Αν μπορούσα να διαλέξω ντράμερ

Έλα να πέσει λίγο ξύλο μπιφ ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Έλα να πέσει λίγο ξύλο μπιφ ?

Ρε παιδιά που είμαι?

Στο "τι μουσική ...?"

Χάθηκα ασούμε.

Να κάνουμε αντίστοιχο νήμα και για τους μπασίστες μετά, να γενεί της κακομοίρας.
Βέβαια νομίζω ότι θα πέσει Jaco μέχρι τελικής πτώσης, αλλά θα ήθελα να δω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κούκου στους κιθαρίστες (κυρίως).

Εγώ όταν ήμουν μικρός και ξεκινούσα τη "μουσική μου σταδιοδρομία", έβλεπα αυτό το video (εποχές Jeromimo Groovy tv) κι έλεγα "με ένα τέτοιον drummer θέλω να παίζω".

Δε θα αλλαξοπιστήσω τώρα.

Άλλος ένας αγαπημένος.

Bill Stewart.

Εγώ πάλι θα πω ότι παρότι λατρεύω να ακούω αυτόν (και τους υπόλοιπους δύο φυσικά) και τον λατρεύω γενικότερα και τον θεωρώ γίγαντα και τιτάνα, δεν θα ήταν η επιλογή μου για τον έναν. 

Α συγνώμη, νόμιζα ότι εννοούσες τον Sco ?

Πριν πολλά χρόνια σταμάτησα να παίζω κιθάρα γιατί με είχαν κερδίσει δύο ντράμερ κατά σειρά:

Elvin Jones  

Jack De Johnette 

Τώρα θα διάλεγα τον 

Bill Stewart

Δεν ειναι τυχαίο που τον έχει δίπλα του  ο John Scofield 

Και αρέσει και στον φίλο μου φάσιον?

Κοίτα ο Steve Jordan ΕΙΝΑΙ ο "καλύτερος" ντράμερ όλων των εποχών αν έπρεπε να υπάρχει ΜΟΝΟ ένας,

δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον συνονόματο... αυτός και για μένα είναι ο "ένας"...

επίσης όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω και μιαν ακόμα μεγάλη μου συμπάθεια που έτσι κι αλλιώς έχει στρώσει τον δρόμο στον πρώτο... Elvin Jones (που εκτός από αυτιά χέρια πόδια είμαι σίγουρος ότι μέτραγε και με το π'λί του?)...

Απ τα είδη που μου αρέσουν να παίζω:
Για rock: Gavin Harisson

Για ηλεκτρονικά: Jojo Mayer
Για πιο κουλτουροψαγμένα: Glenn Kotche
Για φουλ ον πειραματικά ηχοτοπία: Νίκος Σιδηροκαστρίτης

επίσης όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω και μιαν ακόμα μεγάλη μου συμπάθεια που έτσι κι αλλιώς έχει στρώσει τον δρόμο στον πρώτο... Elvin Jones

Ειναι ο προσωπικος ηρωας του 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back