amy winehouse - ενα νεο αστερι

Και συγγνωμη ρε παιδια, πρεπει δλδ καποιος να ναι ναρκωτικακιας για να κανει καλη μουσικη??Τι σοι αποψη ειναι αυτη??Huh? Huh?
οντως τι σοϊ αποψη ειναι αυτη? :o

βεβαια θα πρεπει να μας πεις που ακριβως εδω μεσα την ειδες να εκφερεται...

Τσάμπα σκοτίζεστε με την Amy, όταν βγάλω τον πρώτο μου δίσκο θα ξεχάσετε τους ΠΑΝΤΕΣ!

:-*

Superfunk είπε:
οντως τι σοϊ αποψη ειναι αυτη? :o

βεβαια θα πρεπει να μας πεις που ακριβως εδω μεσα την ειδες να εκφερεται...
Πουθενα, δεν στοχευα ακριβως σε κατι που ειπωθηκε εδω μεσα απλα συνεχισα εναν συλλογισμο μου φιλε superfunk..  8)

Η μουσικη μπορει να λυτρωνει, δεν απαλειφει..

Καλως ή κακως οντως η συντριπτικη πλειοψηφια των μεγαλων τζαζ και ροκ μουσικων απο το 40 εως και τα μεσα της δεκαετιας του 70 (αλλα και παρα πολλοι σημερινοι αξιολογοτατοι μουσικοι) εκαναν ,σε καποιο βαθμο,χρηση "ουσιων".

Κατα ποσον ο Charlie Parker,ο Hendrix,οι Beatles,ο Ray Charles,ο Marvin Gaye,οι Beach Boys  ,οι Pink Floyd,ο Nick Cave,οι Stones,η Billie Holiday κ.α θα μπορουσαν να δημιουργησουν τα αριστουργηματα τους ΧΩΡΙΣ τη χρηση ουσιων ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι σε θεση να γνωριζει ποσο μαλλον εγω  ;D(που η μοναδικη μου σχεση με... ναρκωτικα  ;D ηταν η  χρηση ενος πακετου Camel αφιλτρων την ημερα,ναρκωτικο ειναι και αυτο & για αυτο το εκοψα κι ολας ;))  παντως ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ  τα δημιουργησαν και ας ηταν "νταγλα"...

Οπως βεβαια εκατονταδες μουσικοι εχουν δημιουργησει αριστουργηματα πινοντας μονο...φρουτοχυμους...ο καθενας διαλεγει και παιρνει.....

Ειναι μαλλον πολύ ελληνικη συνηθεια να κρινουμε κάποιον μουσικο-τραγουσδιστη απο την εμφανιση,από την συμπεριφορά απο τον ανα παιρνει ναρκωτικα και λιιιιιγο απο μουσικης αποψης. Κατι σαν αυτο που λενε στα reality-τραγουδιού εχεις "το ολο πακετο"...Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω τα πακετα τους, θελω μουσικη χωρις εκπτωσεις...
προφανως δεν εχεις διαβασει βρεττανικο ή αμερικανικο tabloid ,κανουν τα δικα μας να φαινονται σαν τα απαντα του Καρυωτακη... ;D

πολυ σωστα.

Η ιδια η μουσικη ειναι ναρκωτικο και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.

Right on bro.. ;D ;D

keith_richards_rolling_his_own_fron.jpg

Καμιά φορά ξεχνάμε οτι οι φτασμένοι μουσικοί είναι άνθρωποι σαν και μας. Ναρκωτικά παίρνουν και πολλοί άλλοι, από τον περιπτερά της γωνίας μέχρι τον μεγαλοδικηγόρο. Δεν νομίζω ότι οι μουσικοί που παίρνουν ναρκωτικά το κάνουν για να βγάζουν καλύτερη μουσική. Έχουν τα προβλήματά τους, τα ψυχολογικά τους, τα πάνε-κι-έλα τους...και ψάχνουν για διέξοδο...ματαίως.

Just say no to drugs. Stay in school. (έπαιζα πολύ NBA Jam μικρός  ;D)

:-*

Superfunk είπε:
ενος πακετου Camel αφιλτρων
Άσχετο...και γα%^& τα τσιγάρα...αυτά και τα σαντέ...γενικώς τα παλιά Camel, όσο τα έβγαζε ο Καρέλιας...μετά τα χάλασαν...γενικότερα τα τσιγάρα δεν λένε πλέον...ειδικά αυτά τα φτηνά είναι δηλητήριο κοτσανάτο...κάνα στριφτό ή κάνα πουράκι που και που καλά είναι...

Οχι στα ναρκωτικά με προσοχή στις θαλασσες και ακτές.Το καλό το καμάκι ξέρει κι αλλη παραλία.Αν δεν φάς δεν θα πιείς.Τι ειχαμε τι χάσαμε.Με ενα γιάννη δυο τριγώνια.Ζητω που τα ήπιαμε.Τρεις λαλούν και δυο κοκόροι.Κοκορα αντώνη shoot em up σου ειπα.Χύνω OMO άαχχ τι κάνω.Παμε όλοι μαζί σε μια ψαροταβέρνα.1,2,3 φτου και βγαίνω.

Κτλ...

maidenas είπε:
Άσχετο...και γα%^& τα τσιγάρα...αυτά και τα σαντέ...γενικώς τα παλιά Camel, όσο τα έβγαζε ο Καρέλιας...μετά τα χάλασαν...γενικότερα τα τσιγάρα δεν λένε πλέον...ειδικά αυτά τα φτηνά είναι δηλητήριο κοτσανάτο...κάνα στριφτό ή κάνα πουράκι που και που καλά είναι...
Θενκ γιου φορ σμοκινγκ

σε 10-15 χρονια η Amy Winehouse θα θεωρειται θρυλος..........

μακραν οτι καλυτερο εχει βγει στην μουσικη βιομηχανια τα τελευταια χρονια..

8) 8) 8)

KARNEZIS είπε:
Υπερβολή λόγο ενθουσιασμού

Αυτό το στηρίζω και στο ότι την ακούει και ο ξάδελφός μου ο Λάκης στην καφετέρια μετά τον remixαρισμένο Bob Marley που παίζει στις chill out συλλογές για κλοτσές. Ποιοτική μουσική της μάζας.  :)

μακραν οτι καλυτερο εχει βγει στην μουσικη βιομηχανια τα τελευταια χρονια..

8) 8) 8)
Υποκειμενικό, λόγο ενθουσιασμού.  :)

amy winehouse - ενα νεο αστερι
που πέφτει ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
KARNEZIS είπε:

8) 8) 8)
Δεν ξέρω για θρύλος, θρήνος πάντως σίγουρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back