- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι κάτοχος μια schecter atx c-1 η οποία φοράει απ την μανα της τους seymour duncan blackouts. Για metal,stoner,progg και οτιδίποτε περιλαμβάνει drop χορδίσματα κατα την γνωμη μου σπέρνει. Το γεγονός οτι είναι μονιμα active οι μαγνητες και ο συνδιασμός με τα ξύλα της (σωμα,neck:mahogany ταστιερα:ebony) την καθιστούν πολυ greedy και gainατη για rock,hard rock blues και περιορίζουν έτσι το εύρος της.
Έτσι ήρθε η ώρα να προστεθεί μια δεύτερη κιθάρα στο roster μου. Απ το έως τώρα ψάξιμο έχω σταμπάρει τις charvel pro mod san dimas και so-cal κυρίως γιατί μου δίνουν την εντύπωση ενος αρκετά flexible όργανου. και σε πολύ καλή τιμή..Θα ήθελα τα σχόλια όσων γνωρίζουν το μοντέλο. Επίσης αν υπάρχει κάποια αντιπρόταση θα ήθελα να την ακούσω. Για παράδειγμα είδα οτι η carvin εχει καποια μοντελα σχετικά αλλα δεν εχω ιδεα σχετικά με τον αν αξίζουν, την ποιοτητα τους ή τους μαγνήτες τους.
Τα χαρακτηριστικά που με ενδοιαφέρουν είναι:
HSS, HSH ή HH με split σύστημα
floyd rose η wilkinson tremolo
budget: περίπου 1000 ευρώ. Για πολυ καλή περίπτωση ίσως αγγίξω 1300.
Καινούργια ή μεταχειρισμένη σε πολύ καλή κατάσταση
Ευχαριστώ
Έτσι ήρθε η ώρα να προστεθεί μια δεύτερη κιθάρα στο roster μου. Απ το έως τώρα ψάξιμο έχω σταμπάρει τις charvel pro mod san dimas και so-cal κυρίως γιατί μου δίνουν την εντύπωση ενος αρκετά flexible όργανου. και σε πολύ καλή τιμή..Θα ήθελα τα σχόλια όσων γνωρίζουν το μοντέλο. Επίσης αν υπάρχει κάποια αντιπρόταση θα ήθελα να την ακούσω. Για παράδειγμα είδα οτι η carvin εχει καποια μοντελα σχετικά αλλα δεν εχω ιδεα σχετικά με τον αν αξίζουν, την ποιοτητα τους ή τους μαγνήτες τους.
Τα χαρακτηριστικά που με ενδοιαφέρουν είναι:
HSS, HSH ή HH με split σύστημα
floyd rose η wilkinson tremolo
budget: περίπου 1000 ευρώ. Για πολυ καλή περίπτωση ίσως αγγίξω 1300.
Καινούργια ή μεταχειρισμένη σε πολύ καλή κατάσταση
Ευχαριστώ