Anastasia - Νέο τραγούδι

ρε σεις που τα κατέχετε, να μου εξηγήσει κάποιος...

ΓΙΑΤΙ έχω 64 views στα βιντεά μου?

ε ?

γιατί ?
Δεν θα σου απαντήσω κατ' ευθείαν,αλλά πλαγίως.

Μου είπε πρόσφατα μία "αν δεν δείξεις βυζί δεν ξανάρχομαι στα live σου"

Γι' αυτό.

Δεν θα σου απαντήσω κατ' ευθείαν,αλλά πλαγίως.

Μου είπε πρόσφατα μία "αν δεν δείξεις βυζί δεν ξανάρχομαι στα live σου"

Γι' αυτό.
θα σου απαντήσω πλαγίως ότι απάντησα στον σιγαρέττο13

Είναι από τις μεγαλύτερες μαλακίες που άκουσα ατον τελευταίο καιρό και ακούω πολύ μουσική. Άντεξα γύρω στα 30 δευτερόλεπτα δίνοντας παράλληλα θερμά συγχαρητήρια σε όποιον άκουσε παραπάνω. 

Είναι από τις μεγαλύτερες μαλακίες που άκουσα ατον τελευταίο καιρό και ακούω πολύ μουσική. Άντεξα γύρω στα 30 δευτερόλεπτα δίνοντας παράλληλα θερμά συγχαρητήρια σε όποιον άκουσε παραπάνω. 
Να ανακαλέσεις για τον φίλο σου τον. cos_dr και να κάνεις το ρουσφέτι να πεις πως είναι καταπληκτικό, ξεπερνά κάθε προσδοκία και το ακούς ξανά και ξανά ???Χαχαχαχαχαχα 

Μην με στεναχωρείς. Μια φορά ζήτησα και εγώ κάτι στα 20 χρόνια εδώ μέσα ?????Χαχαχαχαχα 

Ρε σεις ήμαρτον με την Τασία, μια βδομαδα τωρα.

δηλ μπαινεις και ειναι μονιμα κορυφη στη συζητηση, όπως και στα τσαρτς ?

Τασία και μανταλάκια παίζουν φουλ σαμπάνια τωρα 10 μερες.

Να ανακαλέσεις για τον φίλο σου τον. cos_dr και να κάνεις το ρουσφέτι να πεις πως είναι καταπληκτικό, ξεπερνά κάθε προσδοκία και το ακούς ξανά και ξανά ???Χαχαχαχαχαχα 

Μην με στεναχωρείς. Μια φορά ζήτησα και εγώ κάτι στα 20 χρόνια εδώ μέσα ?????Χαχαχαχαχα 

Ναι. τώρα που το άκουσα όλο, γιατί δε μπορεις να καταλάβεις πολλά μέσα σε 10 δευτ. τώρα καταλαβαίνω πόσο ωραίο είναι. Μπράβο στην Αναστασία, τελευταία έχω καύλες πολλές δε ξέρω γιατί ισως το εμβόλιο,  και φυσικά σε όλους τους συντελεστές. 

Ναι. τώρα που το άκουσα όλο, γιατί δε μπορεις να καταλάβεις πολλά μέσα σε 10 δευτ. τώρα καταλαβαίνω πόσο ωραίο είναι. Μπράβο στην Αναστασία, τελευταία έχω καύλες πολλές δε ξέρω γιατί ισως το εμβόλιο,  και φυσικά σε όλους τους συντελεστές. 
Τhanks αγαπητέ για την θετική κριτική και σου χρωστάω χάρη ?Θα βάλουμε κανα δικό σου υπουργό όταν πάρουμε πάλι  σύντομα όπως φαίνεται την εξουσία οι κομμουνιστες ?

Πάντως το Story της Λιόλιου είναι καλύτερο..
Εγώ ξέρω πως τα views της Αναστασίας είναι περισσότερα. ?

Τι να το κάνω αν είναι το story καλύτερο...............................?

Πόσα πήγαμε....

Έχουμε συγκεντρώσει ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ αν θυμάμαι το νούμερο ακριβώς που θα έλεγε και ο Αλαφούζος?

Έχουμε συγκεντρώσει ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ αν θυμάμαι το νούμερο ακριβώς που θα έλεγε και ο Αλαφούζος?

Ποιος?

Αυτός που θα δώσει 2 εκατομμύρια για μεταγραφές του Ιανουαρίου που τελειώνουν σε 4 ώρες και δεν έχει πάρει παίκτη?

Ποιος?

Αυτός που θα δώσει 2 εκατομμύρια για μεταγραφές του Ιανουαρίου που τελειώνουν σε 4 ώρες και δεν έχει πάρει παίκτη?
Έχουμε σαρώσει.

Και πρώτο θέμα στο noiz για συνεχή μέρα.

Τέτοια αυθόρμητη συμμετοχή...........

είναι συγκινητικό.

Ακόμα και ο @atreu73 είναι ενθουσιασμένος με το κομμάτι?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back