Απλά κιθαριστικά κλασικά ροκ κομμάτια

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Εχω αναλάβει να βοηθήσω ένα γκρουπ από πιτσιρικάδες και ψάχνω απλά σε δομή ροκ κομμάτια που όμως είναι κλασικά, πχ Simple man από Skynyrds, Shadow play από Gallagher.

Για δώστε τα φώτα σας.

RayDTutto είπε:
Εχω αναλάβει να βοηθήσω ένα γκρουπ από πιτσιρικάδες και ψάχνω απλά σε δομή ροκ κομμάτια που όμως είναι κλασικά, πχ Simple man από Skynyrds, Shadow play από Gallagher.

Για δώστε τα φώτα σας.
Sorry αλλα απο ποτε ειναι απλο σε κιθαριστικα μερη το shadow play ?  :P

Whole lotta love - zeppelin

serenade from the stars - Steve miller band

smoke on the water - DP

My 3 cents :D

Highway to Hell

The Jack

Whole lotta Rosie

Ace of spades

I 'd love to change the world

Serenate

Foxy Lady

Johnny (Thin Lizzy)

The house of the rising sun ;D ;D ;D ;D

Somebody put something in my drink

Paranoid

Iron Man

Tush

La Grance

Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο.... :D

το πιό απλό πιστεύω πως είναι το Paranoid

βάλε και ένα smoke on the water-deep purple

λίγο πιό σκληρό αλλά απλό for whom the bell tolls-metallica

Φαντάζομαι τα σόλο δεν θα τα παίξουν copy-paste,αν όχι:                                                                                                                              Man of the silver mountain(Rainbow),  keep on rockin in the free world(Neil Young),    Alright Now(Free),  Sunshine of Your Love(Cream),  Wild Thing(Troggs),  Born to be Wild(Steppenwolf),  You really got Me(Kinks), Nothing Else Matters(Metallica),  Breaking the Law(Judas Priest),    Knockin’ On Heaven’s Door( από όποιον θέλεις ;D),  Wonderful Tonight(Eric Clapton),  I Love Rock ‘N Roll ;D ;D ;D(Joan Jet),  etc......             

Και το ........

.................

.................

... Eye of the Tiger! ;D ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Και το ........

.................

.................

... Eye of the Tiger! ;D ;D ;D ;D ;D
  Πολύ προχωρημένο.....πολύ μακριά το πήγες....... :o

Εγώ θέλω να σου να σου πω ένα ''Μπράβο" που ανέλαβες να βοηθήσεις τους πιτσιρικάδες,  μου φάνηκε πολύ ευγενική κίνηση... :)

Wild thing, you really got me,έτσι για την συμμετοχή. :)

Αν και εχουν πει ολα τα παιδια πολυ και ωραιο πραμα(+1000 για την κομματαρα των bread που εγραψε ο longshadow),να προσθεσω ετσι για να 'χετε πιο πολλες επιλογες τα Blue jeans blues,Louie Louie,Have You Ever Seen the Rain,Satisfaction,Day tripper.

Και κανενα Who,εαν βεβαια τους αρεσουν,δε θα εβλαφτε.

Στα πλαισια βεβαιως των Ten years after που προτεινε ο Fusion,θα μπορουσαν να παιξουν και τα Ι'm goin'home,το Black Betty ειδικα τα lead μερη και επισης το King bee οπως το παιζει ο Frank Marino στα live. ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βάλε κι αυτά μέσα μάστορα. 8)

California Dreamin'

Coming into Los Angeles (Arlo Guthrie)

Soldier of fortune

Black Magic Woman

Wipe Out

Perfect Day

The Man Who Sold The World

Εγώ θα προτείνω κάτι λιγότερο κλασικό,αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσει τα παιδιά.Όταν είχαμε ξεκινήσει με τη μπάντα παίζαμε αρκετά τραγούδια των Foo Fighters,οπότε θα μπορούσες να τους δείξεις το Pretender,το Best of You και το Dear Rosemary! Καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για αυτή σου την κίνηση Ray!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back