Αγορά μεταχειρισμενου synthesizer - workstation

• Thread starter Thread starter ΑΓΓΕΛΟΣ
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 444
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 48K
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΕΝΤΑΞΕΙ.........  Ο.Κ.      PLEASE ..........

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sorry για την παρατήρηση, αλλά έτσι όπως το έγραψες (όχι μόνο εσύ) θα νομίζει κανείς ότι μιλάς για phantom power μικροφώνου - κονσόλας κλπ.

Κλαίω από τα γέλοια.

cos_dr είπε:
Παντως στα λεφτα αυτα το Phantom και το Κronos που αναφερθηκαν , ειναι ευκαιριες.
Θα'θελε να βρει Kronos με...750€, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε σε 30 χρονια. ;D Το Krome πωλειται, οχι το Kronos. 8)

να ξερεις οτι απο μεταχειρισμενα εγω αν διαλεγα απο krome η triton classic θα επαιρνα το classic

και παλι λαθος εκανα απο κεκτημενη ταχυτητα για το krome, συγνωμη , εχω λιγο υπερκινητικοτητα σημερα, αυτο εννοουσα.

cos_dr είπε:
Ο κυριος Σιαχαμης στα προηγουμενα του post νομιζω οτι ξεκαθαρισε πολλα πραγματα.
Ευχαριστώ παιδί μου.

Δεν είναι και λίγα τα 60+ χιλιάρικα € (έχω μετατρέψει και τα των δρχ.)που έχω επενδύσει σε keyboards για να χαίρονται τώρα κάποιοι τις μουσικές τους παραγωγές και τις κάποτε υπέροχες νύκτες τους υπο το φως της σελήνης, της παραλιακής Αθηνών..μέχρι και τα Big Festival Events της άνω Λεστινίτσας.

Περασμένα μεγαλεία,διηγώντας τα να κλαίς.(Κάποια έπρεπε να μείνουν στα χέρια μου.  >:( :()

Ο Πασχάλης Τερζής, μιας και αναφέρθηκε είναι και υπαρκτό πρόσωπο και φίλος και συνάδελφος. Σε ελληνικό νυκτερινό ρεπερτόριο κυρίως με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής show biz.

Κωστή μου...εδώ στα Fantom και στα Krome να μείνουμε έτσι; ;D

Κάτι άλλα που ανέφερες...ειδικά το Κρόνος στα 700 ευρώ...πιάσε κάνα 2 73άρια.

Πάω για Fantom G7...και ο Θεός μαζί μας  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χαχαχαχαχα.  ;D πολύ γέλιο έκανα με τα post σας..

Άκουσα ενα βίντεο στο YouTube Yamaha mox8 vs korg krome..

Πείτε εσείς τώρα.. Χωρίς να πω εγώ τη γνώμη μου πιο έχει καλύτερο ήχο? How dose is sound?

Θα σου ελεγα τι του κανει του Krome το MOX και ποσο κατω το παταει και τα κλοτσιδια που του ριχνει σε ολα τα επιπεδα, αλλα δεν στο λεω γιατι καποιοι παλι θα με πουν προκατειλημμενο... ;D

Πάλι εμάς ρωτάς. Αφού το βίντεο είναι που είναι μαλακωδώς στημένο.Απλά δείχνει πως ακούγονται.

Το Yamaha μου αρέσει.

Οπτικά είναι χάλια. Πολύ χάλια..αν θα έπαιζα με αυτό, θα έπαιζα με τα μάτια κλειστά..και γυαλιά ηλίου.

Χαχαχαχα.. Ξύλο θα παίξουν τα synths?  Εμένα πάλι μου άρεσε το korg πιο πολύ.. Αλλά τώρα είναι κοροϊδία ,τι σύγκριση μπορείς να κάνεις με το να τα βάλεις δίπλα,δίπλα... καταρχήν δεν πιστεύω ότι παίζουν τους ίδιους ήχους ταυτόχρονα.. Αλλα εφέ έχει το ένα και,άλλα το άλλο.. Αλλά στο βίντεο πιο πολύ μ'άρεσε το krome..

Από που βρήκες τη ν αγγελία στο Facebook? Έψαξα και δε βρήκα λογαριασμό με αγγελίες στο fb.. Μου στέλνεις το link?

εχει μπερδευτει το θεμα μου φαινεται. Εχουμε χασει το θεμα τι θελει ο ανθρωπος για να κανει τη δουλεια του και τωρα θα πρεπει να αρχισουμε να συγκρινουμε ηχο προς ηχο και κατηγορια προς κατηγορια για να αποδειξουμε πιο ειναι το καλυτερο overall η σε τι συγκεκριμενα.

Εγω θελω να δω ενα βιντεο που το mox δερνει το krome σε motion pads και γενικοτερα pads και sound effecs , delays και συνδυασμους εφφε και arpagiator.

δεν εχουν το ιδιο στησιμο στα preset οποτε το πιο υπερτερει του αλλου ειναι υποκειμενικο, εξαρταται πιο preset.

