- Πόντοι
- 38
Βρε SF, πρέπει να πάψουμε να συμφωνούμε έτσι...... Θα μας παρεξηγήσουν 8)Superfunk είπε:παντως η παραγωγη της (που ειναι..αμερικανικη βεβαια...) ειναι ΟΛΑ τα λεφτα,χρονια εχω να ακουσω δισκο με τοσο ΩΡΑΙΟ ηχο.
Βρε SF, πρέπει να πάψουμε να συμφωνούμε έτσι...... Θα μας παρεξηγήσουν 8)Superfunk είπε:παντως η παραγωγη της (που ειναι..αμερικανικη βεβαια...) ειναι ΟΛΑ τα λεφτα,χρονια εχω να ακουσω δισκο με τοσο ΩΡΑΙΟ ηχο.
τέτοια υπερβολή ουτε θειος της να ήσουν
συμφωνω απολυτα εδω!Superfunk είπε:Επισης αν αντεξεις να διαβασεις ολο το Thread θα δεις καπου οτι ουτε εγω εχω μεινει εκστασιασμενος μαζι της αλλα απο το να ακουσει ο κοσμος καγκουρομεταλ & ψευτοχιπχοπ καλυτερα 1000 φορες η Amy![]()
AR U TAKIN TO MI?Superfunk είπε:απο το να ακουσει ο κοσμος καγκουρομεταλ καλυτερα 1000 φορες η Amy![]()
Τζαμπα σου δωσα το λινκ με τις Spice Girls... Δηλαδή πιστεύεις πως η Victoria Beckam κ τα άλλα τα πορνίδια είναι ικανά να γράψούν μερικά από τα μεγαλύτερα hit της δεκαετίας του 90?Superfunk είπε:ε...Ενγκλεζα ;D ειναι η κοπελλα,"ενγκλεζοι" την ακουνε και & οι ενγκλεζοι που "της γραφουν τα τραγουδια" :χανουν τα δικαιωματα μια και παραμενουν αφανεις.... ;D ;D τωρα αν πουλάει στη Ζουαληλανδη δεν με πολυνοιαζει..
![]()
Δηλαδής επειδή δεν ήταν αυτές ικανές (λες) να γράψουν αυτά τα hit εξορισμού δεν είναι και η winehouse?Enoxos_Boody είπε:Τζαμπα σου δωσα το λινκ με τις Spice Girls... Δηλαδή πιστεύεις πως η Victoria Beckam κ τα άλλα τα πορνίδια είναι ικανά να γράψούν μερικά από τα μεγαλύτερα hit της δεκαετίας του 90?
Προσπαθώ να σας πω ότι είναι δυνατόν άλλα να λέει το CD κ άλλη να ναι η πραγματικότητα (ειδικά όταν μιλάμε για ΛΕΦΤΑ). Εξ'αρχής είχα πει ότι είμαι ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ για το αν γράφει η Amy τα τραγούδια της (δεν έδωσα κάποιον ορίσμο). Αν τα γράφει μπράβο της.odis13 είπε:Δηλαδής επειδή δεν ήταν αυτές ικανές (λες) να γράψουν αυτά τα hit εξορισμού δεν είναι και η winehouse?
Τώρα μιλάς σωστά... Δεν θα διαφωνήσω (σε βάλα να ψάχνεις όμως είδες) ;DSuperfunk είπε:The tape led to her signing with record label Island/Universal under Simon Fuller's company 19 Management, and to a publishing deal with EMI. Winehouse hired New York singer Sharon Jones's longtime band, the Dap-Kings to back her up in the studio and on tour, giving the group its first real taste of the limelight."
publishing deal κανεις ΜΟΝΟ αν ΓΡΑΦΕΙΣ τραγουδια.
Superfunk είπε:μη συγκρινουμε τραγικα ανομοια πραγματα...σε λιγο θα μας την συγκρινεις και με τους Mazoo & the Zoo...& τα ZOYZOYNIA ;D ;D
Αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά! Μου τους θύμησες και μ' έκανες και γέλασα βραδιάτικα...kwstas79 είπε:AR U TAKIN TO MI?
![]()
για τον ιδιο λογο που θεοποιησαν την JANIS JOPLIN,τον JIMMY HENDRIX,τον JIM MORISSON & το 50% των ροκαδων της ιστοριας... ;DΓιατι ολοι γενικα σπευδουν κ θεοποιουν ενα ατομο στη showbiz το οποιο ειναι φανερα ανωριμο να αντιμετωπισει ο,τι ερχεται μαζι μ αυτο που κανει?? Huh?
+1Superfunk είπε:για τον ιδιο λογο που θεοποιησαν την JANIS JOPLIN,τον JIMMY HENDRIX,τον JIM MORISSON & το 50% των ροκαδων της ιστοριας... ;D