Απάντησε σ'εμενα Γιώργη. Άσ'τον αυτον
Σύμφωνοι, αλλά μπροστά σε ένα UF8 ένα Avid S1 ή ένα Mackie Universal Pro είναι "φθηνιάρικο". Αλλά όχι τόσο που να μου σκορπίσει σε 6 μήνες χρήσης.
Γιατί τα μικρά κοντρόλλερ να έχουν τόσο απαράδεκτη ποιότητα, διεταιρικά; Είναι λες και το έχουν συμφωνήσει όλοι. Ποιο το νόημα να βγάζουν κάθε 6 μήνες ένα καινούργιο μοντέλο που βγάζει 1 χρόνο μαξ; Αυτό αναρωτιέμαι. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο κοντρόλλερ μεγαλύτερης αντοχής και πιο ακριβό;
Αυτά να τα περιμένεις από πλήκτρογκατζεταδες. Εμείς είναι 2023 κ σκεφτόμαστε λαμπες?Πες την αλήθεια, εσύ κι ο Αλής έχετε χακάρει το σύστημα έτσι?
Το βρήκες κι εσύ κυρ Φιουζιονάρα μου!Πες την αλήθεια, εσύ κι ο Αλής έχετε χακάρει το σύστημα έτσι?
Μια καινούργια εποχή κιτρινισμού ανοίγεται μπροστά μας!?
Θες μπηφ?Δεν λες τίποτα ...
Το μπιφ θα πάει σύννεφο. :classic_tongue:
Γελάμε, αλλά πάλι καλά που το είδε ο καταρράκτης, γιατί εγώ παιδιά δεν το είχα καταλάβει.
Τελείως χάλια τα Behringer, παιχνιδάκια για παιδιά, οι άντρες παίζουν μόνο με moog
Τα έχουμε πει ξανά πρόσφατα.Σωστός, μπράβο στον καταρράκτη, αλλά μπράβο και σε σένα που βρήκες πώς γίνεται.
Τώρα που το ξέρουμε ... ?
Σωστός, μπράβο στον καταρράκτη, αλλά μπράβο και σε σένα που βρήκες πώς γίνεται.
Τώρα που το ξέρουμε ... ?
Τελείως χάλια τα Behringer, παιχνιδάκια για παιδιά, οι άντρες παίζουν μόνο με moog
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Έ το έκανα μία ώρα αρχιτερα.Όχι ακόμα.
Όταν με κάνετε quote να λέω τα αυτονοητα για τις τελεκάστερ, ότι σκοτω δηλαδή κάποιες, τότε θα έρθει.
Ε αυτά που γράφουμε τόσες σελίδες θέλουν όλα φαράσι. Σε discourse forum, μπορείς να διαγράψεις τα ποστ, εδώ θέλει εντιτ, και να αφήσεις κάποιους χαρακτήρες ώστε να δεχτεί το εντιτ. Δε νομίζω να δέχεται κενό ποστ.Του θρεντ? Ε κάποιος πρέπει να το κλειδώσει πλεον