να σου ποσταρω και εγω μερικα βιντεακια απο τα kronos, triton extreme και να μου βαλεις αντιστοιχα αν βρεις της yamaha η μην πας μακρια

να κατσω  να σου φτιαξω 2-3 pads στο triton le και να στα παιξω και φερε μου ενα yamaha και φτιαξε αναλογα ετσι χυμα, μονο το αντιστοιχο οργανο ετσι, παρε οποιο yamaha θες  και τοτε θα δεις τι μπορει να κανει η  yamaha στην korg. Θα τους ριξει τοσο ξυλο το tritonaki μου που θα το τυλιξουν και θα παρουν και για το σπιτι χααχαχα

θα τα φτιαξω γιατι μου τη βαρεσε να στα ποσταρω εδω, σε αυτο το τοπικ φερε τα yamaha σου να αναμετρηθουμε και ο θεος αν βλεπει ας βοηθησει το νικητη!!!

Εχω κεφια σημερα , μην με παρεξηγεις λολ

Θα λενε , μια απλη ερωτηση για αγορα synth που κατεληξε σε τραγωδια lol

@ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ότι κι αν αποφασίσεις, να το δοκιμάσεις από κοντά και για αρκετή ώρα. Ειδικά δε, αν είναι μεταχειρισμένο.

Καλό το YouTube αλλά μην του έχεις και τόσο εμπιστοσύνη. Αν δεν το δοκιμάσεις ο ίδιος από κοντά μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Το πόσο γρήγορο ή/καί εύκολο στο χειρισμό είναι ένα μηχάνημα, μόνο από κοντά μπορείς να το καταλάβεις 100%.

Με όλα τα μηχανήματα που προαναφέρθηκαν, μπορείς να κατασκευάσεις ήχους και άλλα πράγματα, αρκεί να σου είναι κατανοητά και εύκολα στην χρήση ή/καί στον προγραμματισμό. Δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα από μόνο του, πολύ μεγαλύτερη σημασία έχει τι μπορείς να κάνεις εσύ χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του μηχανήματος μέσα από τις δικές σου γνώσεις και φυσικά τη μουσική.

Αυτά που σου προτείνουν οι Μανώλης - Γιάννης κλπ, σου τα προτείνουν από δική τους σκοπιά και πολλές φορές βάση των γνώσεών τους, όποιες κι αν είναι αυτές. Ας πούμε εμπειρίες. Αν επιλέξεις κάτι που σου προτείνω, επειδή απλά το άκουσα και μου άρεσε αλλά δεν το έψαξα εις βάθος, σε οδηγώ άθελά μου σε λάθος αγορά και χωρίς να το καταλάβεις. Εγώ, σκαλίσω και γνωρίζω το μηχάνημα μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου ή μέχρι εκεί που μπορώ, μέχρι εκεί που καταλαβαίνω ή μέχρι εκεί που είναι οι απαιτήσεις μου. Εσύ μπορεί να έχεις άλλες απαιτήσεις, μπορεί να διαβάσεις και να μάθεις περισσότερα πράγματα που εγώ δεν τα έψαξα ή που δεν μπόρεσα να τα καταλάβω ή που βαρέθηκα να τα ψάξω.

Πρόσεξε μην αγοράσεις μηχάνημα που κάνει εκατό πράγματα από τα οποία δεν θα ξέρεις ή δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά από αυτά, διότι σύντομα θα το πουλήσεις κι εσύ με τη σειρά σου ως μεταχειρισμένο και θα το κατηγορείς. Το σημαντικό είναι ότι θα έχεις χάσει χρόνο και χρήμα.

Είναι πρόβλημα που δε μπορώ να ακούσω να δω τα μηχανήματα από κοντά...

Πάντος όποιο και να παρω παλικάρια δε νομίζω να μην μου κάνει... Νομίζω ότι το επίπεδο πλέον είναι ανεβασμένο στα synths - workstation... Απλά τώρα ξεψιριζουμε το θέμα.. Και λογικό είναι.. Σε πέντε μέρες κάποιο θα χτυπήσω.. Απλά δε ξέρω να περιμένω μήπως βρω κάτι "καλύτερο" ?

Άγγελε, έρχομαι με νέα πρόταση! ;D Βρές σε μεταχειρισμένο το Casio XE-P1, ολοκαίνουριο σύνθ δίχως daw, καινούριο βγαίνει στα 500 ευρώ περίπου, σε μεταχειρισμένο κυνήγα το στα 300-350 και για τις daw ανάγκες σου πάρε το yamaha qy700 φορητό sequencer. Σύνδεσε τα μέσω midi και είσαι βασιλιάς. Οικονομική λύση και μάλλον θα γλιτώσεις και καμμιά 100αρα ευρώ, θα φτιάχνεις τους ήχους σου στο casio θα γράφεις τα τραγούδια σου στο yamaha qy700 και θα ηχογραφείς στο pc το αποτέλεσμα. Και εσύ και η τσέπη σου θα είσαστε χαρούμενοι.

