Metal, τύποι με παρόμοιους προβληματισμούς με σένα είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο εξακολουθώ να λαμβάνω τέτοια mail:metal είπε:Και καποιος λεει οτι μπορει να σε κατηγορησουν για κλοπη αν κρατησεις κατι που σου εστειλαν λαθος, ισχυει αυτο?
Stinky είπε:Eγω θα του εστελνα ενα μαιλακι και θα του ελεγα οτι το φθηνο βιολι το ηθελα για μια θεατρικη παρασταση και σε μια σκηνη επρεπε να γινει παρωδια του βιολιστη στη στεγη οπου ο βιολιστης γκρεμοτσακιζεται μαζι με το βιολι οποτε το βιολι του εχει γινει βιδες.
Αν θελει πες του μπορεις να του στειλεις πισω τις σκληθρες που απεμειναν.
Εκει ειμαι περιεργος να δω απαντηση
;D ;D ;D ;D ;D ;DFLUXUS ;D
Ίσως ισχύει, ανάλογα με την νομοθεσία της κάθε χώρας. Γι' αυτό σου είπα στο πρώτο μου μήνυμα ότι πιθανόν το e-bay να σου ζητήσει (αλλά όχι να σε υποχρεώσει) να το στείλεις πίσω. Για να κάνω το δικηγόρο του διαόλου, αν σου έστελνε κάποιος κάτι φτηνότερο αντί για αυτό που παράγγειλες θα αντιδρούσες αμέσως. Γιατί να μη κάνεις το ίδιο και τώρα που έγινε το αντίθετο; Εφόσον το μήνυμά του είναι μέσω e-bay νομίζω οι πιθανότητες να είναι όντως λάθος μεγαλώνουν. Από κει και πέρα είναι θέμα αντίληψης περί ηθικής ... (ξέρεις ... τι είναι νόμιμο, τι ηθικό, τι νόμικο και ηθικό κτλ κτλ)metal είπε:Ψαχνοντας στο ebay βρηκα μια παρομοια περιπτωση http://answercenter.ebay.com/thread.jspa?threadID=1000194036&forumID=1&start=0
Και καποιος λεει οτι μπορει να σε κατηγορησουν για κλοπη αν κρατησεις κατι που σου εστειλαν λαθος, ισχυει αυτο?