Υποκλίνομαι κι ευχαριστώ για το λινκ. Απο τις καλύτερες σελίδες που έχω δεί, bar none... Χαίρομαι επίσης, γιατί αυτά που ξέρω για την Αλέξια επιβεβαιώνονται με αυτήν την παρουσίαση. Τα χρήματα βεβαίως που χρειάζονται για τέτοιες κινήσεις δεν μπορούν να κρυφτούν, το ίδιο όμως συμβαίνει με το ταλέντο και τη δημιουργική διάθεση.trolley είπε:...
...
... Πάντως, ίσως δεν είναι ποτέ αργά για να επιχειρήσει κανείς την αποκατάσταση της εικόνας του/της:
Εκπλαγείτε:
http://alexiare-be.com/
Οχι,ειχα αγγλικα,χορο και μετα ταε κβο ντο,δεν προλαβα.trolley είπε:Πως δεν είσαι;
Δε διάβασες το thread?
Κάνε καμιά αναζήτηση για θέματα περί Michael Jackson. 40 σελίδες είναι θα καλοπεράσεις.freerock1974 είπε:Οχι,ειχα αγγλικα,χορο και μετα ταε κβο ντο,δεν προλαβα.
Δε μ ενδιαφερει η Αλεξια.
Μ ενδιαφερει μια κουβεντα σχετικα με την αξια της συνεπειας ενος καλλιτεχνη.
Μ αρέσεις 8)Χωρις να θελω να υπονοησω τιποτε , σε καμια περιπτωση, πολλες φορες η στασιμοτητα και η μανιερα ειναι αυτο που βαφτιζουμε "συνεπεια". I'm just sayin'.
Συμφωνω απολυτα και το επεκτεινω λεγοντας οτι η ''ποιοτητα'' ή ''οι ποιοτικες επιλογες''matawan είπε:Χωρις να θελω να υπονοησω τιποτε , σε καμια περιπτωση, πολλες φορες η στασιμοτητα και η μανιερα ειναι αυτο που βαφτιζουμε "συνεπεια". I'm just sayin'.
Τι διαλογους?Evilnye είπε:αλλά το καλύτερο απ όλα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιους διαλόγους ;D
Όταν διαβάσεις τα 40σέλιδα θα καταλάβειςfreerock1974 είπε:Τι διαλογους?
Γιατι δε μπορουμε?
Οχι ρε συ,μη μ απογοητευεις...Evilnye είπε:Όταν διαβάσεις τα 40σέλιδα θα καταλάβεις![]()
Αν η λεξη ''συνεπεια''ειναι το προβλημα,την αλλαζουμε με...matawan είπε:Συνεπεια απεναντι σε ποιον? Στην δημιουργικοτητα του, στο οποιο κοινο εχει δημιουργησει, συνεπης ως προς τις επιταγες της μοδας?
Τρανα παραδειγματα ασυνεπειας εχουν στην πορεια του χρονου αποδειχθει οροσημα.
Εντάξει! Μεγαλοκοπέλα!studio54GR είπε:Κοπέλα στα 46 της??? Δέ νομίζω (πλέον)