Στείλτο στον Edge, είναι από τα εφφέ του και θα το χρειαστεί στη συναυλία του χρόνουspy είπε:Offtopic: Bρήκα μυγάκι μέσα σε CD των U2 που αγόρασα σήμερα. Το μυγάκι ζει ακόμα. Τι θα κάνατε στη θέση μου;
Στείλτο στον Edge, είναι από τα εφφέ του και θα το χρειαστεί στη συναυλία του χρόνουspy είπε:Offtopic: Bρήκα μυγάκι μέσα σε CD των U2 που αγόρασα σήμερα. Το μυγάκι ζει ακόμα. Τι θα κάνατε στη θέση μου;
αν και δεν το λεει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτο,δεν νομιζω κανεις να προσεβαλε τις προτιμησεις σου (τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο οτι εσυ προσεβαλες τις προτιμησεις των αλλων)Stinky είπε:μπορει να διαγραφει το θεμα? Ετσι απλα?
Καπου στους κανονισμους λεει οτι απαγορευεται να γραφεις και να προσβαλεις προτιμισεις καποιου αλλου.
Αλλα μαλλον εδω οι κανονες λειτουργουν μονο οταν γουσταρουν οι μοντς. Να διαγραψουμε καμια αγγελια γιατι εχει μεσα φωτο, γιατι εχει κεφαλαια, να σβησουμε κανα ποστ γιατι εχει μεσα την λεξη "mlk"
εισαι ΘΕΟΣ! ;D ;DΤελος παντων αποχωρω.
Μη το κανεις αυτο εδω πουλαμε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!Θα μπαινω να χαζευω καμια αγγελια και αυτο ηταν.
ΤΩΡΑ το καταλαβες αυτο?Φυσικα και για αυτο υπαρχει...Δεν εχεις δει ποσο εχει ακριβινει το MSN?Αυτο το φορουμ ειναι μαλλον για να τσαταρουν οι μοντς μεταξυ τους
οχι ρε δε θα το σβυσουμε!τι μας περασες?Φασιστές? ;DPLEASE Μη σβήσετε το θέμα. Είναι hall of fame material.
Θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου ΣπύροΤσι...SpyrosCh είπε:Stinky (αλλά και όποιος άλλος) προτείνω τα επόμενα θέματα παρομοίου περιεχομένου να αποστέλλονται ως πμ στον relayer κατευθείαν για διευθέτηση που το'χει γενικά, για να είμαστε όλοι ήσυχοι ;D ;D
Έχω την αίσθηση πάντως ότι ο μόνος λόγος ύπαρξης του θρεντ ήταν για να πέσει το σχόλιο του wow με το σουπερμάρκετ ;D ;D ;D
We can live...Stinky είπε:Τελος παντων αποχωρω. Θα μπαινω να χαζευω καμια αγγελια και αυτο ηταν. Αυτο το φορουμ ειναι μαλλον για να τσαταρουν οι μοντς μεταξυ τους
Οταν ενας ΑΝΤΡΑΣ χρειάζεται MAKEUP για να είναι ΩΡΑΙΟΣ τότε τη ΒΑΨΑΜΕ...relayer είπε:Και για να σοβαρολογήσουμε : Paul Stanley??? Bono??? Άμα τους δεις χωρίς make up εσύ πιο ωραίος είσαι (και δε σ' έχω καν δει έτσι???)
Δεν αποχωρείς γι' αυτό. Αποχωρείς διότι είσαι άλλος ένα που νόμισε ότι εδώ είναι ένα αναχρονιστικό καφενείο για να λένε το κοντό τους και το μακρύ τους ονειροπόλοι χεβυμεταλάδες, κολλημένοι στη δεκαετία του 70. Έκανες το ποστ, νομίζοντας ότι θα υπάρξει και κάποιος που θα συμφωνήσει, αλλά έφαγες τη πίκρα του ότι έχεις παλαιολιθικές αντιλήψεις για τα παρακάτω θέματα:Stinky είπε:Τελος παντων αποχωρω. Θα μπαινω να χαζευω καμια αγγελια και αυτο ηταν. Αυτο το φορουμ ειναι μαλλον για να τσαταρουν οι μοντς μεταξυ τους
Προτείνω να κάνουμε ένα έρανο (οι μοντς) και να σε στείλουμε με το ΖΟΡΙ στη συναυλία των U2, να γουστάρεις και να συνέρθεις.
Σοβαρά το λέω.
Εάν δε δεχτεί προσφέρομαι να πάω με το ζόρι. (και με πληρωμένο εισιτήριο)Wow! είπε:Προτείνω να κάνουμε ένα έρανο (οι μοντς) και να σε στείλουμε με το ΖΟΡΙ στη συναυλία των U2, να γουστάρεις και να συνέρθεις.
Όχι ρε, τον Μάραθον θα χώσουμε να τα πληρώσει...Superfunk είπε:Σε επιασαν τα ψυχοπονιαρικα σου βλεπω...... ;D
Αυτός έπαιζε και στο Μέτζ.Στους U2 δεν παίζει αυτός ο Edge?
Σιγά μην πληρώσω "αυτόν που δε ξέρει να βαράει τη Λα"Wow! είπε:Όχι ρε, τον Μάραθον θα χώσουμε να τα πληρώσει...
Αυτός έπαιζε και στο Μέτζ.
Μπα....δεν είμαι τόσο καλό παιδί, κάνω παρέα τον PlayloudSpyrosCh είπε:Λες να "ανεβαίνεις" και να μην το ξέρεις??![]()
δηλαδή ποτέ...Jasemeister είπε:Επίσης, αν ο μάραθον πουλήσει τα mac του...
δεν χρειάζεται, μπορείτε να τους δείτε τζάμπα στο Internet ή να σας τους περιγράψει ο Bloodyμπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ στους U2
Ωραιο θεμα ανοιγεις (και ΠΟΛΥ χρησιμο)..LORDI
E τι,χωράει και αμφισβήτηση?? Οι λορντι βγήκαν πρώτοι στην γιουροβίζιον, τέλος.Superfunk είπε:Ωραιο θεμα ανοιγεις (και ΠΟΛΥ χρησιμο)..
ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ
Aπήχηση των LORDI vs. απήχηση των U2 στην Ελλάδα