μουσικόραμα... (απο εκεί ψωνίζω...) να μ πει κατι της να παρω βρε παιδί....

apo naka???? apo pouthena allou???? tpt fthinw re...

gia na ta agorasw auta prepei na poulisw k na poulithw........

καλα απο τετοια εχει γεμισει ο υπολογιστης.... επι του πρακτικού τπτ????

κοτσε ο ντιτζέις ειναι ακριβό χομπυ.Αστο καλύτερο, παίξε κιθαρα μη πετας μπεριγκερ λεφτα στον αερα.

γτ η μπέρινγκερ τι έχει??? οσο την χρησιμοποίησα μ φέρθηκε πολύ οκ... δλδ για κανα πικ απ δεν την παλευω με κανα 200αρι?

αν θελεις να ξεκινσεις θα σου προτεινα να μην παρεις controller.

εχει να κανει με το πως το σκεφτεσαι.βινυλιο?σιντι?και τα δυο?οπως και να εχει θελει λεφταααααα...

απο πικαπ σου προτεινω το σκυλι mk2 το οποιο ναι οκ εν εχει τις μγκιες που χουν τα αντιστοιχα μεγαλα μοντελα απο vestax,numark κτλ αλλα ειναι σιγουρα δοκιμασμενη λυση.

ξεκινα λοιπον με 2 μεταχειρισμενα mk2 και μη σε φοβιζει το οτι ειναι second hand,απλα πρεπει να τα τσεκαρεις πριν τα αγορασεις.

πχ οταν ειναι σε λειτουργεια θα πρεπει οι κουκιδες πανω στο πλατω να μην πηγαινουν πανω κατω γιατι αυτο σημαινει πως θα χανουν σε ταχυτητα αρα δε μπορεις να κανεις beatmatch αρα..μαλακια  8)

απο κεφαλοβελονες παιζουν διαφορες,εγω εχω ortofon dj s και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αναλογα και τη χρηση βεβαια.

απο μεικτες ξεκινα με ενα σαραβαλο δεν εγινε και τπτ.εχω ενα φτηνο stanton εδω και 4 χρονια και ειναι μια χαρα,αν ομως σε ενδιαφερει και το scratch θελεις αλλα χαρακτιριστικα αρα ανεβαινεις τιμη,μια καλη και οικονιμικα για αυτη την κατηγορια λυση ειναι ο stanton sa 3(i think..)

ααααυτα πανω κατω.

[γραφικοτητα]παλια αναρωτιομασταν "κιθαριστας ή ντραμερ",τώρα...[/γραφικοτητα]

Αυτο το controler το ψηνω και γω, αλλα ψαχνεις σε περα του υπολογιστη.

Σιγουρη και ποιοτικη λυση ειναι τα "μικρα" της Pioneer, το 200αρι και το 400αρι.

http://www.thomann.de/gr/pioneer_cdj200_s.htm

http://www.thomann.de/gr/pioneer_cdj_400.htm

Τωρα το φθηνο ειναι σχετικο για τον καθενα.

Σε πικαπ θα ελεγα και γω mk2. Τωρα σε πιο φθηνα, ειναι κατι Stanton, που παλευονται για να μαθεις...

Μιχτη, ξανα οπως αναφερθηκε, εξαρταται απο το τι θες. Με ή χωρις εφε, για scratch, ποσες εισοδοι/εξοδοι, κλπ κλπ κλπ...

Το σιγουρο ειναι οτι το θεμα εχει πολυ ψαξιμο και ψωμι απο τη μερια σου. Να δεις αν σε καλυπτουν αυτα που υπαρχουν, να διαλεξεις, να τα μαθεις, και μετα να "δημιουργησεις"...

Μέχρι το τέλος της συζήτησης παίδες απο την πολύ απελπισία θα βγώ να παίζω κιθάρα στην ναυαρίνου.... ;D

kotsos_007 είπε:
Μέχρι το τέλος της συζήτησης παίδες απο την πολύ απελπισία θα βγώ να παίζω κιθάρα στην ναυαρίνου.... ;D
Welcome to Noiz.......  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back