R
Το Over...τι πληρώνει αυτή τη βδομάδα? 8)STEFANOS604 είπε:ΤΕΛΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ πλεον ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟ NOIZ
αστα αυτα και μελέτα λιγο τον κυκλό, μπας και βγαλεις κανα κομμάτι της προκοπής λολSuperfunk είπε:αλιτες δαιν αφινετε τον κωσμο να πεξι τζαζ...
Δεν εχει γινει ετσι το θεμα.Insectius είπε:Εγώ θεωρώ καλό να μαθαίνουμε κάποια πράγματα έστω και από το forum ακόμα και όταν δεν είναι από επαγγελματίες. Όταν έχει καταλάβει τα λάθη που του επισημάνθηκαν να επιστρέψει και να κάνει αυτό που γουστάρει έστω και αν είναι κάτι πιο απλό.
Θα μου πείτε ότι είναι ένα θέμα που ίσως δεν απλοποιείται αλλά είμαι σίγουρος ότι αν κάτσει κάποιος γνώστης και συζητήσει μαζί του κάποια θέματα θα μπορέσει να τα μεταβιβάσει και αυτός σε άλλα μέλη με τον οπτικό τρόπο (σχέδια κτλ) που του αρέσει.
Θέληση να υπάρχει.
Insectius είπε:Εγώ θεωρώ καλό να μαθαίνουμε κάποια πράγματα έστω και από το forum ακόμα και όταν δεν είναι από επαγγελματίες. Όταν έχει καταλάβει τα λάθη που του επισημάνθηκαν να επιστρέψει και να κάνει αυτό που γουστάρει έστω και αν είναι κάτι πιο απλό.
Θα μου πείτε ότι είναι ένα θέμα που ίσως δεν απλοποιείται αλλά είμαι σίγουρος ότι αν κάτσει κάποιος γνώστης και συζητήσει μαζί του κάποια θέματα θα μπορέσει να τα μεταβιβάσει και αυτός σε άλλα μέλη με τον οπτικό τρόπο (σχέδια κτλ) που του αρέσει.
Θέληση να υπάρχει.
κάνε μία βόλτα στο blog του Κυρ Στέφανου...μαζί με τα καθαριστήρια, κάτι θα βρείςRitchie77 είπε:Ξερει κανεις πως μπορω να κατεβασω και τους προηγουμενους κυκλους? :
Δε πάς στο Μαμαλάκη να αντιγράψεις καμμιά συνταγή που θες και τζάζ ρε άσχετε! 8)atreu73 είπε:ώστε και εμείς οι αμύητοι εις την τέχνη της τζαζιστικής αρμονίας να καταλάβουμε ενδελεχώς ή εν πάση περιπτώσει στον βαθμό που μπορούμε, τον κύκλο των πέμπτων και ό,τι αυτός συνεπάγεται.