hot! Ανακοίνωση: Το νέο Noiz έρχεται τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Ακριβώς κάτω από τις φωτογραφίες μιας αγγελίας, έχει άχρηστες πληροφορίες. Αντι να υπάρχει ένα «τύπος εφέ -> overdrive», έχει όλο αυτό το κατεβατό που πρέπει να προσπεράσω για να ψάξω να βρω το -υποβαθμισμένο- κειμενάκι της περιγραφής της αγγελίας.

IMG_3525.png

Οι εικόνες στην αρχική σελίδα των αγγελιών είναι τεράστιες. Στην 32άρα οθόνη που έχω θα πρέπει να απομακρύνομαι απο την οθονη για να μπορώ να περιηγηθώ. Είναι πολύ κουραστικό το τεραστιο μεγεθος αυτό. 12εκ Χ 12εκ είναι το κάθε εικονίδιο (στην δικιά μου οθόνη) και δεν αλλάζει το μεγεθος, όσο και να μειώσω το ζουμ του browser.

1766387683866.png

Οι εικόνες στην αρχική σελίδα των αγγελιών είναι τεράστιες. Στην 32άρα οθόνη που έχω θα πρέπει να απομακρύνομαι απο την οθονη για να μπορώ να περιηγηθώ. Είναι πολύ κουραστικό το τεραστιο μεγεθος αυτό. 12εκ Χ 12εκ είναι το κάθε εικονίδιο (στην δικιά μου οθόνη) και δεν αλλάζει το μεγεθος, όσο και να μειώσω το ζουμ του browser.

Προβολή συνημμένου 52781
Ναι. Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μειωθεί λίγο το μέγεθος.

Προβολή συνημμένου 52781
δεν είναι αυτό το μέγεθος, μήπως έχεις κάνει zoom OUT στο browser?
γιατί τα κείμενα φαίνονται πολύ μικρότερα σε σχέση με τις εικόνες.

δεν είναι αυτό το μέγεθος, μήπως έχεις κάνει zoom OUT στο browser?
γιατί τα κείμενα φαίνονται πολύ μικρότερα σε σχέση με τις εικόνες.

με 25% ζουμ
1766399176992.png

με 100%

1766399242686.png

με 200%

1766399295566.png

Ναι. Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μειωθεί λίγο το μέγεθος.
θα μπορούσες να μου στείλεις και εσύ ένα screenshot?
και αν γίνεται σε τι ανάλυση είναι η οθόνη

Στο σάητ απ' το PC υπάρχει λινκ πάνω αριστερά που σε οδηγεί στις αγγελίες. Στο κινητό δεν υπάρχει. Ή είναι πολύ καλά κρυμμένο και δεν μπορώ να το βρω

θα μπορούσες να μου στείλεις και εσύ ένα screenshot?
και αν γίνεται σε τι ανάλυση είναι η οθόνη
50% zoom 1080p 32inch.png
100% zoom 1080p 32inch.png
Scroll 50%  zoom 1080p 32inch.png

1080p /32'' Monitor/ 50% -100% - 50% zoom αντίστοιχα
Browser: Microsoft Edge

Στο σάητ απ' το PC υπάρχει λινκ πάνω αριστερά που σε οδηγεί στις αγγελίες. Στο κινητό δεν υπάρχει. Ή είναι πολύ καλά κρυμμένο και δεν μπορώ να το βρω
Υπάρχει ένα link στο menu που ανοίγει κάνοντας click στο εικονίδιο με τις 3 παύλες πάνω αριστερά.
Άλλο ένα στο menu που ανοίγει κάνοντας click στο εικονιδιο με το ανθρωπάκι.
IMG_1086.jpeg

Και υπάρχει άλλο ένα στο footer της σελίδας εκεί που λέει "Χρήσιμα".

Κάτι που μου λείπει λίγο είναι όταν σκρολάρω και φτάνω στον πάτο, συχνά θέλω ν' αλλάξω κατηγορία οπότε ήταν πολύ εξυπηρετική η επανάληψη στην ουσία της γραμμής με το βασικό μενού που υπάρχει στην κορυφή. Κι ένα βελάκι επαναφοράς στην αρχή της σελίδας θα ήταν χρήσιμο.

Υπάρχει ένα link στο menu που ανοίγει κάνοντας click στο εικονίδιο με τις 3 παύλες πάνω αριστερά.
Άλλο ένα στο menu που ανοίγει κάνοντας click στο εικονιδιο με το ανθρωπάκι.
Eίναι λογικό να μπερδεύτηκες αλλά αναφέρομαι στο σάητ του φόρουμ και όχι στων αγγελιών

υπάρχει κανείς που να έλαβε ειδοποίηση για νέο μήνυμα στις αγγελίες, και το email να πήγε στα spam;

Με 'γεια το καινούριο website! Γιατί στις αγγελίες που με ενδιαφέρουν δεν απαντάνε στα μηνύματα; Άλλαξε κάτι;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back