Ανακοίνωση Moog Music.

Το μόνο που έχω από Behringer είναι το X-Touch Compact. Το έχω κανα 5μηνο. Μια χαρά ποιότητα κατασκευής έχει. Κάνει τη δουλειά του. 3 χρόνια εγγύηση από Thomann. Δεν πάει να χαλάσει και αύριο; Αυτό θα το στείλω πίσω. Ένα κοντρόλλερ 80 ευρώ, ντρέπομαι και να το στείλω πίσω να πω την αλήθεια.
Από το x-touch κυρίως κ κάποια μικτακια είναι η θετική εμπειρία μου

Το μόνο που έχω από Behringer είναι το X-Touch Compact. Το έχω κανα 5μηνο. Μια χαρά ποιότητα κατασκευής έχει. Κάνει τη δουλειά του. 3 χρόνια εγγύηση από Thomann. Δεν πάει να χαλάσει και αύριο; Αυτό θα το στείλω πίσω. Ένα κοντρόλλερ 80 ευρώ, ντρέπομαι και να το στείλω πίσω να πω την αλήθεια.
Αυτό δεν έχει 80 έχει κοντά στα 400

Λιγο προσοχή παιδιά στις παραθέσεις και πως τις ποστάρετε, η παρακάτω παράθεση πχ δεν είναι δικιά μου.?

image.png

Λιγο προσοχή παιδιά στις παραθέσεις και πως τις ποστάρετε, η παρακάτω παράθεση πχ δεν είναι δικιά μου.?

Προβολή συνημμένου 36354
Πάλι;;;; Ρε συ σόρρυ, έγινε και χτες αυτό, το είδα και το σχολίασα. Τον μπιλάρα κουοτάρισα. Ποτέ δεν "πειράζω" παραθεσεις, ή πατάω το κουμπί να το βάλει όλο, ή μαρκάρω και πατάω παράθεση. Κάτσε να ανοίξω pc να κάνω edit.

• Haha
Reactions: Waterfall-K
Πάλι;;;; Ρε συ σόρρυ, έγινε και χτες αυτό, το είδα και το σχολίασα.

Το έχω δει κι εγώ κάπου, και μου φάνηκε παράξενο.

Το έχω δει κι εγώ κάπου, και μου φάνηκε παράξενο.
Μάλλον το μπέρδεμα γίνεται λόγω κινητού. Σε pc γίνονται όλα πολύ πιο εύκολα και φαίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα. image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Συμφωνώ
Reactions: fusiongtr
Μάλλον το μπέρδεμα γίνεται λόγω κινητού.

Του διαόλου πράματα είναι αυτά τα κινητά.

Πώς μπορείτε και βλέπετε και πώς μπορείτε και γράφετε από τέτοια μαραφέτια δεν μπορώ να το καταλάβω.

Λοιπόν το βρήκα πώς γίνεται.

Άντε παλιιιιι.... Οκ 

Το μόνο που έχω από Behringer είναι το X-Touch Compact. Το έχω κανα 5μηνο. Μια χαρά ποιότητα κατασκευής έχει. Κάνει τη δουλειά του. 3 χρόνια εγγύηση από Thomann. Δεν πάει να χαλάσει και αύριο; Αυτό θα το στείλω πίσω. Ένα κοντρόλλερ 80 ευρώ, ντρέπομαι και να το στείλω πίσω να πω την αλήθεια.

?

Το μόνο που έχω από Behringer είναι το X-Touch Compact. Το έχω κανα 5μηνο. Μια χαρά ποιότητα κατασκευής έχει. Κάνει τη δουλειά του. 3 χρόνια εγγύηση από Thomann. Δεν πάει να χαλάσει και αύριο; Αυτό θα το στείλω πίσω. Ένα κοντρόλλερ 80 ευρώ, ντρέπομαι και να το στείλω πίσω να πω την αλήθεια.

Ντούμπλεξ ποστ φίλως.

Αντί να αλλάξεις το άλλο, έφτιαξες και δεύτερο.

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
Αν κάνεις quote μέσα από απάντηση άλλου, κληρονομεί το quote. Δηλαδή:

image.png image.png

Μάλλον το μπέρδεμα γίνεται λόγω κινητού.
Μας δίνει αυτό. Που είναι λάθος. Οπότε να αποφεύγεται. Το πιασα.

