Ναι, ακούμε εκτός από τα Ελληνικά σκυλάδικα και τα αντίστοιχα Βουλγάρικα...gdevelek είπε:πράγματι, αποδείχθηκε πως έχουμε σαφώς ανώτερη μουσική παιδεία από τους Βούλγαρους
Ναι, ακούμε εκτός από τα Ελληνικά σκυλάδικα και τα αντίστοιχα Βουλγάρικα...gdevelek είπε:πράγματι, αποδείχθηκε πως έχουμε σαφώς ανώτερη μουσική παιδεία από τους Βούλγαρους
Θα λένε ότι πάει παπούδιασε κ αυτός.yameth είπε:ΥΓ - Κοίτα που τα εφηβικά pop idols δημιούργησαν και σχολή... I was made for loving you... babe! Διαχρονική κουλτούρα! Α ρε Σάκη, τι θα λένε οι ρουβίτσες σε 20 χρόνια...
Πριν τη λειτουργία του Νόιζ δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πόσο σούπερ γουάου είμαι και πόσο ανώτερος από το λαουτζίκο που δεν ξέρει τους Κις. Τώρα όμως περπατάω στα σύννεφα και τους κοιτάω από ψηλά.relayer είπε:Όχι δε θα πάρω ρε Ματωμένη Κυριακή που μοιάζεις με την καρδιά σου, πάω καλύτερα να ακούσω το Δέντρο του Τζόσουα. Άνσερ μι πλιζ με μήνυμα που συνέταξες πριν τη λειτουργία του noiz...
Πέρνα από το βενζινάδικό μου να γεμίσεις... Εγώ θα σου κάνω καλή τιμή!bloody_sunday είπε:Πριν τη λειτουργία του Νόιζ δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πόσο σούπερ γουάου είμαι και πόσο ανώτερος από το λαουτζίκο που δεν ξέρει τους Κις. Τώρα όμως περπατάω στα σύννεφα και τους κοιτάω από ψηλά.
Μπα καλύτερα να πάω για ύπνο πιο πολλά θα μάθω... Ούτε για download!Superfunk είπε:Υπαρχουν και καλυτερα απο τα Βουλγαρικα,σου προτεινω αν αγορασεις μερικα να ανοιξει το αυτακι σου (και το μυαλο σου) ;D
http://www.youtube.com/watch?v=9xz534Gm_Ss
Γιατι νομιζεις οτι εχεις...... ξυπνησει? ;D ;D ;D (πλακα κανω ακου οτι σου γουσταρει,η μουσικη ειναι οπως το κρασι,το καλυτερο ειναι αυτο που σου αρεσει εσενα...)καλύτερα να πάω για ύπνο
Αν ακολουθησουν το κοινό των Kiss που όταν μεγάλωσε, κατέληξε ότι άκουγε κουλτούρα... μόνο το ότι παπούδιασε δεν θα λένε. Πέρα από την πλάκα είναι απόλυτα φυσιολογικό. 'Αλλα ακούμε στα παιδικά χρόνια και την εφηβεία (τα πρώτα μας ακούσματα) και άλλα μεγαλώνοντας. Οσο ακούμε περισσότερο μαθαίνουμε και "ανοίγει" και το αυτί μας.Evilnye είπε:Θα λένε ότι πάει παπούδιασε κ αυτός.
Ωχ.... μα αν κοιμόμουν τότε η παράθεσή σου ήταν εφιάλτης!Superfunk είπε:Γιατι νομιζεις οτι εχεις...... ξυπνησει? ;D ;D ;D (πλακα κανω ακου οτι σου γουσταρει,η μουσικη ειναι οπως το κρασι,το καλυτερο ειναι αυτο που σου αρεσει εσενα...)
Επειδή του κόβει του Σακις, μόλις παπουδιάσει αρκετά , θα το γυρίσει σε κουλτούρα, οπότε κάπως θα το σώσει κ έτσι και μετά από 20 χρόνια κάτι θα κάνει.yameth είπε:Αν ακολουθησουν το κοινό των Kiss που όταν μεγάλωσε, κατέληξε ότι άκουγε κουλτούρα... μόνο το ότι παπούδιασε δεν θα λένε.
Σκέφτηκες ότι μπορεί να μην αποκυρρήσεις κάτι επειδή απλά σου αρέσει και να μην το ανάγεις σε ψυχοκοινωνική χρηστομάθεια???yameth είπε:Αν ακολουθησουν το κοινό των Kiss που όταν μεγάλωσε, κατέληξε ότι άκουγε κουλτούρα... μόνο το ότι παπούδιασε δεν θα λένε.
