- Πόντοι
- 78
Δεν διορθωθηκεμπορείς να δεις τώρα;
σε ευχαριστώ για την υπομονή.
Δεν διορθωθηκεμπορείς να δεις τώρα;
Τωρα ειναι οκμπορείς να δεις τώρα;
Ναι. Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μειωθεί λίγο το μέγεθος.Οι εικόνες στην αρχική σελίδα των αγγελιών είναι τεράστιες. Στην 32άρα οθόνη που έχω θα πρέπει να απομακρύνομαι απο την οθονη για να μπορώ να περιηγηθώ. Είναι πολύ κουραστικό το τεραστιο μεγεθος αυτό. 12εκ Χ 12εκ είναι το κάθε εικονίδιο (στην δικιά μου οθόνη) και δεν αλλάζει το μεγεθος, όσο και να μειώσω το ζουμ του browser.
Προβολή συνημμένου 52781
δεν είναι αυτό το μέγεθος, μήπως έχεις κάνει zoom OUT στο browser?Οι εικόνες στην αρχική σελίδα των αγγελιών είναι τεράστιες. Στην 32άρα οθόνη που έχω θα πρέπει να απομακρύνομαι απο την οθονη για να μπορώ να περιηγηθώ. Είναι πολύ κουραστικό το τεραστιο μεγεθος αυτό. 12εκ Χ 12εκ είναι το κάθε εικονίδιο (στην δικιά μου οθόνη) και δεν αλλάζει το μεγεθος, όσο και να μειώσω το ζουμ του browser.
Προβολή συνημμένου 52781
δεν είναι αυτό το μέγεθος, μήπως έχεις κάνει zoom OUT στο browser?
γιατί τα κείμενα φαίνονται πολύ μικρότερα σε σχέση με τις εικόνες.
θα μπορούσες να μου στείλεις και εσύ ένα screenshot?Ναι. Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μειωθεί λίγο το μέγεθος.
θα μπορούσες να μου στείλεις και εσύ ένα screenshot?
και αν γίνεται σε τι ανάλυση είναι η οθόνη
Υπάρχει ένα link στο menu που ανοίγει κάνοντας click στο εικονίδιο με τις 3 παύλες πάνω αριστερά.Στο σάητ απ' το PC υπάρχει λινκ πάνω αριστερά που σε οδηγεί στις αγγελίες. Στο κινητό δεν υπάρχει. Ή είναι πολύ καλά κρυμμένο και δεν μπορώ να το βρω
Eίναι λογικό να μπερδεύτηκες αλλά αναφέρομαι στο σάητ του φόρουμ και όχι στων αγγελιώνΥπάρχει ένα link στο menu που ανοίγει κάνοντας click στο εικονίδιο με τις 3 παύλες πάνω αριστερά.
Άλλο ένα στο menu που ανοίγει κάνοντας click στο εικονιδιο με το ανθρωπάκι.
Sorry. Λαθος κατεύθυνση.Eίναι λογικό να μπερδεύτηκες αλλά αναφέρομαι στο σάητ του φόρουμ και όχι στων αγγελιών
Ναιυπάρχει κανείς που να έλαβε ειδοποίηση για νέο μήνυμα στις αγγελίες, και το email να πήγε στα spam;
τι email είναι? gmail hotmail κτλ
Hotmailτι email είναι? gmail hotmail κτλ