Korgious είπε:η Αζιζα Μουσταφα Ζαντε ειναι στο πιανο?
Ειναι καποιο προτζεκτ ή απλα μια πρακτικη?
Αν ειναι το δευτερο ειναι αξιολογο..αν ειναι το πρωτο...δεν :-\
Εάν έπαιζαν έτσι στα πανηγύρια...θα είμασταν όλοι εκεί ;D ;DJrakitzis είπε:ΥΓ. οτι δεν θυμιζει πανυγηρι ειναι σιγουρο ...
Αφού είναι και Ρακιντζής γιατί δεν φώναζες / έγραφες στον Terry RoscoeBeck5 ?Jrakitzis είπε:Δεν είχα κανεναν μπασιστα μπροστα μου, οποτε επαιξα εγώ με το synth.
πότε πηγες τελευταια φορα στα μπουζουκια?Jazzjoker είπε:Μπουζουκοφιούζον! Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον ως άκουσμα. Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο οπότε credits από μένα για πρωτοτυπία και εκτέλεση.
αρα λοιπον μπορει να παρει πολλες προεκτασεις πανω σε εναλλαγες οργανων...για δουλεψτε το.. ;DJrakitzis είπε:να σημειώσω ότι πρόκειται για κομμάτι πρακτικής για τους μαθητές και όχι μονο του εργαστηρίου που ασχολούνται και με την εναρμόνιση και την ρυθμική αγωγή. Δεν προκειται για καποιο project. Η αντιθεση της μελωδιας με την ρυθμική και την εναρμόνιση είναι το ζητούμενο για το συγκεκριμενο θεμα.
Πολλά πολλά χρόνια πριν.πότε πηγες τελευταια φορα στα μπουζουκια?
Ιδέα δεν είχα. Σε κάθε περίπτωση, στα δικά μου αυτιά είναι πρωτόγνωρο άκουσμα.δεν εχει σχεση με το θεμα που ποσταρε ο φιλος μας ..αλλα συχνα χρησιμοποιουνται στο να ανοιγει το προγραμμα αυτες οι φιουζιον φορμες.
Ζητώ συγγνώμη.Jrakitzis είπε:audiokostas: δεν ειναι ρακιντζής είναι ρακιτζής (αυτό το Ν μας ταλαιπωράει χρόνια!!!)