Ένας τύπος τρέχει μανιωδώς προς την πιάτσα ταξί. Στον πρώτο ταξιτζή που βρίσκει του λέει θα με πας σε αυτή την διεύθυνση, που είναι το σπίτι μου αλλά θα ανέβεις και εσύ επάνω γιατί είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα μου είναι επάνω με τον εραστή της και σε θέλω για μάρτυρα στα δικαστήρια και να με συγκρατήσεις μη και κάνω καμία τρέλα.
Ο ταξιτζής με τα χίλια ζόρια αλλά και τα εξτρά χρήματα που του προσέφεραν, δέχεται να τον πάει
Φτάνουν στο σπίτι του εν' δυνάμει κερατά και ανεβαίνουν επάνω.
Μπουκάρει στο υπνοδωμάτιο και βλέπει όντως την γυναίκα του με έναν άλλο άντρα να ......ξέρετε (μην μπούμε και σε λεπτομέρειες)
Αρπάζει τον τύπο και καθώς τον ταρακουνάει και τον βρίζει συνεχώς του επαναλαμβάνει
Κερατάς: Ποιος είσαι ρε αλήτη και ξανά μανά ποιος είσαι ρε αλήτη?
Εραστή: Αμάν ρε φίλε μας έπρηξες ποιος είσαι και ποιος είσαι, να σου πω ποιος είμαι! Είμαι αυτός που κάθε μήνα σκάει 1000Ευρώ για τις σπουδές και εξόδους του γιου σου και 600Ευρω για το πιάνο και μπαλέτο της κόρης σου.
Πετάγεται και ο ταξιτζής απευθυνόμενος στον κερατά σύζυγο.
Ταξιτζής: Δεν τον σκεπάζεις μην μας κρυώσει!
Ο ταξιτζής με τα χίλια ζόρια αλλά και τα εξτρά χρήματα που του προσέφεραν, δέχεται να τον πάει
Φτάνουν στο σπίτι του εν' δυνάμει κερατά και ανεβαίνουν επάνω.
Μπουκάρει στο υπνοδωμάτιο και βλέπει όντως την γυναίκα του με έναν άλλο άντρα να ......ξέρετε (μην μπούμε και σε λεπτομέρειες)
Αρπάζει τον τύπο και καθώς τον ταρακουνάει και τον βρίζει συνεχώς του επαναλαμβάνει
Κερατάς: Ποιος είσαι ρε αλήτη και ξανά μανά ποιος είσαι ρε αλήτη?
Εραστή: Αμάν ρε φίλε μας έπρηξες ποιος είσαι και ποιος είσαι, να σου πω ποιος είμαι! Είμαι αυτός που κάθε μήνα σκάει 1000Ευρώ για τις σπουδές και εξόδους του γιου σου και 600Ευρω για το πιάνο και μπαλέτο της κόρης σου.
Πετάγεται και ο ταξιτζής απευθυνόμενος στον κερατά σύζυγο.
Ταξιτζής: Δεν τον σκεπάζεις μην μας κρυώσει!