Με το Παρδόν δηλαδής ,αλλά μας τα λες χλωμά ;D
Είμαι 5 μήνες απλήρωτος και η ιστορία ξεκίνησε απ το Γενάρη. Δεν απεργώ ,γιατί ξέρω πως ο εργοδότης μου δεν τα έφαγε σε καγιέν και τάνες. Είμαι σίγουρος πως με μαθηματική ακρίβεια θα τα χάσω ,μαζί με τη δουλειά μου, αλλά προσπαθώ ,γιατί μέχρι ''χτες'' με ''τάιζε'' και ήταν κύριος απέναντί μου.
Απ την άλλη την εποχή των παχαίων αγελάδων ήμουν επιχειρηματίας-βιοτέχνης . Έφτιαχνα φωτιστικά για μπαράκια-κλαμπάκια-μπουζουκλερί-εστιατόρια. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να μην απεργήσω πάνω στα dead line που μου έδιναν για να ανοίξουν τα μαγαζάκια τους κάποιοι με μένα στο φέσι.
Εκτός αν έχεις την εντύπωση του συχωρεμένου αδελφού μου ,πως μου αρκεί που όλη η παραλιακή είναι φτιαγμένη απ τα χεράκια μου ................και αυτό αποτελεί τιμή και διαφήμιση . Να τη χέσω και τη τιμή και τη διαφήμιση ,δεν είμαι χειρούργος να διακόψω μια εγχείρηση ,ούτε κοινωνικός λειτουργός. Είμαι υπάλληλος έργου ,κάνω έξοδα και παράγω έργο, δεν με νοιάζει πλην της συμφωνίας που έχεις κάνει μαζί μου ,τι σκατά θα κάνεις εσύ μετά. Δεν με απασχολεί διόλου αν κάνεις τέχνη,ή είσαι άτεχνος ,που είπαν κάποιοι . Εγώ μίλησα με έναν μαγαζάτορα-διοργανωτή κλπ . Δεν μίλησα με καλλιτέχνες, δεν κάνω τέχνη ,βιοπορίζομε ,είτε σαν υπάλληλος, είτε σαν ''επιχειρηματίας''. Εκτός αν είμαι επιχειρηματίας κρατικοδίαιτος,λαθρέμπορας και μιζαδόρος, όπως όλοι οι γνωστοί μεγαλοσχήμονες γύρω μας.