Άλλαξα το site μου

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Aποφάσισα να αλλάξω τη φάτσα του site μου. Για 3 πολύ απλούς λόγους.

1) Γιατί περιέργως το πρόγραμμα που είχα φτιάξει το παλιό μου site (Freeway), για κάποιο δικό του λόγο, αποφάσισε ότι από τη παλιά πλατφόρμα (ΟSX) στα Intel, δεν άνοιγε τα παλιά projects και μου την έσπασε.

2) Γιατί (ενώ δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με σχεδίαση internet sites), ήθελα να καταλάβω λίγο τη Wordpress λογική...που είναι εντυπωσιακή!

3) Γιατί ήθελα να μαζέψω κάποιες πληροφορίες (πχ πώς βάφω σπίτι μου μία κιθάρα...) που κάθε φορά ή ξαναέγραφα ή έψαχνα να βρώ...

Κάντε ένα test drive...για να μπορέσω να μαζέψω τις ατέλειες ή να προσθέσω πράγματα που μου έχουν διαφύγει...και γενικά να μου πείτε τις εντυπώσεις σας. Κάποια πράγματα ξέρω ότι δεν δουλεύουν...τα έχω βάλει να εμφανιστούν τις επόμενες μέρες για να δώ πώς δουλεύει το εσωτερικό του ρολόϊ :D

Θα επαναλάβω για μία ακόμα φορά, ότι το site μου και το όλο consept, δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα...το έκανα για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου και από καθαρή αγάπη για τις noname κιθάρες (κοινώς partcasters).

www.customshop.gr

Εξαιρετικό το βρίσκω. Καλύτερο από το προηγούμενο και πολύ καλύτερο από άλλα αντίστοιχα (και "μεγαλύτερα") που έχω δει.

Πολύ ωραία δουλειά.

Nα συμφωνησω με τον jazz.

Πολυ καλη δουλεια.{και δεν το λεω πολυ συχνα για site αυτο}

well done mate!!

Είσαι σε καλό δρόμο!!!!

Προχώρα ευθεία!

Κυριλέ και καλοσχεδιασμένο.

Thanks guys...είναι γεγονός ότι έτσι μπορείς να φτιάξεις sites πλούσια σε ύλη και περιεχόμενο εύκολα. Το ΣΚ θα φορτώσω και περισσότερη δική μου μουσική για να βγάλω το άχτι μου ;D

Χώσε πράμα... Γενικά θέλει κι άλλο φόρτωμα, αλλά αυτό φαντάζομαι με τον καιρό...

RayDTutto είπε:
Χώσε πράμα... Γενικά θέλει κι άλλο φόρτωμα, αλλά αυτό φαντάζομαι με τον καιρό...
Εάν τα χώσω όλα από τώρα, δεν θα έχει πλάκα...άσε που θέλει πολλή έρευνα. Πχ μόνο στους Suppliers να βάλω κατηγορίες από αυτά που έχω μαζέψει τόσο καιρό...θα φάω κανένα 6μηνο.

marathon είπε:
Το ΣΚ θα φορτώσω και περισσότερη δική μου μουσική για να βγάλω το άχτι μου ;D
Άρα από Δευτέρα η ποιότητα του site πέφτει. ;D

Πέρα από τη πλάκα, το καινούργιο site είναι καταπληκτικό. Αν μη τι άλλο, δείχνει άνθρωπο με γούστο. ;)

Nestoras είπε:
Αν μη τι άλλο, δείχνει άνθρωπο με γούστο. ;)
...και παρακολουθεί και τις συναυλίες του Jeff Beck...και μετά του Metheny ;D ;D

Πάρα πολυ εντυπωσιακό!

Καλή συνέχεια!

Δε θα ρωτήσω τώρα το πως κ τι έκανες, θα πελαγώσω :D

Πολύ ωραία φτιαγμένο!

(Το logo του custom shop της fender δεν περίμενα οτι θα το δω στο σάιτ σου... ;D ;D)

Είπα να ρίξω μια ματιά και πέρασαν 40 λεπτά, κλάσσεις ανώτερο απο το προηγούμενο.

Χρειάστηκε πολλές ώρες για να φτιαχτεί?

Evilnye είπε:
Πάρα πολυ εντυπωσιακό!

Καλή συνέχεια!

Δε θα ρωτήσω τώρα το πως κ τι έκανες, θα πελαγώσω :D
Thanks...στην αρχή και στο τέλος θέλεις βοήθεια από τους σχετικούς να σου ενεργοποιήσουν τις βάσεις δεδομένων και το "εργασιακό" περιβάλλον...μετά πραγματικά το interface είναι πολύ απλό. Είχα βέβαια και αρκετό υλικό από το παλιό site.

Eτούτο είναι

http://wordpress.org/

Το logo του custom shop της fender δεν περίμενα οτι θα το δω στο σάιτ σου... ;D ;D
O Yuriy Shishkov φταίει ;D...τι να κάνω που του έχω αδυναμία...

Χρειάστηκε πολλές ώρες για να φτιαχτεί?
Χρειάστηκε κανένα 2μηνο γιατί είμαι άσχετος...απλά κάθε μέρα καταλάβαινα και περισσότερα. Εάν ήξερα θα το είχα κάνει σε 15 μέρες

7. Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.

ενημερωτικα

solega είπε:
7. Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.

ενημερωτικα
Συμφωνώ...απλά μπορούν να σε ενημερώσουν όποιοι συμμετείχαν σε projects μου, ότι ήταν δωρεάν ;)

ενημερωτικα

σολεγκα:

marathon είπε:
Θα επαναλάβω για μία ακόμα φορά, ότι το site μου και το όλο consept, δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα...το έκανα για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου και από καθαρή αγάπη για τις noname κιθάρες (κοινώς partcasters).

www.customshop.gr
Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, αν και δεν είμαι μοντ... ;)

α τζαμπατζικο τα κανεις?

ε αμα ειναι ετσι

so be it

θα επικοινωνησουμε-εχω καμια 387 φιλους που θελουν κουτρασιον να αλλαξουν τις κιθαρες τους

;D

πολύ ωραίο site, αρκετά επαγγελματικό

μου αρέσει πολύ η αρχική σελίδα

(το λινκ για το σαιτ του κακανιαρη στο τέλος του step by step είναι λάθος)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back