amy winehouse - ενα νεο αστερι

και οχι μονο δικη σου αγαπημενη αλλα και πολλων αλλων! Απλα θεα!

Καθαρόαιμος 50s ήχος και φωνή!!!

Απίστευτη!!!

Thanks Μιχάλη ;)

Μιχάλη είναι πολύ σκυλόφατσα, δε μ'αρέσει.

Από λαρύγγι όμως μετράει, συμφωνώ.

Πραγματικά πολύ καλή τραγουδίστρια!

Η προηγούμενη της δουλειά "Frank" είχε περισσότερο jazz προσανατολισμούς, ενώ η τελευταία είναι σα να βγήκε από τα βάθη της motown!

Το "Back To Black" είναι από τα καλύτερα albums της χρονιάς και η Amy αν και όντως σχεδόν δεν βλέπεται έχει μία από εκείνες τις σπάνιες φωνές που σου καρφώνονται στο μυαλό από την 1η φορά που θα την ακούσεις.

sehr gut!

ειναι οντως πολυ καλη παιδες..πριν κανα 6μηνο ημουν εξωτερικο κ επαιζε τρελα.. στο πρωτο ακουσμα ειναι καπως αλλα μετα κολλαςςς...

προσωπικα θεωρω και εγω το back to black απο τις δισκαρες της χρονιας. δεν ξερω κατι εχω παθει με αυτη τη φωνη. θυμιζει ερμηνεις απο τα 50's - 60's.

σχετικα με την εμφανιση της, λιγο με απασχολει.. μου θυμιζει λιγο την dana international και την -oh my god...- janice απ τα φιλαρακια :)

ορίστε και μερικες πληροφοριες γι αυτην :

http://en.wikipedia.org/wiki/Amy_winehouse

Να'σαι καλα, mechmg93. :D

Τα σπάει η κοπέλα.

Πολύ καλα albums και τα δύο.

Την ακουγα συχνα στο ραδιοφωνο πριν μαθω ποια ειναι και σκεφτομουν "τι σκατα εχουν παθει ολοι και παιζουν Diana Ross and The Supremes" :P

Α! Αυτή είναι λοιπόν. Και εγώ παρομοίως με τον Ventrue την είχα ακούσει στο ραδιόφωνο και νόμιζα πως ήταν κάποια τραγουδίστρια περασμένης δεκαετίας, και έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω ποια είναι.

Φωνάρα χωρίς αμφιβολία. Της το συγχωρώ που είναι ασκημούλα.

Όσο την ακούω όμορφη μου φαίνεται!!

Τι όμορφη? κουκλάρα είναι!!! :) :) :)

Παρεμπιπτόντως είναι ακριβώς αυτό το στυλάκι που μου αρέσει να γράφω μουσική.

Μπράβο mechmg93

Η Ella Fitzgerald συναντα τη Nina Simone.

Πολυ ξεχωριστη.

Απο τις καλυτερες νεες κυκλοφοριες-παραγωγες που εχω ακουσει

τελευταια! :wink: Thanx! :D

Ενταξει ρε παιδιά δεν είναι και τόσο χαλια...Ειδικά σε μερικές φωτογραφίες τις που εχουν περασει photo editing μια χαρα φαίνεται...Τώρα σε live εμφανίσεις γούστα ειναι αυτά....

((τι να απέγινε αραγε αυτό το τρομερο Post με τις ομολογουμενως καλλόνες....που είχε πρωτοστατήσει στα δρωμενα του noizzz???...))

φαντάζομαι θα ξέρετε για τις περιπέτειες της με ναρκωτικά, αλκοόλ κλπ

η αληθεια ειναι οτι δε την εκτιμω ιδιαιτερα.προτιμω allice russell  ;D

καπου ακουσα οτι συμετειχαν μουσικοι στο αλμπουμ της απο dap kings(daptone records),ισχυει κατι τετοιο?

Ειχα διαβασει σε μια εφημεριδα ενα αφιερωμα με τιτλο " η επομενη νεκρη rock star"!!!! Ελπιζω να μην βγει αληθινη αν κ το φοβαμαι πολυ με οσα διαβαζουμε τον τελευταιο κ οχι μονο καιρο! Θα ειναι κριμα πραγματικα!!! Εξαιρετικη φωνη με σπανια χροια!

Κι εγω δεν την βλεπω να την βγαζει καθαρη με την μαλακια που την δερνει. Κριμα, αλλος ενας καλλιτεχνης που εχει ενα σπανιο χαρισμα, κατι που αλλοι προσπαθουν για χρονια και χρονια και τις περισσοτερες φορες δεν τα καταφερνουν, να τον τρωει (σχεδον σιγουρα) ο εαυτος του (της).

Εγω την πιο ξφτιλα την βλεπω εδω,http://www.youtube.com/watch?v=2vfdl7-E80Q κριμα γιατι δεν τη σωζει ΟΥΤΕ η χροια της εδω

Trending...

Νέα θέματα

Back