Άντε παλιιιιι.... Οκ 

?

Μήπως να ανοίξετε κανένα νήμα "Ανακοίνωση Moog Music" να τα γράψετε αυτά?

Πώς μπορείτε και βλέπετε και πώς μπορείτε και γράφετε από τέτοια μαραφέτια δεν μπορώ να το καταλάβω.
Λάθος άτομο ρωτάς.? Δεν μπαίνω απ'το κινητό ούτε στο FB, πρώτον γιατί δεν βλέπω πλέον κοντά, και δεύτερον γιατί μετά από 13 χρόνια μπροστά 3-screen pc setups (κι εδώ και ένα χρόνο σε 4-screen setup) οτιδήποτε μικρότερο φαντάζει στα μάτια μου κόλαση.

• Like
Μήπως να ανοίξετε κανένα νήμα "Ανακοίνωση Moog Music" να τα γράψετε αυτά?
Συμφωνώ. Μπορώ να το ανοίξω εδώ? Μέσα στο θέμα που λέγεται "Ανακοίνωση Moog Music" ? 

Νομίζω θα ταίριαζε 

• Haha
Αν κάνεις quote μέσα από απάντηση άλλου, κληρονομεί το quote. Δηλαδή:

Το πιασα.

Δεν κατάλαβα Χριστό.

Πώς να κάνεις quote μέσα από απάντηση άλλου?

Αν πατήσω "παράθεση" σε ποστ κάποιου, βλέπω μόνο ότι έχει γράψει αυτός, και όχι την τυχόν παράθεση που έχει κάνει.

Αυτό δεν έχει 80 έχει κοντά στα 400

Σύμφωνοι, αλλά μπροστά σε ένα UF8 ένα Avid S1 ή ένα Mackie Universal Pro είναι "φθηνιάρικο". Αλλά όχι τόσο που να μου σκορπίσει σε 6 μήνες χρήσης.

Γιατί τα μικρά κοντρόλλερ να έχουν τόσο απαράδεκτη ποιότητα, διεταιρικά; Είναι λες και το έχουν συμφωνήσει όλοι. Ποιο το νόημα να βγάζουν κάθε 6 μήνες ένα καινούργιο μοντέλο που βγάζει 1 χρόνο μαξ; Αυτό αναρωτιέμαι. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο κοντρόλλερ μεγαλύτερης αντοχής και πιο ακριβό;

Δεν κατάλαβα Χριστό.

Πώς να κάνεις quote μέσα από απάντηση άλλου?
Στην απάντηση αυτή που διαβάζεις, αν με το ποντίκι μαρκάρεις το κείμενο "Δεν κατάλαβα Χριστό." μέσα από το μπλοκ της παράθεσης, και πατήσεις παράθεση, θα δεις ότι το κείμενο αποδίδεται σε εμένα, κι όχι σε εσένα που το έγραψες.

Σύμφωνοι, αλλά μπροστά σε ένα UF8 ένα Avid S1 ή ένα Mackie Universal Pro είναι "φθηνιάρικο". Αλλά όχι τόσο που να μου σκορπίσει σε 6 μήνες χρήσης.

Γιατί τα μικρά κοντρόλλερ να έχουν τόσο απαράδεκτη ποιότητα, διεταιρικά; Είναι λες και το έχουν συμφωνήσει όλοι. Ποιο το νόημα να βγάζουν κάθε 6 μήνες ένα καινούργιο μοντέλο που βγάζει 1 χρόνο μαξ; Αυτό αναρωτιέμαι. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο κοντρόλλερ μεγαλύτερης αντοχής και πιο ακριβό;

Κάτι πάει στραβά εδώ.

Ψάχνω να βρω που το έχεις ξαναγράψει αυτό προηγουμένως και δεν μπορώ να το βρω.

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
Στην απάντηση αυτή που διαβάζεις, αν με το ποντίκι μαρκάρεις το κείμενο "Δεν κατάλαβα Χριστό." μέσα από το μπλοκ της παράθεσης,

Δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Δεν βλέπω την δική μου παράθεση στην απάντησή σου, αλλά μόνο ότι έχεις γράψει εσύ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα