- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να λάβω ένα αντικείμενο (Συγκεκριμενα ένα πετάλι) αν τελικά γίνω εγώ ο τελικός του αγοραστής. Σε ποιά εταιρία να απευθυνθώ για την αποστολή του κ.τ.λ.?
επίσης καμιά φορά μεταφορικά + προϊόν είναι στο ένα δέκατο της τιμής στο ελλάντα. ;D ;D ;D .marathon είπε:Απλά προσοχή...καμμιά φορά τα μεταφορικά είναι πιο ακριβά από την ευκαιρία που βρήκαμε...![]()
...καλά...μην πέρνεις και όρκο...1,30 έχει πάλι το δολλάριο...kostas80 είπε:επίσης καμιά φορά μεταφορικά + προϊόν είναι στο ένα δέκατο της τιμής στο ελλάντα. ;D ;D ;D .
Προφανώς...άμα η πεθερά σου κοίταζε στου Αrmani... ;Dkostas80 είπε:άμα δεις το φόρεμα της πεθεράς μου στο γάμο μου θα καταλάβεις![]()
![]()
![]()
![]()
εεε καλά τώρα ... τι μας πέρασες ότι κι ότι ?marathon είπε:Προφανώς...άμα η πεθερά σου κοίταζε στου Αrmani... ;D
Προσοχή και στις μαϊμούδες γιατί το ebay έχει γεμίσειkostas80 είπε:εεε καλά τώρα ... τι μας πέρασες ότι κι ότι ?![]()
πάντως το ίδιο ρούχο 1800 στο κολωνάκι - 150 απο ebay μαζί με μεταφορικά .![]()
Eκτος εάν έρχεται με USPS...που για να πληρώσεις τελωνείο, πάνω από 3 ευρώ...το δέμα πρέπει να έχει το μέγεθος...κοντέϊνερ ;D ;Dindie-anos laternative είπε:Επειδή αναφέρθηκε και η μαγική λέξη "τελωνείο": είναι κάτι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να χρεωθείς, όταν αγοράζεις κάτι που δεν είναι φτηνό από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.