Πλέον το βρίσκω ανούσιο να το ψάχνεις τόσο πολύ το τί να πάρεις δεδομένου ότι δεν μπορείς να τα δείς από κοντά όλα αυτά τα όργανα που σου κινούν το ενδιαφέρον. Το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευτείς όποιο και να σου πούμε να πάρεις εάν το πάρεις δίχως να το δείς από κοντά. Και επειδή δεν σκοπεύεις να τα χρησιμοποιήσεις για εμπορικές δουλειές από ότι κατάλαβα, όρμα στο casio. Αν και αυτό το casio είναι πραγματικό σύνθ και όχι παιχνιδάκι.

Άγγελε, έρχομαι με νέα πρόταση! ;D Βρές σε μεταχειρισμένο το Casio XE-P1, ολοκαίνουριο σύνθ δίχως daw, καινούριο βγαίνει στα 500 ευρώ περίπου, σε μεταχειρισμένο κυνήγα το στα 300-350 και για τις daw ανάγκες σου πάρε το yamaha qy700 φορητό sequencer. Σύνδεσε τα μέσω midi και είσαι βασιλιάς. Οικονομική λύση και μάλλον θα γλιτώσεις και καμμιά 100αρα ευρώ, θα φτιάχνεις τους ήχους σου στο casio θα γράφεις τα τραγούδια σου στο yamaha qy700 και θα ηχογραφείς στο pc το αποτέλεσμα. Και εσύ και η τσέπη σου θα είσαστε χαρούμενοι.

Πλέον το βρίσκω ανούσιο να το ψάχνεις τόσο πολύ το τί να πάρεις δεδομένου ότι δεν μπορείς να τα δείς από κοντά όλα αυτά τα όργανα που σου κινούν το ενδιαφέρον. Το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευτείς όποιο και να σου πούμε να πάρεις εάν το πάρεις δίχως να το δείς από κοντά. Και επειδή δεν σκοπεύεις να τα χρησιμοποιήσεις για εμπορικές δουλειές από ότι κατάλαβα, όρμα στο casio. Αν και αυτό το casio είναι πραγματικό σύνθ και όχι παιχνιδάκι.

Φιλε axtarma δε τα έχω σε πολύ εκτίμηση τα Casio... Δε ξέρω γιατί.. Ίσως κάνω και λάθος... Βλέπω και,κάτι τρελές τιμές σε μεταχειρισμένα.. Καλύτερα να πάρεις καινούριο δηλαδή.. 100-200 ευρώ το πολύ κάτω από την αρχική τιμή...  ???

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
δε τα έχω σε πολύ εκτίμηση τα Casio... Δε ξέρω γιατί.. Ίσως κάνω και λάθος...
Μεγάλο ;D

Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι κανετε σαν πωλητές εδω μεσα. Ορμα του, αυτό θα πάρεις, με κλειστα μάτια, και ο γιος μου το ίδιο έχει, με αυτο έπαιζε και ο πληκτρας του Μπατζαμπίδη στο πανηγυρι τουρ 2013 κτλ.

Το θέμα είναι να παραθετουμε τα  θετικά και τα αρνητικά, μέσω των εμπειριών μας. Το να λέμε "ορμα" για ενα συνθ που μόλις ανακαλύψαμε στο youtube...  ::) 

Λιπων το θεμα εγινε ρωσικη ρουλετα.  :P

Απο την στιγμη που δεν μπορει ο φιλος να τα δει απο κοντα ας ξανα διαβασει ολο το θεμα απο την αρχη ας δει και video youtube να παρει μια αποφαση συμφωνα με τα θελω του.

Αποχωρω απο την κουβεντουλα και καλη αγορα φιλε Αγγελε οποια και αν ειναι αυτη  8)

foxxx είπε:
Απο την στιγμη που δεν μπορει ο φιλος να τα δει απο κοντα ας ξανα διαβασει ολο το θεμα απο την αρχη ας δει και video youtube να παρει μια αποφαση συμφωνα με τα θελω του.
Eτσι. Διαβασε ολο το θεμα απο την αρχη, δες και μερικα video στο YouTube και αγορασε το ΜΟΧ, συμφωνα παντα με τα "θελω" σου. ;D

Αντε Αγγελε, παρε μια αποφαση γιατι το θεμα σου εχει παρει μεγαλες διαστασεις. Το ξερεις φανταζομαι οτι ειναι πλεον πρωτο θεμα στις ειδησεις, εκτοπιζοντας στη δευτερη θεση την ιστορια με το ξανθο κοριτσακι και τους Ρομα και στην τριτη θεση το θεμα της Τρόικας.

image.png

image.png

image.png

Χαχαχαχαχαχα...  Γ@μ@τ0

Σε,τέσσερις μέρες... Αν δεν αλλάξω γνώμη πάλι πάω για mox...

ΤΕΛΟΣ.. Η τρόικα έπεσε..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back