Αλήτη φρονιμήτη

Status
Not open for further replies.

prog13

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Χτες τον εβγαλα και εχω τα χάλια μου.

Δέκατα,αδυναμια,τρια μαγουλα απο το πρηξιμο και δεν μπορω να ανοιξω το στομα.

Το μονο που χαρηκα,ηταν οταν τον ειδα.

Ειπα:όξω π@ύστη!!!!

Φιδέ και σουπίτσες τώρα! :)

Άντε τουλάχιστον ηρέμησες από δαύτονε...

Φίλε μου σε νιώθω, φέτος έβγαλα και τους 4 (!), χειρουργικά (!!) μιας και ο ένας είχε κάνει σύμφυση με το σαγόνι και στον άλλο είχαν κολλήσει οι άκρες απ'τις ρίζες γύρω απ'το σαγόνι (!!!).

Και τους 4?Μονοκοπανια? :o

Εδω εγω που εβγαλα μονο ενα,η δεξια πλευρα του προσωπου μου εχει γινει τουμπανο και δεν ξερω ποτε θα φυγει το πρηξιμο!!!

Αντε να δω πως θα ξυριστω τωρα!!!

Εϊναι φυσιολογικό, είμαι στο πτυχίο της οδοντιατρικής ΑΠΘ κ έχω δει πολύ χειρότερα, πίστεψε με.

Το οίδημα εμφανίζεται σε μεγάλο ποσοστό των εξαγωγών σωφρονιστήρων.

Αντιφλεγμονώδη (προσοχή στο Mesulid), κρύα επιθέματα, κ όχι πολύ ζεστά φαγητά.

Κ υπομονή  ;)

Θέλω να σημειώσω εδώ ότι αυτή η "τρέλα" που υπάρχει στον κόσμο για την εξαγωγή των φρονιμιτών, δεν τεκμηριώνεται επαρκώς στη βιβλιογραφία.

Βασική ένδειξη εξαγωγής είναι ο πόνος-φλεγμονή στην περιοχή κ ΜΟΝΟ.

@Jasemeister

Όταν λες σύμφυση, εννοείς ότι είχαν αγκυλωθεί με το οστό;

Ελα ρε γιατρε να μας φωτισεις!!!!!

Παιρνω niflamol,amoxil των 500,και ενα διαλυμα για πλυσεις.

Ποσο καιρο λες να κανει να φυγει το οιδημα,γιατι αυριο δουλευω και θα φαω πολυ κραξιμο?

Ο δικος μου αντι να βγαινει προς τα πανω εβγαινε πανω στη ριζα του διπλανου δοντιου το οποιο ευτυχως δεν επαθε τιποτα.

Παω να βαλω παγοκυστη,αν και δεν βλεπω να γινεται τιποτα με το οιδημα :(

Από κάλυψη μια χαρά είσαι...

Κοίταξε σε 2-3 μέρες συνήθως υποχωρεί, αλλά τελείως, αν είναι ΤΟΣΟ έντονο όπως λες, μπορεί να πάρει κ μία βδομάδα.

Όπως είπαμε, υπομονή. Είναι αναπόφευκτο σε κάποιες περιπτώσεις το οίδημα.

χε!

Περαστικά!

Να σε κάνω να σκάσεις; Όλοι οι φρονιμήτες μου είναι ΕΝΤΑΞΕΙ και έξω και καλά, μέσα στο στόμα μου χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, κανένα σφράγισμα και κανένα πόνο. (και όχι δεν είμαι νεκρός ακόμη!)

Απλά έτυχε να έχω γαμώτα δόντια... Και μια κοιλια ΝΑ! ;D

(τώρα θα πέριμένω ένα μπινελίκομα απο ΠΜ, αλλα δεν άντεξα, ήθελα να το πώ! Να θαυμάσουν όλοι την κατάσταση των δοντίων μου, μιας και είμαι 100% υπεύθυνος! ;D)

Όπως και να είναι, καλό κουράγιο και αύριο μεθαύριο εύχομαι να είσαι καλά! :)

Ευχαριστω για την υποστηριξη guys

@prg13

Τους έβγαλα σε 2 δόσεις, πρώτα τη δεξιά πλευρά και μετά από 1 μήνα την αριστερή.

Περαστικά  ;)

@Zeppelin

Nαι αυτό μου εξήγησε ο ντόκτορ.

Περαστικά φίλος...

Δες αυτό να ξεχαστείς !

Παιδιά εγώ έβγαλα έναν που έπεφτε και πάνω στο τραπεζίτη και έσπρωχνε τα υπόλοιπα(δλδ δύσκολη περίπτωση) και ούτε πρηξίματα είχα και ούτε πόνους..Στην επέμβαση ούτε που κατάλαβα πως βγήκε..Λίγο με το φαί ήταν η μαλακία που δεν μπορούσα να φάω ότι θέλω αλλά απο την τρίτη-τέταρτη μέρα ξεκίνησα με υπομονή απο τη μία πλευρά να μασάω και πιο σκληρά φαγητα δειλά δειλά..Εκείνο που με πόνεσε ήταν η τσέπη μου όταν ακουσα την αμοιβή του γναθοχειρούργου.. 180€.. ;D  :)

spyros1984 είπε:
Εκείνο που με πόνεσε ήταν η τσέπη μου όταν ακουσα την αμοιβή του γναθοχειρούργου.. 180€.. ;D  :)
lol!

Που να σου έλεγε τα 1400 που μου ζήτησαν εμένα  :D

1400????????????????????????????????Φρονιμήτη έβγαλες η άλλαξες στόμα??????????  ;D ;D ;D ;D :)

Τέσσερις έβγαλα, άσε θα μπορούσα να είχα πάρει μια ωραία κεφαλή Marshall μ'αυτά τα λεφτά  ;D

Kάτι παίζει με τους φρονιμίτες και το Σεπτέμβρη, κάθε τέτοια εποχή κ εγώ έχω φοβερούς πόνους πολλές φορές.

Λες να είναι η αλλαγή κλίματος  :o ?

κι εγώ ομοιοπαθής. Την Τετάρτη εβγαλα τους δύο αριστερούς (πάνω κάτω δηλαδή). Ευτυχώς δεν ήταν κάτι τραγικό, αλλά αυτά τα ράμματα με εμποδίζουν από το να φάω παϊδάκια, γουρουνόπουλο και όλα τα καλά συναφή.

Αλήτες φρονιμήτες ροτ ιν χελ!!!

Ποια παιδακια και γουρουνοπουλα?

Μολις συνελθω θα φαω ο,τι βρεθει στο διάβα μου...

Μεχρι και το μπασο μου θα φαω.

Θα την πληρωσουν πολλοι αθώοι!!!

Εμένα δεν μου έφτανα οι δύο που έχω είναι και οι δύο τους διπλοί (στο κάτω σαγόνι ). Με λίγα λόγια πίσω από τον ένα φρονιμίτη βγαίνει δεύτερος και σπρώχνει ό ένας τον άλλο με τσαμπουκά. Μόνο φρόνιμοι δεν είναι. Για την ώρα δεν δημιουργούν προβλήματα, που και που υπάρχει ένα ελαφρό πρήξιμο αλλά βάζω ένα υγρό και φεύγει και τώρα τελευταία ο ένας σε ένα σημείο νιώθει το κρύο έντονα (πχ. κρύο νερό). Έκανα πανοραμική και για την ώρα φαίνεται ότι όλα πάνε καλά. Ο οδοντίατρος μου , μου είπε ότι από την στιγμή που δεν μου δημιουργούν προβλήματα να μην τους βγάλω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back