και γιαννη για να δεις οτι δεν εισαι αντικειμενικος και εχεις τρελο κολλημα με τις tokai και γενικα με φτηνες λυσεις εναντι των ακριβων και σιγουρων θα σου κανω εδω κατω copy paste καποιες απο τις τελευταιες αποψεις σου οι οποιες δεν εχουν ΚΑΜΙΑ λογικη και κανενα σοβαρο επιχειρημα εκτος απο μια τυχαια φωτο που εβγαλε ενας μαλακας στο gear page.
κοιτα τι εχεις πει και πες μου αν εχω αδικο:
Οι Ιαπωνικες Τοκαι σαν κατασκευη κυμαινονται απο λιγο χαμηλοτερα των Γκιμπσον Καστομ Σοπ' date=' μεχρι λιγο υψηλοτερο απο την καλυτερη Γκιμπσον καστομ σοπ.[/color'] 8O
Οποιαδιποτε μη καστομ σοπ Γκιμπσον ειναι (σε χαρακτηριστικα ξυλων/σωματος κτλ) καθαρα υποδεεστερες μιας Ιαπωνικης Τοκαι/Εντουαρντς/Γκρεκο. 8O
Μονο μια "διαλεγμενη" στανταρ και μια "διαλεγμενη" καστομ ηταν ισαξιες με την Τοκαι.(αυτο και αν ειναι προκαταλλειψη και κολλημα)
ολες τις gibson classic και standard τις εβγαλες αχρηστες μπροστα στην μια και μοναδικη στον κοσμο tokai! :lol: :lol: (κανω και λιγο πλακα ετσι δεν ειρωνευομαι.. :wink: )
Μαονι ονδουρας + Βραζιλιανικη τριανταφυλλια στην ταστιερα > Γκιμπσον Καστομ σοπ.
Μακρυτερος τενοντας + χωρις τρυπες σωμα > Γκιμπσον στανταρ.
Κολλημα με φθηνες κιθαρες? --->
Μετρια Τοκαι περιπου ιδια τιμη με μια ΛΠ κλασσικ.
Tokai LS380 2500GBP+ 8O
Μπορεις να πιστευεις οτι θελεις, εγω απλα παραθεσα καποιες αποψεις , δεν ειπα ΠΟΤΕ ποια ειναι καλυτερη κιθαρα, απλα ανεφερα καποια θεωρητικα πλεονεκτηματα/μειονεκτηματα στα χαρτια μεταξυ καποιων μοντελων, και την εμπειρια μου μεταξυ καποιων κουπιων που εχω δοκιμασει/αγορασει.
Τωρα αν επειδη θα πληρωσω 2000ευ για μια ΛΠ στανταρ ισοδυναμει με το οτι κοιταω την ποιοτητα και δεν εχω κολημα με φθηνες λυσεις σε σχεση με το να δωσω 1000-1200ευ για κατι αλλο... τι να πω.