Αντί για GEORGE L, τι ?

Νομίζω ότι μερικοί δίνουν 10 feet καλώδιο και 12 βύσματα (άρα 6 καλώδια) Δεν σου φτάνουν για αρχή??? :D Αύριο-μεθάυριο θα παραγγείλω και εγώ ένα σετάκι... :wink:
γιατι θα παραγγειλεις;παιζεις και εσυ με πολλα πεταλια; :)
Παίζω με 213 πετάλια και ένα ebow 8) ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ! (χαχαχα)

μονο με 213?? :lol:

αν δεν ειναι 214 δεν κανεις τιποτα φίλε μου! :lol:

εξαλλου: "τι το θες το πεταλάκι?"-"αφου παιζει & ΜΟΝΟ του!!" :lol:

Εγώ πάλι Ηλία έχω αρχίσει τις αλλαγές και βάζω σιγά σιγά GLs στα πετάλια μου, δεν το έκανα μια κι έξω. ΠΧ: παίρνω 4 βύσματα αυτό το μήνα, 4 τον επόμενο κλπ. (Να μας μένουν και για τίποτα πετάλια λεφτά! :lol: ) ¶λλωστε και τα ernie ball που έχω στα άλλα δεν είναι κακά, αλλά μειώνονται σταδιακά...

Με βολεύουν απίστευτα μιας και αργώ πολύ να κόψω και να κολήσσω τα υπόλοιπα συμβατικά καλώδια-βύσματα με αμφίβολα αποτελέσματα...

Έτσι και ό,τι κι αν αλλάξω στο pedalboard μπορώ απλά με λίγο καλώδιο να βιδώσω - ξεβιδώσω τα βύσματα και να κερδίσω ΠΟΛΥ χώρο.

Για μένα αξίζει τον κόπο και μόνο για την ταλαιπωρία που γλυτώνεις, αλλά και για το χώρο.

μονο με 213?? :lol: αν δεν ειναι 214 δεν κανεις τιποτα φίλε μου! :lol:

εξαλλου: "τι το θες το πεταλάκι?"-"αφου παιζει & ΜΟΝΟ του!!" :lol:
Xα χα χα... Περιμένω άλλα 2 αυτό το μήνα, άρα θα γίνουν 215!!!!

Τα George L δε θέλουν κόλληση με κολλητήρι? Απλά κόβεις το καλώδιο και βιδώνεις το βύσμα???

Τα George L δε θέλουν κόλληση με κολλητήρι? Απλά κόβεις το καλώδιο και βιδώνεις το βύσμα???
8O

Και βέβαια! Αυτό εξάλλου είναι το ένα βασικό ατού τους!

:wink:

Τελικά παρήγγειλα 2 σετ από τον τύπο που λέγαμε:

(48*2) + 12.5 μεταφορικά = 108,5$ ==> 87.37¤

Σύνολο 20' καλώδιο και 20 βύσματα ;)

Του έστειλα email και δέχτηκε να γράψει χαμηλότερη τιμή στο δέμα, ώστε να μη με πιάσουν στο τελωνείο και πληρώνω ...μαμισιάτικα!!! :D

Για όποιον ενδιαφέρεται, ο τύπος λέγεται "stratoplexi" και έχει και ebay store με το όνομα Cool Guitar Stuff ;)

Μετά από 6 μόνο μέρες μου ήρθε το δέμα με το καλώδιο και τα βύσματα GEORGE L!!! :D:D:D

O Αμερικάνος δήλωσε τιμή 10.4$ αντί για 108,5$ που ήταν κανονικά ;););)

Θέλω να ρωτήσω τι διαφορά έχουν τα Unplated (brass) βύσματα που πήρα από τα nickel???

Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος πώς να τα φτιάξω?? Διάβασα τις οδηγίες αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος τι εννοούν... :oops:

Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος πώς να τα φτιάξω?? Διάβασα τις οδηγίες αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος τι εννοούν... :oops:
1) Κόβεις στο μήκος που θέλεις με καθαρές τομές. Κόφτης καλωδίων απαραίτητος.

2) Ξεβιδώνεις τη γείωση

3) Καρφώνεις γερά το καλώδιο στο jack

4) Σφίγγεις τη γείωση μέχρι να τερματίσει (για πλευρικά jack, για τα ίσια μέχρι να μη φαίνεται η βίδα).

