- Πόντοι
- 16
Απάντηση #59 στις: 09:21 - 25/02/14
Απαντήστε στα αναφερόμενα εκεί (δηλαδή στην ταμπακιέρα)
Απαντήστε στα αναφερόμενα εκεί (δηλαδή στην ταμπακιέρα)
...όποιος δεν απαντήσει μέσα σε 15 λεπτά....μηδενίζεται η κόλλα του 8)STEFANOS604 είπε:Απαντήστε στα αναφερόμενα εκεί (δηλαδή στην ταμπακιέρα)
Πανάθεμά μου βγήκε απ τη μύτη το κρασί ;D ;D ;Dmarathon είπε:...όποιος δεν απαντήσει μέσα σε 15 λεπτά....μηδενίζεται η κόλλα του 8)
Κρασί στις 11. ??? Στις 2 τι θα κάνεις δηλαδή ;Dsamy paraga είπε:Πανάθεμά μου βγήκε απ τη μύτη το κρασί ;D ;D ;D
Για να καταλάβεις...θέλεις 2-3 ποτηράκια...αλλιώς δεν δουλεύει φίλοςNestoras είπε:Tώρα εγώ που δεν κατάλαβα τίποτε μήπως χρειάζομαι την Αntonelli?
Θεωρείς το όλο θέμα σοβαρό? Δεν σου φτάνει το επιχείρημα της...Αντονέλλας?warpie είπε:Παιδια σορρυ κιολας αλλα εχετε να πειτε κατι σοβαρο επι του θεματος?
την Krumhanslneeq είπε:Μερικα διαγραμματα ακομα για τη φυσαρμονικα, κατα τον Krumhansl
Τωρα με εβαλες σε υποψιες για το φυλο ολων των αρθρων που διαβαζω γαμω το μπελα σου ;D Νομιζα οτι ολοι οι επιστημονες είναι αντρες ;Dblue είπε:
κι εγώ όταν πήγα και τους είδα ήταν όλες κοπέλες ;Dneeq είπε:Τωρα με εβαλες σε υποψιες για το φυλο ολων των αρθρων που διαβαζω γ*** το μπελα σου ;D Νομιζα οτι ολοι οι επιστημονες είναι αντρες ;D
Για το δικό σου φύλο ξεκίνα να ανησυχείς, κι εγώ αυτό κάνω