Πέρα από την πλάκα είναι απόλυτα φυσιολογικό. 'Αλλα ακούμε στα παιδικά χρόνια και την εφηβεία (τα πρώτα μας ακούσματα) και άλλα μεγαλώνοντας. Οσο ακούμε περισσότερο μαθαίνουμε και "ανοίγει" και το αυτί μας.
Επειδή ο Χ Σάκης και η μουσική του όμως ήταν μέρος της ζωής μας, η αίσθηση της αυτοσυντήρισης δεν μας επιτρέπει για λόγους ισοροπίας να τα αποκυρήξουμε.
Το να τα υπερασπιζόμαστε όμως για το πολιτιστικό τους περιεχόμενο... είναι για ειδικές περιπτώσεις σαν του relayer που τα'χει βάλει με όλους. Φανατικά θα έλεγα.
παντως οντως τετοιος χαμος δεν εχει ξαναγινει ποτε στην Ελλαδα με ξενο γκρουπ,την βλεπω την 70αρα χαλαρα.Από την προηγούμενη Πέμπτη, οπότε άρχισε η διανομή των εισιτηρίων στα μέλη του φαν κλαμπ των U2, έχουν πουληθεί 30.000 εισιτήρια.
παντα μου αρεσε αυτος ο ορος ολα τα αλλα ειναι ατεχνα? :"έντεχνα"
Τελείωσαν χθες.Evilnye είπε:Και στην προπώληση ac/dc πάντως χαμός είχε γίνει, αλλά soldout δεν ήταν. Αρκεί να μείνουν εισιτήρια των 33 μέχρι το καλοκαίρι
Στο tickethouse.gr με πιστωτική μια χαρά διαθέσιμα έχει.Wow! είπε:Τελείωσαν χθες.
Στο ticketpro τελείωσαν χθες.Evilnye είπε:Στο tickethouse.gr με πιστωτική μια χαρά διαθέσιμα έχει.
Ουφ...... δε θέλω να πάρω από τώρα... κλαψ.. εδώ δεν έχω πάρει ακόμα για Chick corea και Stanley Clarke :/Wow! είπε:Στο ticketpro τελείωσαν χθες.
ωχ! λες να έχουν αποσυρθεί και να παίζουν σωσίες με make up τόσο καιρό? ;D ;DEvilnye είπε:Πάντως οι Kiss είναι η πιο εμπορικά έξυπνη ιδέα σαν μπάντα.
Και να πεθάνουν όλοι, πουλάνε το makeup και η μπάντα συνεχίζει να υπάρχει.
Αναρωτιέμαι πάντως που βρίσκεις την όρεξη να αυτοακυρώνεσαι με τέτοιο τρόπο σε (granted, ολίγον τι καταδικασμένο εκ προοιμίου) θρεντ από φορουμ μουσικής τεχνολογίας.Η εμπορική παρακμή τους (διότι μουσικά ποτέ δεν παρήκμασαν) άρχισε από το '82 και μετά.
Δικαίωμά σου να σου λέει ή να μη σου λέει!ndnikola είπε:ωχ! λες να έχουν αποσυρθεί και να παίζουν σωσίες με make up τόσο καιρό? ;D ;D
Σοβαρά τώρα (not) από ένα συγκρότημα όπως οι kiss με τόσο φοβερούς στίχους, αισθητική και γενικότερη μουσική ιστορία και παρουσία, έχουν πολλά να ζηλέψουν οι u2.
Αναρωτιέμαι πάντως που βρίσκεις την όρεξη να αυτοακυρώνεσαι με τέτοιο τρόπο σε (granted, ολίγον τι καταδικασμένο εκ προοιμίου) θρεντ από φορουμ μουσικής τεχνολογίας.
Δηλαδή τόσο εύκολα έπεισες τον εαυτό σου για το πόσο μεγάλη μπάντα είναι οι kiss και πόσο υπερεκτιμημένοι είναι αυτοί οι u2 που δεν θα ησυχάσεις αν δεν πείσεις άλλους 100?
Και στο κάτω κάτω, εσένα χρειάζονται οι kiss και οι κάθε kiss για την υπεράσπισή τους? Η μουσική τους δεν μπορεί να μιλήσει γι αυτούς?
Παρεμπιπτόντως, σε μένα "μίλησε" η μουσική τους και δεν μου "είπε" τα ίδια με τους u2.
edit, από ότι βλέπω το θρεντ πήρε τη φυσική τροπή του, τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων! (εγώ ευτυχώς ψώνισα έγκαιρα και για corea/clarke).