Αν μπορούσα να διαλέξω ντράμερ

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Η μηχανή που κινεί τη μπάντα και την κάνει να σέρνεται ή να πετάει.

Αυτός που οδηγεί και ξέρει να ακολουθεί τους σολίστες.

Αυτός που ξέρει να σιωπά όταν έρθει η ώρα.

Αν μπορούσα να έχω ένα μεγάλο όνομα στη μπάντα μου θα είχα τον τιτανοτεράστιο James Gadson.

Αυτός που έπαιξε το Use me με τον Bill Withers και σχεδόν με τους πάντες της Motown έκτοτε.

ΤΟ hihat!

ΤΑ 16α! 

Η απλότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Εσείς;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τεράστιος ,και βαράει γερά κάνοντας ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που είπα στον @Alex Raptakis (ανάποδη μπαγκέτα,rimshots,shoulder στο hi hat,λίγα και καλά 

:)

εδώ σεμινάριο για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί (σαν κι εσένα που κΣεχνανε)

:)

Τώρα, ανοίγεις μέγα θέμα... 

Στο δικό μου μυαλό είναι λίγο πιο "κομπλικέ", καθώς έχω αρκετές λατρείες σε κάποιους "τομαροκρούστες"- αλλά ας το απλοποιήσω... 

Και χωρίς περιστροφές θα πω: Jeff Porcaro, για τους λόγους που δεν χρειάζεται να αναλύσω. 

Και εδώ (εντάξει ο πλήκτρας θέλει εκτέλεση με μια σφαίρα στο κεφάλι και το λογαριασμό στη μανα του,αλλά προσπαθήστε να μην τον ακούτε)

OK για τους παραπανω που αναφερατε,τι να πω,τερατα.

Κατα καιρους αλλαζει το γουστο μου.Θελω να πω υπαρχουν πολλοι που μου αρεσουν.

Αλλα αυτη τη στιγμη αν με ρωτουσες θα ελεγα τον παρακατω.

Παιζει τοσο γκρουβυ αλλα και βρωμικα ταυτοχρονα.

Οπου και να τον ακουσεις.

Οπως ακριβως μου αρεσει.Σε κουναει θες δε θες.

Και με τους Στοουνς που τον ειδα σε βιντς,οσο προχωρουσε το πραγμα εδενε και επαιζε πολυ καλυτερα.

Δεν το λες και λιγο να καθεσαι στο σκαμνακι του Τσαρλυ.

Γιγαντας!

Το να είχαμε τη δυνατότητα να διαλέγαμε τον one and only, το απόλυτο αντικείμενο του "ρυθμικού πόθου μας", είναι τόσο προσωπικό όσο το να πεις: τα γεμιστά μου αρέσουν με κιμά και όχι "ορφανά" ?

Είναι πάρα πολλοί που έχουν όλο το "πακέτο", αλλά από εκεί και πέρα είναι οι μικρές λεπτομέρειες, που "χαϊδεύουν" μοναδικά τα αυτιά μας για να πούμε αυτός και όχι ο άλλος...    

Εσείς;

Δεν μπορώ να διαλέκσω, είναι πολλοί.

Ίσως να έλεγα τον Dennis τον τρομερό.

Όμως Γιάννη μου, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να ρωτούσαμε ντράμερς ποιον κιθαρίστα θα γούσταραν για την μπάντα τους.

Εκεί να δεις γέλια που θα ρίχναμε

Αν πω Mike Portnoy, αν και δεν είμαι μεταλλάς, οι μεγύτεροι σε ηλικία χαλιούνται με τον συγκεκριμένο;

2 ώρες πριν, Superfunk είπε

Και εδώ (εντάξει ο πλήκτρας θέλει εκτέλεση με μια σφαίρα στο κεφάλι και το λογαριασμό στη μανα του,αλλά προσπαθήστε να μην τον ακούτε)

?σαν τον cos_dr παιζει?

Αν πω Mike Portnoy, αν και δεν είμαι μεταλλάς, οι μεγύτεροι σε ηλικία χαλιούνται με τον συγκεκριμένο;
Ντραμίκουλας... Αν αυτός σου κάνει, αυτός είναι.

Γιγαντας

Κοίτα ο Steve Jordan ΕΙΝΑΙ ο "καλύτερος" ντράμερ όλων των εποχών αν έπρεπε να υπάρχει ΜΟΝΟ ένας, τον ακολουθεί από πολύ κοντά ο άλλος Steve.

Ευτυχώς δεν υπάρχει υποχρεωση να υπάρχει μόνο ένας  ;)

Πάντως ο άνθρωπος δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη όσον αφορά το groove αυτό το βίντεο είναι απλά....ταπεινωτικο

Πολυ καλοι ντραμερζ, αλλα παιδακια μη το κουραζουμε, ενας ειναι Ο ντραμερ.
Bonzo.

Εκανε ακομα και τον κουλο να ακουγεται μεγιστος κιθαριστας

.

Πολυ καλοι ντραμερζ, αλλα παιδακια μη το κουραζουμε, ενας ειναι Ο ντραμερ.
Bonzo.

Για ροκ?

Σίγουρα, δεν υπάρχει καλύτερος ούτε θα υπάρξει ποτέ. Το swing και το groove του καθώς και το χτύπημα του απλά σκοτώνουν. 

Αλλά η μουσική δεν είναι μόνο το ροκ.

Σίγουρα, δεν υπάρχει καλύτερος ούτε θα υπάρξει ποτέ. 
Και αυτή η είναι η αλήθεια αξιότιμα μέλη, αγαπητοί φίλοι πουρουπουπούδες ?

Και αυτός εδώ πύραυλος είναι, τον λατρεύουμε, είναι εις εκ τον κορυφαίων- αλλά το "καλύτερος" δεν υπάρχει... Υπάρχουν πολλοί, έκαστος στο είδος του ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back