Aποφάσισα να αλλάξω τη φάτσα του site μου. Για 3 πολύ απλούς λόγους.
1) Γιατί περιέργως το πρόγραμμα που είχα φτιάξει το παλιό μου site (Freeway), για κάποιο δικό του λόγο, αποφάσισε ότι από τη παλιά πλατφόρμα (ΟSX) στα Intel, δεν άνοιγε τα παλιά projects και μου την έσπασε.
2) Γιατί (ενώ δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με σχεδίαση internet sites), ήθελα να καταλάβω λίγο τη Wordpress λογική...που είναι εντυπωσιακή!
3) Γιατί ήθελα να μαζέψω κάποιες πληροφορίες (πχ πώς βάφω σπίτι μου μία κιθάρα...) που κάθε φορά ή ξαναέγραφα ή έψαχνα να βρώ...
Κάντε ένα test drive...για να μπορέσω να μαζέψω τις ατέλειες ή να προσθέσω πράγματα που μου έχουν διαφύγει...και γενικά να μου πείτε τις εντυπώσεις σας. Κάποια πράγματα ξέρω ότι δεν δουλεύουν...τα έχω βάλει να εμφανιστούν τις επόμενες μέρες για να δώ πώς δουλεύει το εσωτερικό του ρολόϊ![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Θα επαναλάβω για μία ακόμα φορά, ότι το site μου και το όλο consept, δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα...το έκανα για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου και από καθαρή αγάπη για τις noname κιθάρες (κοινώς partcasters).
www.customshop.gr
1) Γιατί περιέργως το πρόγραμμα που είχα φτιάξει το παλιό μου site (Freeway), για κάποιο δικό του λόγο, αποφάσισε ότι από τη παλιά πλατφόρμα (ΟSX) στα Intel, δεν άνοιγε τα παλιά projects και μου την έσπασε.
2) Γιατί (ενώ δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με σχεδίαση internet sites), ήθελα να καταλάβω λίγο τη Wordpress λογική...που είναι εντυπωσιακή!
3) Γιατί ήθελα να μαζέψω κάποιες πληροφορίες (πχ πώς βάφω σπίτι μου μία κιθάρα...) που κάθε φορά ή ξαναέγραφα ή έψαχνα να βρώ...
Κάντε ένα test drive...για να μπορέσω να μαζέψω τις ατέλειες ή να προσθέσω πράγματα που μου έχουν διαφύγει...και γενικά να μου πείτε τις εντυπώσεις σας. Κάποια πράγματα ξέρω ότι δεν δουλεύουν...τα έχω βάλει να εμφανιστούν τις επόμενες μέρες για να δώ πώς δουλεύει το εσωτερικό του ρολόϊ
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Θα επαναλάβω για μία ακόμα φορά, ότι το site μου και το όλο consept, δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα...το έκανα για να κάνω πλάκα με τους φίλους μου και από καθαρή αγάπη για τις noname κιθάρες (κοινώς partcasters).
www.customshop.gr