- Πόντοι
- 138
κριμα..... 

Μα όλα τα παλικάρια και οι κοπελιές που τριγυρνάν και ζηταν μια βοήθεια απο περαστικούς έχουν όλα συγγενεις και φίλους. Αλλα μιλάμε για εθισμο. Δεν μιλάμε για ουσίες που αγοράζεις και κάποια στιγμή τις κόβεις. Μιλάμε για πλήρη εξάρτηση στις απαιτήσεις του ίδιου σου του οργανισμου. Εχω την αντιληψη οτι δεν υπάρχει άτομο που να έχει καθαρίσει μια και καλή απο τον εφιάλτη.menelaos είπε:Είναι δυνατόν να βλέπεις πχ το παιδί σου να ξεφτιλίζεται παγκοσμίως για χρόνια και να μην κάνεις κάτι δραστικό για να αποτρέψεις αυτό που όλοι έβλεπαν να έρχεται; Θα έλεγα φυσικά ακριβώς το ίδιο και για τους φίλους της, αλλά δεν ξέρω αν υπήρχε κανένας σε καλύτερη κατάσταση από την ίδια.
Δεν μεγαλοποίησα κανέναν. Την (πάγια) άποψή μου εξέφρασα, με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια μπορούσα. Αν θέλεις να δείξεις την μικρότητα της A. W., είσαι φυσικά ελεύθερος να το κάνεις, αν και δεν ξέρω κατά πόσον θα ήταν κομψό, καθώς δεν παύει να πρόκειται για μια 27χρονη κοπέλα που έχασε την ζωή της πριν λίγες ώρες.Anduan3 είπε:Δεν το ειπα? Το ειπα:
"Ετοιμαστειτε τωρα για την αγιοποιηση/μεγαλοποιηση του εργου της και της προσωπικοτητας της"
Όπως έγραψαν και οι περισσότεροι, φυσικά και ήταν αναμενόμενο.December είπε:Παει και αυτη...αναμενομενο??
dude...ουτε εγω...αντε να εχω ακουσει ενα δυο τραγουδια...αλλα..οταν ειδα σε καποια φώτο οτι δεν ηταν "μαυρη"...εμεινα με ανοιχτο το στομα...οπως και η Josh Stone... μόνο που δεν κάηκε αυτη...Alchemist είπε:Από την άλλη, δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερος fan της Winehouse οπότε μπορώ να παραδεχτώ την αντικειμενική αξία της αλλά διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς που την ανάγουν σε μεγαθήριο τύπου Simone και Fitzgerald, θεωρώ ότι το έργο της ήταν (αν μη τι άλλο) πολύ σύντομο για να μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις. Προσωπική άποψη φυσικά.
Anyway, κρίμα όπως και να έχει...
Το οτι ειχε μπει αρκετες φορες σε προγραμμα (η τελευταια φορα ηταν στο τελος Μαϊου) δειχνει οτι ειχε αναλαμπές και εκανε καποιες προσπαθειες.Haris είπε:Προσωπικά, ήλπιζα ειλικρινά ότι θα κάποια στιγμή θα σήκωνε άμυνες και θα κατάφερνε να μας διαψεύσει. Δεν έγινε.
Ακριβως αυτο.Alchemist είπε:Από την άλλη, δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερος fan της Winehouse οπότε μπορώ να παραδεχτώ την αντικειμενική αξία της αλλά διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς που την ανάγουν σε μεγαθήριο τύπου Simone και Fitzgerald, θεωρώ ότι το έργο της ήταν (αν μη τι άλλο) πολύ σύντομο για να μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις.
Με άλλα λόγια, τα ναρκωτικά και το ποτό είναι κατεξοχήν ψυχοφθόρα, και ως τέτοια, έχουν ψυχολογικά αίτια που χρησιμοποιούνται. Αν όμως ο χρήστης δεν περάσει το πρώτο επίπεδο κατανόησεις ότι χρειάζεται πραγματικά βοήθεια... τότε κανείς δε μπορεί να βοηθήσει. Μεθαδόνες, κλπ, είναι μέθοδη "αντικατάστασης" που δε θεραπεύουν την αιτία (το ψυχολογικό), αλλά το αποτέλεσμα...- Πόσοι ψυχολόγοι χρειάζονται για να βάλουν μία λάμπα;- Ένας, αρκεί να θέλει και η λάμπα