5) Απολαμβάνεις! :wink: :D

1) Κόβεις στο μήκος που θέλεις με καθαρές τομές. Κόφτης καλωδίων απαραίτητος.
Τι εννοείς "καθαρές τομές"? Να είναι ίσια/ευθεία κομμένο το καλώδιο

2) Ξεβιδώνεις τη γείωση
Γειωση ονομάζεις τη βίδα?

Sorry που ρωτάω προφανή πράγματα, αλλά 85¤ έδωσα, δε θέλω να τα ...σκατώσω!!! :D:D:D :lol: :lol:

Μόλις βρήκα αυτό:

RTdiagramSM.gif

RIGHT ANGLE (see top diagram)

Cut your cable straight across. Remove the top

of your right angle plug and put the plug on your

cable. Bend the cable over into the slot on the

side of the plug just enough to get the top back

on the plug. (DO NOT TAKE YOUR THUMB AND

PUSH THE CABLE TO THE BOTTOM OF THE

SLOT!!) Screw your top all the way down

completely. This is your ground connection.

:D

Χαχαχα, εγώ νόμιζα ότι ήδη είχες δει τις οδηγίες από το επίσημο site! :lol: :lol:

Ναι, το ρόλο γείωσης παίζει η βίδα. Ναι, πρέπει να είναι κομμένα τελείως κάθετα και χωρίς να έχει φύγει πουθενά ο φλοιός του καλωδίου. Προσοχή όταν το... εισχωρείς... ευγενικά και αργά αργά... με σεβασμό :lol: (αντουάν αν κάνεις κανένα σχόλιο θα σε σκίσω! :P :lol: :lol: )

Α, και αυτές οι μαλακίες που λένε οι οδηγίες, μην πάρεις τον αντίχειρα από πάνω κλπ είναι για ταχυδακτυλουργούς, απλά κάρφωσέ το το τιμημένο και μετά βίδωσε καλά τη βίδα. Θα στρίψει όσο χρειάζεται μόνο του. :wink:

Προσοχή όταν το... εισχωρείς... ευγενικά και αργά αργά... με σεβασμό
Ελπίζω να μη χρειάζεται οποιαδήποτε μορφή ...λίπανσης!!!

Θα είμαι...στοργικός!!! :lol: :lol: :lol:

Θέλω να ρωτήσω τι διαφορά έχουν τα Unplated (brass) βύσματα που πήρα από τα nickel???
Eχουν & καλα περισσοτερα μπασα.(σιγα μην εχουν :roll: ) :lol:

Μονο ο Ερικ Τζονσον το ακουει βεβαια αυτο... :lol:

Ελπίζω να μη χρειάζεται οποιαδήποτε μορφή ...λίπανσης!!!Θα είμαι...στοργικός!!! :lol: :lol: :lol:
Τι να σου πω... είναι και θέματα γούστου και διάθεσης αυτά. :P

Ναι μωρέ' date=' θέλει χωρίς βία, γιατί είναι σπαστικό να σου ξεφλουδίσει, να μην παίζει, άντε πάλι να το κόβεις, να μη σου φτάνει πλέον σε μήκος, να κόβεις άλλο... καταλαβαίνεις...

Eχουν & καλα περισσοτερα μπασα.(σιγα μην εχουν :roll: ) :lol: Μονο ο Ερικ Τζονσον το ακουει βεβαια αυτο... :lol:
Λίγα με τον Έρικ... παππού!! :P :lol: :lol: (ενώ ο Ερικ είναι και καλά τζόβενο! :lol: )

Ρε! ίδια μέρα ίδια ώρα τα παραγγήλαμε' date=' εμένα γιατί δεν μου ήρθαν ακόμη? :evil:[/quote']
Τι να πω...??? :roll: :roll: Δε ξέρω... Κανονικά θα πρέπει να σου έρθουν μέχρι αύριο..!!!

Ρε! ίδια μέρα ίδια ώρα τα παραγγήλαμε' date=' εμένα γιατί δεν μου ήρθαν ακόμη?
:evil:[/quote']

προφανως οι ταχυδρομοι στις Σερρες βαρανε περισσοτερο φραπεδια απο αυτους των Ιωαννινων :lol:

Καλά αν είμουν Σέρρες δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο! Εκεί ενώ το ωράριο τους είναι μέχρι τις 16.30 το ταχυδρομείο είναι άδειο μετά τις 14:00! Έχουν και ολοκαίνουργιο κτήριο τρομάρα τους!

:twisted:

Θεσσαλονίκη είμαι αυτό το καιρό και μάλιστα μένω 200 μέτρα από τα κεντρικά ταχυδρομεία!

:roll:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back