:lol: Επίσης όλοι όσοι χρησιμοποιούν Floyd θα εξορισθούν σε νησί της άγονης γραμμής με μοναδική αποσκευή τους μια ακουστική κιθάρα για να έρθουν σε επαφή με τις ρίζες της αγνής' date='πραγματικής μουσικής! :lol: [/quote']
Και γιατί να μείνουμε εκεί φίλε Funk? Ας δώσουμε σε όλους αυτούς τους νέους και άπειρους μουσικούς 6
λαστιχάκια κατάλληλου μήκους και ας τους αφήσουμε να πειραματιστούν όπως έκανε και ο Πυθαγόρας!
Σοβαρά τώρα όταν αναφέρθηκα στο Floyd & στη ζημιά που κάνει στα καθαρά ενοούσα ότι κομπρεσάρει και ΠΡΙΜΑΡΕΙ τόσο πολύ την κιθάρα που οι αρμονικές & ο πλούτος του καθαρου ήχου υποφέρουν :wink: (όσο σκέφτομαι όλες αυτές τις ταλαίπωρες strat που σφάχτηκαν για να τοποθετηθούν F.R στα 80's υποφέρω... )(πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι πήγαινε πολύ αισθητικά με το μαλί χαίτη & τα spandex :lol: :lol: )
Επισήμως δηλώνω:
1) Ότι ποτέ δεν φόρεσα spandex, δοκίμασα δηλαδή και με ενοχλούσε, αλλά όλα πρέπει να τα δοκιμάζει ο άνθρωπος
2) Ότι τη χαίτη την έκοψα πριν 18 ακριβώς χρόνια

Ας όψεται ο Ε.Σ. Πριν μερικά χρόνια είχα αφήσει κοτσίδα, πιάνεται;
Σοβαρά κι'εγώ τώρα, έχω ακούσει κιθάρες με Floyd (μια απ'αυτές η Kramer μου) που το αρμονικό περιεχόμενο του ήχου τους δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλη υλοποίηση. Είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν είναι "στα δάκτυλα" (άντε πάλι αυτά τα δάκτυλα...) ή στα "μετά το καλώδιο"? Εννοώ η κιθάρα unplugged. Τώρα, μήπως εδώ
παίζουν ρόλο τα ξύλα?
Και μια από τις πιο "πλούσιες" σε ηχόχρωμα και πλέον... ευέλικτες κιθάρες που έχω ακούσει, είναι η RGT3020 της Ibanez, που, οπτικά και μόνο, "φωνάζει" nu-metal. Κι'όμως, είναι the other way around πιστεύω, το γεγονός ότι οι "μεταλλάδες" τις προτιμούν δεν σημαίνει ότι μόνο αυτό κάνουν! :wink: