Ανακοίνωση Moog Music.

Σύμφωνοι, αλλά μπροστά σε ένα UF8 ένα Avid S1 ή ένα Mackie Universal Pro είναι "φθηνιάρικο". Αλλά όχι τόσο που να μου σκορπίσει σε 6 μήνες χρήσης.

Γιατί τα μικρά κοντρόλλερ να έχουν τόσο απαράδεκτη ποιότητα, διεταιρικά; Είναι λες και το έχουν συμφωνήσει όλοι. Ποιο το νόημα να βγάζουν κάθε 6 μήνες ένα καινούργιο μοντέλο που βγάζει 1 χρόνο μαξ; Αυτό αναρωτιέμαι. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο κοντρόλλερ μεγαλύτερης αντοχής και πιο ακριβό;
Για το x-touch το λες αυτό?

Το θεωρείς φτηνιαρικο?

Το x-touch (όχι το κόμπακτ) έχει περίπου 550. Το mackie 1100. Εννοείς πως θα έπρεπε να υπάρχει κάτι με καλύτερη ποιότητα, κάπου ανάμεσα?

Υποψιάζομαι πως έχω μπερδευτεί μάλλον στην πρώτη ερώτηση που σου έκανα. 

Αλλά μ'ενδιαφερει η συγκεκριμένη συζήτηση για τα controller , οπότε αν μπορείς Γιώργη πληζ απαντα με ?

Πχ το δικό σου ποστ ...

Untitled.jpg

..... και όταν πατήσω το "παράθεση" σε αυτό ...

Untitled-1.jpg

Πρόσεξε, το κόμπακτ δεν έχει ούτε οθόνες ούτε τρανσπορτ ούτε το όλο μακί στήσιμο. Είναι κόμπακτ. Άλλο λέω εγώ, ότι η μπέριντζερ "ως φθηνή εταιρία" καταφέρνει να βγάζει μια συσκευή στη μισή τιμή, η οποία είναι αξιοπρεπής. Κάνουν κλικ οι ενκόντερ, γυρνάνε με σαφήνεια. Τώρα οκ, αν δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση, αν τα μοτερ βγάζουν λίγο παραπάνω θόρυβο, οκ. Σύμφωνοι. Αλλά δουλεύει.

Στα μικρά κοντρόλλερ, δεν ξέρω αν είμαι γκαντέμης εγώ, αλλά ειναι λες και υπάρχει συνομοσία. M audio oxygen 61, σκόρπισε, 8άρι v2 σκόρπισε, ακαι μπκ3 μινι σκόρπισε, mpd σκόρπισε. Και ναι μεν είναι οι τιμές ευτελείς, αλλά ρε παιδί μου ξενερώνω. Δένομαι με τα μηχανήματα. Κάθεται το FF 400 20 χρόνια και κοιτάει τα κοντρόλλερ να φεύγουν και να έρχονται και κουνάει το κεφάλι.?

Και σκάρλετ κάρτες, αν το πάμε εκεί, πάλι φτηνιάρες είναι, καμία δεν σκόρπισε. Κατάλαβες πώς το θέτω;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Ευχαριστώ
Reactions: σκούφοΣ
Σύμφωνοι, αλλά μπροστά σε ένα UF8 ένα Avid S1 ή ένα Mackie Universal Pro είναι "φθηνιάρικο". Αλλά όχι τόσο που να μου σκορπίσει σε 6 μήνες χρήσης.

Γιατί τα μικρά κοντρόλλερ να έχουν τόσο απαράδεκτη ποιότητα, διεταιρικά; Είναι λες και το έχουν συμφωνήσει όλοι. Ποιο το νόημα να βγάζουν κάθε 6 μήνες ένα καινούργιο μοντέλο που βγάζει 1 χρόνο μαξ; Αυτό αναρωτιέμαι. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο κοντρόλλερ μεγαλύτερης αντοχής και πιο ακριβό;

Να το, το κάνατε πάλι ρε αλιήτες.

Πες την αλήθεια, εσύ κι ο Αλής έχετε χακάρει το σύστημα έτσι?
Το βρήκες κι εσύ κυρ Φιουζιονάρα μου!

Μια καινούργια εποχή κιτρινισμού ανοίγεται μπροστά μας!?

• Haha
Reactions: fusiongtr
Οκ καλά το κατάλαβα δηλαδή πως μπερδεύτηκα . 

Είπα κ εγώ γιατί το x-touch δε μου φάνηκε καθόλου φτηνιαρικο.

• Like
Reactions: Ali Barout
Δεν λες τίποτα ...

Το μπιφ θα πάει σύννεφο. :classic_tongue:
Θες μπηφ?

Το λάθος που έγινε πριν με τον καταρράκτη, που έβαλε δικό μου κουώουτ κ φάνηκε σαν δικό του, φαντάσου να γίνει εν μέσω πυρών σε θέμα για moog. Ο,τι δηλαδή κουώουτ που υπερασπίζεται τα moog από λάθος φαίνεται πως το είπε ο καταρράκτης. Μετά θα είμαστε για noiz.gr mk 2

Γελάμε, αλλά πάλι καλά που το είδε ο καταρράκτης, γιατί εγώ παιδιά δεν το είχα καταλάβει. Έγινε και χτες, αλλά δεν έδωσα βάση, απλά έγραψα από κάτω ότι ήταν λάθος το quote. Δεν γίνεται και edit εύκολα το ρημάδι μετά. Τέλος πάντων.

Παράθεση μέσα από παράθεση τζιζ. Αυτό το νόημα.

Γελάμε, αλλά πάλι καλά που το είδε ο καταρράκτης, γιατί εγώ παιδιά δεν το είχα καταλάβει.

Σωστός, μπράβο στον καταρράκτη, αλλά μπράβο και σε σένα που βρήκες πώς γίνεται.

Τώρα που το ξέρουμε ... ?

• Haha
Reactions: Ali Barout

Τώρα που το ξέρουμε ... ?
Τα έχουμε πει ξανά πρόσφατα. 

Εσκεμμένα γίνεται κ αλλιώς... Πιο ευκολα

Τώρα που το ξέρουμε ... ?

Εντιτ: με πρόλαβες ατιμε @manosx

Του θρεντ? Ε κάποιος πρέπει να το κλειδώσει πλεον

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα