αγορά πρώτης ακουστικής κιθάρας,βοήθεια,προτάσεις

στο nut το γυαλόχαρτο η στο saddle; το saddle ειναι που υψώνει πολυ τις χορδες,δλδ οσο πλησιάζουν το 12ο ταστο υψώνονται.... στα πρωτα 2 ειναι μια χαρα σαν αισθηση.....

Πριν κανά χρόνο πήρα κι εγώ τη πρώτη μου -ουσιαστικά ,γιατί μια που είχα προ αμνημονεύτων ετών  ,δεν ήξερε ούτε αυτή τι ήταν  :)-ακουστική.

Μπήκα σε ένα μαγαζί ,γνωστό από το παρελθόν που ασχολιόμουν με τη μουσική και του είπα . Θέλω μια ακουστική μέχρι 120. Για κανά εξάμηνο μέχρι να συνέλθω από την απραγία χρόνων ,μου φαινόταν σούπερ . Πλέον δεν είναι  :)

Συνυπογράφω τα περί μεγάλης βοήθειας στην εξάσκηση ,τουλάχιστον η δική μου που είναι αφάνταστα σκληρή ,μετά κάνει την ηλεκτρική να φαίνεται στα χέρια μου σα παιδικό παιχνίδι  :D

Αν δε φερθείς ανοήτως βιαστικός σα και μένα ψάξε ,δείξε υπομονή ,δοκίμασε και μετά αποφάσισε ,εξάλλου δίνεις και περισσότερα λεφτά ,οπότε σίγουρα θα πάρεις κάτι σαφώς καλύτερο από μένα

η cort earth 70ns εχει χαμηλο action σχετικά, και για τα λεφτά της ....super!!!!

ασχετο, αλλα για να μην καθομαι κ ανοιγω νεο θεμα, εχει κανεις να μου προτείνει κανενα καλο βιβλιο αποκλειστικα για ακουστικη κιθαρα;

Superfunk είπε:
γιατι βαριεσαι?

ανοιξε ανθρωπε μου ενα νεο θεμα να σου απαντησουμε σαν ανθρωποι.
γυρισε η ηλεκτρικη απο το set up οποτε.... ξανα στο ραφι η ακουστικη  :P χαχαχαχαχα.......

παντως χωρις πλακα εχω παρατηρησει πληθώρα νεα θεματα με πανομοιοτυπα τους στο παρελθον οποτε εκει καμμια φορα αποφευγω να ανοιξω νεο θεμα....

ανακυκλωση μεχρι και θεματων κανω.... χαχαχαχαχα ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back